Farlig övertro på EU- förändring hos SD, lämna i fjol, stanna i dag


”M försöker skrämma SD till att ändra kurs, detta för att få bli en blockpartner till M..” skrev signaturen ”Nisse” efter inlägget den 31 januari. Här kommer en brevväxling med en gammal vän om just denna SD: svängning.

Farlig övertro på EU- förändring hos SD, lämna i fjol, stanna i dag Kanske var det fler som studsade till när SD:s EU parlamentariker Peter Lundgren i Rapport den 30/1 förklarade att de åter bytt fot om att vara eller inte vara med i EU. Nu tror de sig om att förändra EU inifrån. Jag är långt ifrån övertygad.

https://samnytt.se/sd-gor-en-tvarvandning-vill-inte-langre-lamna-eu/

En alltid lika observant vän mejlade snabbt: Blåsningen?

”Jag gissar att den nya given är en anpassning för att bli mer attraktiva för M och KD att samarbeta med, alltså bilda block med i Riksdagen.  Men för min del vill jag inte ha EU, inte ens om de konservativa i EU skulle hamna i majoritet. Man kan maila SD-Info och säga sin mening i EU-frågan. Jag tror att Mattias Karlsson, SD:s gruppledare i Riksdagen, har rätt i att EU är ett monster som inte kan reformeras inifrån. Se här här nedan vad han skrev för ca tre år sedan:Mf

Mattias Karlsson 2016

”Nu är det officiellt. Brexit har segrat! Storbritannien är återigen ett självständigt land! 🙂 Detta är en historisk dag, en stor dag för Storbritannien, för Europa, för demokratin, för nationalismen och konservatismen.

Jag vill tacka det brittiska folket för att de stått upp för oss som förvägrats en röst. Fienderna till nationernas Europa har fått ett slag de kanske aldrig reser sig ifrån.

En viktig grundsten i federalisternas monsterstatbygge har krossats. Nu är det upp till oss att destabilisera resten av monstret tills det rasar.

Kampen för Brexit har avslutats. Nu börjar kampen för Swexit!

SD var med och gjorde det här. Vi var med och skrev världshistoria! Vår ledare i Europaparlamentet, Nigel Farage, drev fram den här folkomröstningen med vårt stöd. Vår parlamentsledamot Nalle var i Storbritannien och kampanjade med Farage under de sista skälvande ögonblicken av kampanjen. Våra företrädare har gjort tiotals intervjuer och debatter i nationella brittiska medier de senaste veckorna och nått ut till miljontals brittiska väljare. Vi har påverkat valutgången!

På kort sikt har SD förlorat vår viktigaste allierade i Europaparlamentet och Sverige har förlorat en viktigt partner inom EU i bromsandet av snabb maktöverföring. Det spelar dock ingen större roll om denna maktöverföring sker snabbt eller gradvis. Slutresultatet blir lika katastrofalt. EU kan inte reformeras inifrån. EU är ett monster som måste störtas till marken så att något bättre och vackrare kan växa fram. Ett vänskapligt och jämlikt samarbete mellan fria och självständiga nationer.

https://ci6.googleusercontent.com/proxy/drAEJLyYQG-1nUVZqILR_4vLTp4X5IsB3-ZK98uknOX2tf_Gw4cQmSfb77pAXNgy2CzEMmmWypEgi6_CaXr52T2_oKN3FiOxFjqjPVtVim8BdDLOmA=s0-d-e1-ft#https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png

Solen går nu upp över ett friare och mer hoppfullt Europa, Storbritannien och Sverige 🙂

”Rule, Britannia! Britannia, rule the waves! 
Britons never, never, never shall be slaves”

Vad säger han 2019 är oklart.

Svar:Det verkar som anpassningen till drömmen om ett konservativt block med SD+M+KD kan gå hur långt som helst. Detta svängande fram och tillbaka tär på oss gamla väljare. Sist på bollen med FN:s migrationspakt, först ja till skattebelagda SVT, SD:s största mobbare och nu skall EU förändras inifrån, först var det Swexit, sedan folkomröstning och nu finns risk att de blir Margots doaflicka om Brexit.

 Krav på asylstopp ersattes av ett mummel om förbättrad integration.
Hur mycket ska vi gamlingar tåla? Det blir nog AfS i EU valet i maj, som proteströst. Ändra EU inifrån, vilket skämt!

