Framtidens väg mycket osäker, när hycklare och lögnare håller i ratten

Efter 129 dagar så spelades det sista avsnittet upp i dockhussåpan Sverige.

Med ett osynligt papper, lurade stormästarn Löfven skjortan av Sjöstedt, som inte skulle få något inflytande över regeringens politik.

Överenskommelsen gäller säger Lööf och Björklund med hög stämma, som blir något lägre, när de försäkrar att vi måste tro på statsministerns ord. På deras egna tror ingen längre, bortsett från de största rövslickarna inom deras partier, som blundar för att partierna har fått en ny identitet.

Vi är många som undrar om Annie Lööf nu börjat knapra på sin högra sko, men Björklunds svek skall också fram i ljuset. Innan valet twittrade han också om att en röst på SD
kunde innebära att Löfven kom till makten. Vad hans väljare
 inte fick reda på var att en röst på hans liberala parti
 var att föra deras ärkefiende till landets tron.

Denna gång fälls det glädjetårar inom MP tillsammans med centerns medmänskliga kamrater, de tycker antagligen att ”Var tredje ung kvinna nu offer för sexualbrott” (Svd 17/1) är en bagatell. Det viktigaste är att unga män, som ljugit om ålder och hemvist, får hit sin familj, som kan bestå av oändligt många personer. För då kan all integration hälsa hem och islamiseringen få hedersförtrycket att bli en del av hela Sverige och att varje kvinna får bestående men, efter tillämpningen av fredens religion.

https://www.svd.se/var-tredje-ung-kvinna-nu-offer-for-sexualbrott/i/senaste/om/ledare

När man inte kan skilja på höger och vänster, då är det livsfarligt att sätta sig bakom ratten. Steget Efter har sett hur de redan hänger utanför stupet, medan en förnöjd Löfven kör vidare, tack vare sitt mästerskap att lura blåögda partiledare.

Att en majoritet av folket inte tror att denna spretiga regering kommer att hålla fram till nästa val, bekymmrar inte denne statsman. Han har redan packat väskan för Bryssel, där de stora gossarna finns och lämnar kvickt sina lättlurade fjantar här hemma och skulle Sjöstedt börja krångla, så har han fler blanka papper.

https://samnytt.se/undersokning-svenska-folket-inte-imponerade-av-nya-regeringen/

Hur många ignorerade väljare tål Sverige, frågar sig Paula Neuding i Dagens Samhälle och det är vi många som frågar oss.

https://www.dagenssamhalle.se/kronika/hur-manga-ignorerade-valjare-tal-sverige-25703?fbclid=IwAR06I41TjQdT86oxNek8EH9YEi7WQm6ZU1ogScUHD7h49yYqIWX8FvVXYf0

Alice Teodorescu från Göteborgsposten skriver ”Januariblåsningen en fars i många akter.” http://www.gp.se/januariblåsningen-en-fars-i-många-akter-1.12431406

Jag avslutar med Widar Anderssons resumé av den bisarra avslutningen, som Jens Ganman väl illustrerar. https://www.folkbladet.se/om5690005

2 tankar kring ”Framtidens väg mycket osäker, när hycklare och lögnare håller i ratten

 1. Hmm, alla dessa ”pajaskonster” som man fört och gjort allt för att det MÅSTE bli en regering, oavsett vad den består av! Det enda skälet till att M UTESLUTS måste vara ”den stora stöten” som M gjorde i den s.k. förlustaffären på mer än 50 MILJARDER! De övriga är väl medvetna om vad M kostade det svenska samhället under deras 8 år från 2006. Men de håller käften, allihop som inte tillhör M! Man fokuserar sig på att hålla SD utestängda medan man själva vägrar att redovisa att man ”stulit” mer än 50 Miljarder från det svenska folket. Alla vet det. T.o.m. det svenska folket men har man immunitet så har man det. Varför tömde ni i M inte hela statskassan på en gång? Ni banade väg för migrationen istället och därmed belastade Sverige mångdubbelt. I och med V:s agerande råder det ingen tvekan om att det är UTOMSTÅENDE MAKT som bestämmer över oss och de ”köpta” politikerna. Vad är det för land vi lever i när politikerna själva lagstiftade 1974 om att ge sig själva IMMUNITET? Det är väl därför som vi går bakåt istället för framåt. Hade de inte tagit bort Tjänstemannaansvaret då hade VI gått framåt istället. Vi behöver tydligen en folkomröstning där politikers ansvar bör ifrågasättas om de skall ha immunitet eller inte. Denna fråga skall väl avgöras av det svenska folket och inte av de politiska ”tjuvarna”.

  1. Tyvärr ligger nog en sådan folkomröstning betydligt längre bort än nyaval.
   Vi får heller inte glömma Carls Bildts mörkläggning efter Estonia.
   Hur stor var betalningen för att ställa upp som transitland för krigsmaterial från det sönderfallande Sovjet?
   Enligt källor var adressaten Mellanöstern. Stefan Torsell blev utsatt för förföljelse av regeringen, främst av Mona Sahlin som fick detta uppdrag, som Tack fick hon sedan bli extremistsamordnare. Efter Torsells bok ”M/S Estonia: Svenska Statens haveri” har fler böcker utgivits om denna skandal, men inget händer, mer än att förrädarna lever i högsta välmåga, medan anhöriga till 852 människor aldrig fick en grav att besöka.

Kommentarer är stängda.