Utvisad med flaggan i topp!

Egentligen är inte majoren värd mer uppmärksamhet, men en sammanfattning om lagledarens bravader är ändå på sin plats.

Jag väljer Hans Thannerstig, som skriver på Facebook:
”WE ARE THE CHAMPIONS?

Jan Björklund slutar med flaggan i topp? Låt mig se…

1. Som skolminister fick han Sveriges resultat att rasa i PISA-jämförelserna med övriga världen  och gjorde läraryrket så oattraktivt att även någon som fyllde i högskoleprovet med förbundna ögon blev antagen till lärarutbildningen.

2. Han har som partiledare gjort två klara förlustval av tre möjliga. I det tredje noterade han +0,1% vilket är den i särklass största framgången för partiet under hans ledarskap.

3. Hans parti skakas av inre stridigheter, falangkonflikter och slitningar.

4. Liberalerna fick historiskt låga 2,7 % i den opinionsundersökning som presenterades igår vilket innebär att han mer än halverat partiets storlek.

5. Han har synnerligen verksamt bidragit till att torpedera det borgerliga allianssamarbetet för överskådlig framtid.

6. Han har aningslöst släppt fram en vänsterregering som representerar mindre än en tredjedel av väljarna med vaga löften om en massa utredningar med ospecificerade tidsramar som enda utbyte.

7. Han var en av de som viftade mest entusiastiskt åt plastelefanten som skulle föreställa SD på Pride-galan och har öht aktivt motverkat ett vuxet samtalsklimat inriktat på sakfrågor till förmån för känslostyrning, utfrysning, isolering och mobbing av ett parti som företräder en dryg miljon svenska väljare.

Flaggan i topp? Det är lika missvisande som att säga att förbundskaptenen Olle Nordin slutade med flaggan i topp efter Italien-VM i fotboll 1990 där Sveriges på förhand upphaussade lag noterade tre raka 1-2 matcher med det fullständiga totalhaveriet och möjligen största svenska idrottsfiaskot någonsin mot Costa Rica i sista matchen som kronan på verket. Sverige blev rankat som ett av VMs absolut sämsta lag och lagkaptenen Glenn Hysen förklarade sig bara vilja bli ”dyngrak” i besvikelsen efter det nesliga och förnedrande uttåget ur turneringen.
Inte utan att jag förstår vad Hysen menade. Om jag vore medlem i Liberalerna skulle jag nog också vilja bli ”dyngrak” nu….”
……………………………………………………………………

Svenska Kraftnät fick GD Ulla Sandbourg sparken för en massa oegentligheter, om Anders Ygeman är rätt man att påpeka risker är mycket diskutabelt.

migrationsverket uppdagades det åter, att en tjänsteman krävde 100.000 för att hjälpa en asylant till medborgarskap (Rapport 7/2). Snopet att detta mejl inte uppfattades som ett skämt.  Det räcker gott med Löfvens nya regering, där alla orkestermedlemmarna skyller på varandra för att väljarna inte uppskattar musiken.

Brexits anhängare uppskattas inte i EU, där Donlad Tusk, tycker att de skall brinna i helvetet. Här gäller inte hetsmotfolkgrupp, den & är skräddarsydd för uppstudsiga fattigpensionärer, som tvingas försörja migranter utan skäl att vara här.

https://samnytt.se/europeiska-radets-ordforande-speciell-plats-i-helvetet-for-brexit-anhangare-utan-plan/

3 tankar kring ”Utvisad med flaggan i topp!

  1. Ena gången ”spioneri”! Nästa gång ”bröllop”! Alla väntar väl på nästa steg som förmodligen blir ”skilsmässa”. Efter detta måste NI vara så utbrända att Den Svenska Politiken aldrig mer kommer att utgå från folket. Djungelns lagar står och väntar runt hörnet och NI politiker tror att NI är av ett ”speciellt skyddat virke”! OBS! Det är ni inte. Hur kan man vara så blind inför vad massan anser om ER, politiker?

  2. När Lars Leijonborg ”avgick” då gömde man flaggstängerna. Anledningen till det var att Fp (L) hade i ”hemlighet” tittat in hos sossarna via datanätet och fått bl.a. deras valstrategi inför valet 2006. 77 gånger gjorde man intrång, men eftersom man skapat sina egna lagar där man gett sig själva ”immunitet” mot kriminalitet blev det inga rättsliga konsekvenser. En del går med flaggan i topp medan andra går och gömmer sig ”six feet below”. Gå och göm ER, politiker. Man tål snart varken höra talas om er och allra minst se er.

    1. Tack för att Du åter friskar upp mitt minne, nu är det väl helt OK att titta in hos sossarna, när de röstat på deras partiledare.

Kommentarer är stängda.