Risk finns att vi får sjunga ”Swedes always, always shall be slaves” om SD:s ständiga fotombyte fortsätter med pragmatism som förkläde.   Mvh Harriet”

Svar:Detta att stanna och försöka påverka, det är klassiskt. Det kanske kan funka i vissa fall, men jag tror att det i regel bara bli snömos. Jag minns hur en ingift farbror, som var aktiv sosse, sa åt Pappa, som var kommunist på 1940-talet, att det var fel att splittra Socialdemokratiska partiet 1917 (för att bilda det som med tiden -och många namnändringar- idag heter Vänsterpartiet). Det hade varit bättre att stanna och utgöra en motkraft till dem som ville överge marxismen. Bortsett från saken i det fallet, så är metoden inte gångbar i alla lägen.
När KD slopade kravet på nollvision i aborter, så bildade en grupp avhoppare Kristna Värdepartiet. De insåg att vidare kamp inom KD vore fruktlöst och slöseri med energi. Likadant nu, om SD ska jobba för att ändra på EU-jättens värderingar. Det vore bättre att satsa på utträde, och på en union med Norden som vi har mycket mer gemensamt med.”

Nu önskar både jag och min vän Era kommentarer!

Skicka gärna synpunkter till SD och till Dick Erixon redaktör för SD:s tidning Samtiden.
redaktion@samtiden.nu

https://sd.se/kontakt/

r

12 tankar kring ”Farlig övertro på EU- förändring hos SD, lämna i fjol, stanna i dag

 1. Beträffande ”maffian gödslas med EU pengar under sophanteringsalibi”.
  Alliansen med dess Utrikesminister i spetsen var väl de som startade sopimporten från Italien. Här fanns det ju pengar att tjäna, men vart hamnade dom? Från Sydsvenskan kan man läsa om det Italienska problemet ”I de här trakterna har ett hundratal fåruppfödare förbjudits att sälja mjölk, ost eller kött och många lamm föds med missbildningar.
  Den lagliga gränsen för dioxin är 3 pikogram per fettgram. I de här djurens mjölk har man mätt upp 12– 52 pikogram, säger Nunzia Lombardi, som är aktiv i kommittén Allarme Rifiuti Tossici (Larm om Giftiga Avfall).
  Med sopförbränningsanläggningen kommer dioxinhalterna att stiga ytterligare.
  Sopor är ett affärsområde där det finns mycket pengar att tjäna. Samtliga klaner i Kampaniens lokala maffia, camorran, sysslar på ett eller annat sätt med att hämta, transportera, gömma eller förstöra avfall. De gör det till en tredjedel av det pris som seriösa företag fakturerar och tjänar hundratals miljoner kronor på sina illegala avfallsaffärer”.

  Svensk import av avfall i ton
  2007: 617 810
  2008: 703 162
  2009: 827 183
  2010: 1 339 592
  2011: 1 526 462
  2012: 1 786 120
  2013: 2 138 746
  2014: 2 342 722 (preliminära siffror)
  Källa: Naturvårdsverket.

  1. https://www.dagenssamhalle.se/debatt/avfallsimporten-aer-en-tickande-miljoebomb-16284

   Sveriges import av sopor en tickande bomb! Vi sorterar efter korrekta pekpinnar, sedan eldas osorterat avfall upp från dysfunktionella länder, förbränningsprodukterna åker rakt ner i vattnet och upp i luften, där blir de en god cocktail tillsammans med mickrovågsstrålningen, Big Pharma gnuggar händerna av förtjusning, nya piller ersätter de gamla.
   Undrar om alliansens utrikesminister även här var verksam, som vid Estonias vapensmuggling med Sverige som transitland? Kanske dessa affärer och lade grunden för ekonomiskt oberoende och inbjudan till globala sammanslutningar, där experterna finns, som vet hur man lättast håvar in skattepengar, som EU distribuerar.

 2. Hmm, Brexit innebär det inte att det Brittiska kungahuset DÅ FALLER och att man ”tappar sin makt”? The Queen är dessutom en medlem ”Of The Nine”, who rules the World! De har i sin tur The Committee of 300 under sig, där Carl Bildt och Wallenberg är medlemmar. Vad beträffar SD lutar det inte mer åt att de är ett väl dolt kontrollerat ”systerparti” åt M som i sådana fall varit DE (M) som skulle förverkliga ”Den svenska tysta kuppen”, som sedermera än så länge kom av sig. T.o.m. i migrationsfrågan har SD svängt 180 grader! Det är inte för inte att en ”viss” Excellens åter finns på svensk mark. Å andra sidan kanske han söker skydd här, för då slipper man att bli ”utvisad”, om man förstås inte heter Julian Assange! Dessutom ingår EU i NWO:s plan att ta över allt och alla på vår jord. Vad beträffar EU är inte denna Gigantiska koloss en soptipp för ”överblivna/arbetslösa politiker. Typ en ”Politisk Samhall”. EU med dess ”sekretessbelagda” korrupta delegater. Ingen lagförs utan pengarna försvinner i vad man kallar det för, ”svarta ekonomiska hål”. Grekland fick väl 9.000 Miljarder i stöd och inga pengar finns det kvar ändå! Nej, UT ur EU. Går vi inte ut då ACCEPTERAR vi att den korrumperade EU-apparaten kan ”tuffa på” tills vi är tillbaka till 1940 talet. Det kommer inte finnas något kvar. Vi ska bli slavar åt den lilla ”klicken”. M, är en aktör i detta spel om förverkligandet av NWO och skall därför UT ur Riksdagen, liksom andra partier. Jag röstade NEJ till EU främst p.g.a. av den ”Maffiakultur” som funnits i många Sydeuropeiska länder sedan 100 tals år. Alltså finns det bara en sak som behandlas på EU:s s.k. politiska bord, nämligen FRI KORRUPTION råder.

