Elitens mörka hemligheter avslöjas på Mynttorget!

Ni har väl inte glömt demonstrationen på Mynttorget i morgon med en stor skara prominenta talare.

Mads Palsvig, som står först på talarlistan är en framgångsrik dansk bankman, som gick emot banksystemet och blev en rebell. I morgon avslöjar han den globalistiska elitens mörkaste hemligheter inför Gula Västar med Sverigeflaggor. Min vän fd. bloggerskan skickade länken.

Det är en mycket välgörande artikel från banksystemets insida till oss på utsidan. Samma känsla av hopp fick jag, när jag läste om John Virapens memoarer från en industri med dödlig biverkan i boken ”Piller och Profiter,” som beskrivs i ett kommande inlägg.

Mads Palsvig beskriver hur globalisterna styr världen både finansiellt och politiskt och anser att den största faran är det sovande folket.  Svaret har jag och många av er läsare, kommentatorer och gästskribenter funderat på med olika infallsvinklar och samstämmigheten med Palsvigs förklaringar är stor.  Hjärntvätt med indoktrinering i hela samhället med köpta, naiva och karriärsugna politiker med maktlojal media.

”…..Att folk har så svårt att vakna och förstå hur världen fungerar beror på den otroligt framgångsrika hjärntvätt som skett de senaste decennierna genom teve och medier, men även via utbildningssystemet. Underrättelsetjänsterna med CIA i spetsen har också starkt bidragit genom att plantera falska medieberättelser och använda köpta journalister, vilket Ingrid&Maria berättat om här. Man låter också sina egna medarbetare medverka i de mest populära tv-programmen där de framför åsikter som passar elitens syften…..”

Att vakna är en smärtsam process och följer väl Johan Cullbergs definition av en traumatisk kris olika faser, som beskrivs i boken ”Kris och utveckling” som kom ut 1975 och blev obligatorisk inom sjukvårdens olika utbildningar. ”Människans liv kantas av psykiska kriser. En del utlösta av plötsliga och oväntade, svåra händelser; andra hör det normala livet till. Krisen är ofta en förutsättning för utveckling och mognad, men den kan också leda till livslång psykisk invaliditet om inte den drabbade får sakkunnig hjälp.”

Först Palsvigs faser i uppvaknande:

 1. Man förnekar, det kan inte vara sant att världen styrs så här
 2. Man blir arg
 3. Man försöker förhandla
 4. Man blir ledsen och deprimerad
 5. Man accepterar

Cullbergs olika faser efter trauma till kropp/själ:

1. Chockfasen: Kan vara i några sekunder till ett par dagar.

2. Reaktionsfasen: Kan vara från en till åtta veckor.

3. Bearbetningsfasen: Kan vara upp till ett halvår.

4 -5. Accepterandefasen med nyorientering: Varar livet ut.

 Men tyvärr stämmer inte utveckling när det gäller politiker med sitt korrekta etablissemang, avveckling är det rätta ordet av nationalstaten, för någon nyorientering äger aldrig rum, då den korrekta eliten har drabbats av livslång ”invaliditet” för sakkunnig hjälp har omtolkats till rasim.

Därför skall den globala finanselitens renegater/klassförrädare hyllas i morgon på Mynttorget. Vi som inte har ork eller möjlighet att delta kan sprida budskapet till närstående och vänner.  För hopp är vad vi behöver i denna mörka tid. Jag får ännu huvudvärk av landets nya regering och är bedrövad att inte fler vill se globala mörkermäns springflicka i Annie Lööfs rätta ansikte. I morgon kommer historiker Hans Myrebro att berätta mer om detta i ett nyskrivet inlägg.

Info om populisterna:
https://www.populisterna.se/

3 tankar kring ”Elitens mörka hemligheter avslöjas på Mynttorget!

 1. Det blev tydligen inget medialt ”intresse” kring Mynttorgets protester. På whitetv. kan man läsa att ”The Swedish yellow vest movement started recently in the bigger towns like Stockholm, Malmö, Gothenburg, Helsingborg. It is very suppressed by the establishment. No main stream media writes about it and even the leading alternative media like unfree Fria Tider, Samhällsnyt, Nyheter Idag and others join the silence conspiracy.
  The main tool the dark forces use is mind control. So they organize similar censorship and that almost nobody joins the movement or show up at the demonstrations. Sweden is a test country for mind control”. Då kom bevisningen till slut om att ”våra” politiker bryr sig inte skit om den belastning man orsakar det svenska folket. Frånvaron av rapporteringen i media på alla fronter bevisar ju att man kontrollerar fullständigt om vad det svenska folket ska eller inte få veta något om! T.o.m. den ”svenska” Demokratin har man dödat.

  1. ”Den svenska gula väströrelsen började nyligen i de större städer som Stockholm, Malmö, Göteborg, Helsingborg. Proteströrelsen trycks ner av etablissemanget. Inga huvudströmmedier skriver om det och till och med de ledande alternativa media som Free Tider, Samhällsnyt, Nyheter i Dag och andra går med i tystnadskonspirationen.
   Huvudverktyget för de mörka krafterna är mental kontroll. Så de organiserar liknande censur och att nästan ingen går med i rörelsen eller dyker upp på demonstrationerna. Sverige är ett testland för sinnekontroll ”
   Signaturen ”TT” har skrämmande rätt med orden ”Då kom bevisningen till slut om att ”våra” politiker bryr sig inte skit om den belastning man orsakar det svenska folket. Frånvaron av rapporteringen i media på alla fronter bevisar ju att man kontrollerar fullständigt om vad det svenska folket ska eller inte få veta något om! T.o.m. den ”svenska” Demokratin har man dödat.”

 2. Jaha, då var det upp till bevis MEDIA om HUR ni ska presentera protesterna på Mynttorget Söndagen den 27 Januari! Skall NI gå kapitalets ärende som vanligt eller ska NI gå den svenska medborgarens, när NI medialt presenterar protesterna på Mynttorget? Den mediala presentationen kommer att avslöja om den ”styrs” utifrån, och därmed är en av de många ”landsförrädare” som vi har i det svenska samhället, eller inte. Jag skulle vilja se den politiker (av de 7) som törs sticka fram sin ”nuna” liksom sin tunga på Mynttorget.

Kommentarer är stängda.