  1. Björklund den store EU entusiasten har nog inte läst Roberto Savianos bok ”Camorra” om hur den italienska maffian gödslas med EU pengar under sophanteringsalibi.
   Han har nog förtränkt när EU kommissionen under Santers ledning fick avgå under 1999, för nepotism och korruption, mycket tack vare Inga-Britt Ahlenius orädda granskning. Därefter konstaterade hon att FN chefen Ban Ki -Moon var en nolla i sin revisionsrapport om FN:s svindlerier. Ni minns väl också hur Bosse Ringholm försökte få bort henne från riksrevisionen. Sveriges beundran fär FN är mycket patologisk, med utrikesministern i spetsen, som behöver akutvård.

 3. Från min syster:
  Förra helgen var jag inne på Mynttorgrt, snorhalt med iskalla vindar och där fanns en tapper skara, som ingen nyhet talar om att den finns. Där fanns några riktigt bra talare, en ung mamma som vill ha tillbaka vårt land och det är bara att hålla med, hon fick kredit av flera i publiken. En man i vår ålder som berättade att en mormor ringt honom gråtande för att hennes barnbarn blivet indragen på skolans toalett och sexuellt trakasserad, skolan är ingen fredad plats…..och värre blir det…..han pratade också om att länder som varit ockuperade som våra grannländer, är mer rädda om sitt land och värnar om landets värderingar, medan vi simmar runt i vår ankdamm…….det gav en del att tänka på. Några klimattanter med Greta fick däremot förstasidan i SvD i går ! Den enda gången det är ok att vara nationalist är i hockey världen och det blir till helgen!

  1. Tänk nu fortsätter varumärkesaktivisterna med sina selfies, nu är det tillsammans med Greta, tidigare var det med Ali, Amir, Muhammed.. med en nalle i famnen. Lika beklämmande båda dragplåstern. Skillnaden är nu att det kan vara Muhammed med polare som håller i mobilen, när deras hemlands gruppaktivitet förevigas på nätet. Fittja händelsen är inte en engångsföreteelse.

 4. På samma sätt som det var tanklöst av Annie Lööf att lova käka upp sin ena sko, så var det dumt av Mattias Karlsson att uttrycka sig så bestämt om EU som ett ”monster”
  (men i och för sig träffande), utan tanke på att han kunde komma tvingas byta fot, eller ”pudla” som det också heter. SD lär ha en svår pedagogisk uppgift framför sig, om dess väljarkår på så kort sikt ska skolas om.

  Nu satsar SD högt på en högersväng i EU-valet. Deras tanke är förstås att en tillbakagång för de vänsterblivna i unionen skulle möjliggöra ett stopp för den relativt liberala migrationen. Även om chansen inte må uteslutas, så är ändå den europeiska högern delad. Det manifesterades nyligen, när SD bytte grupp inom EU och nu tillhör en mer ”vattenkammad” sådan.

  Att SD i och med ”pudeln” har serverat AfS en räkmacka, är väl rätt troligt.

  Angående filmen, som f.ö. är attraherande, så saknas det än så länge en regelrätt folkrörelse för att driva idén om Nordiska Unionen.

  1. Frågan är väl om de övriga nordiska länderna vill ha oss med? Men tanken om en Nordisk union är mycket tilltalande, ”JÖK” regeringen är dock ett sänke.

 5. SWEXIT eller inte är tänkvärd fråga.
  Skall partiet anpassa sig för att passa andra partier eller skall det anpassa sig till sina väljare?
  Exempel på hur makt kan förändra.

  1. Mycket bra uttryckt! Anpassningen från väljarna tycks pågå inom alla partier, där makten bland bäste bröder får avståndet till folket att öka. Samma process pågår i hela Europa, där EU-eliten tar till alla medel för att förfölja gula västar och skrämma folket till tystnad.

Kommentarer är stängda.