Svensk flyktingpolitik, en bakterieodling för kriminalitet

”Magnus Stenlund, på bloggen ”Sunt förnuft” skriver mycket bra” mejlar min gamla väninna, som jag hoppas skall vara lika bevakningsalert under 2019.

Problemet är att tiden inte räcker för att läsa allt ”okorrekt”, som nu även finns i lokaltidningar och tom i MSM, dock med vissa försköningar.

Jag undrar ofta hur socialdemokraterna med sina stödpartier kan vara så totalt opåverkade av konsekvenserna, som allt mer dokumenteras om deras förrädiska politik.

Jag kommer inte fram till något annat än girighet både i den egna börsen och trängtan efter beröm från den ostadige Junker, Macron som de Gula västarna håller vaken, migrantmoder Merkel som är på nedgång inom EU och beröm från FN, som dirigeras av den globala finanseliten.

Sedan knåpar de vänsterliberala ihop imponerande alibin, om medmänsklighet, flyktingar, utanförskap och annat dravel för att kunna fortsätta att importera sin röstboskap. Eftersom det nu är bråttom, när nationsvänliga partier snart ligger jämsides med de gamla. Deras lögner finansieras med högre skatter, avgifter och välfärdserodering för det egna folket som tvingas betala, både de som ännu tror, de som vaknat och alla som jag enbart är förbannad på; dessa köpta, egoistiska politiker och sovande väljare, som vägrar vakna.

Nu till Magnus Stenlund:
”TV4 Morgon. Plötsligt tar det sig.
Amir Rostami är f d polis och forskar om organiserad brottslighet och extremism i Sverige. Han förklarar varför vår brottsbekämpning inte funkar och presenterar sin kartläggning av de över 15000 individerna som är involverade i organiserade brott i landet.
Sverige har varit dåliga i det brottsförebyggande såväl som det brottsbekämpande arbetet. Vi har inte tagit problemen på allvar, varit för sena och sedan gjort för lite. Vi saknar fortfarande en gemensam målbild, 290 kommuner har minst 290 olika strategier, ibland olika i olika stadsdelar, och det saknas TYDLIGHET.

Danmark låg efter oss för tio år sedan, nu är man långt före.

Tyskland har bättre lagstiftning mot det organiserade våldet och brottsligheten, möjligheter att ta gemensamma tillgångar i beslag, som vi saknar. Man har betydligt större polistäthet och bättre utbildad sådan dessutom.

Våra bidragssystem är som skapade för att utnyttjas av de kriminella,
säger Rostami.

Och han pekar på en väldigt viktig enskild faktor, som går att undersöka lite till: tiden.

Vi har givet en fruktansvärd mängd unga män inte bara pengar utan också tid att hitta på illegala saker. Och detta är just vad de gör. När man sitter och hänger i publika miljöer är det sådant här man får tid att fundera över, planera och sedan genomföra. Impulser som inte skulle ens ha fått plats i en heltidsarbetandes huvud, i konkurrens med all annan sysselsättning.

Några ord nämner naturligtvis inte Rostami: invandring, flyktingar, brottslighetens etnicitet. Inte heller vad det är som Danmark är så mycket tydligare med. Hade han gjort det hade han knappast blivit inbjuden i TV-soffan, men jag kan göra det åt honom:

Sveriges flyktingpolitik är som en bakterieodling, där man försökt att få fram de mest ideala förutsättningarna att få kriminalitet att gro och växa:

1. Ta hit ensamma män, från klankulturer och islamistiskt indoktrinerade, som anser att de har moralisk rätt till allt de får av oss

2. Ge dem tillräckligt med tid och pengar

3. Låtsas som ingenting och gör det moraliskt, juridiskt och politiskt så svårt som möjligt att uppmärksamma och kritisera fenomenet

4. Spä på deras känslor av hat, ressentiment och underlägsenhet genom att tycka synd om dem

5. Försvåra ordningsmaktens arbete så mycket som möjligt genom att tillsätta Dan Eliasson och tvinga poliserna att arbeta som om det var dagisbarn de arbetade emot

6. Se till att domstolar och jurister korrumperas av en vilja att vara politiskt korrekta och egen intjäning på fortsatt massinvandring

7. Fös ihop ligister och islamister i stora ansamlingar som vi kallar utanförskapsområden

8. Fortsätt att hävda att Sverige är fantastiskt

9. Använd media för att indoktrinera och ge ett falskt sken av en annan verklighet, 10. Tillsätt en regering som tjänar röster på fortsatt invandring och mer av samma.” 

PS. Jag var tvungen att slå upp ordet ressentiment i Wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Ressentiment” Ds.

5 tankar kring ”Svensk flyktingpolitik, en bakterieodling för kriminalitet

 1. På SvT text kan man läsa att Sverige mest demokratiskt i EU medan man i den andra änden av skalan återfinns Azerbajdzjan, Ryssland och Vitryssland som klassas som auktoritära regimer, enligt den brittiska tidningen The Economists forskningsenhet!!!
  Vi kan inte ens eller snarare ”får inte” lagföra kriminella politiker, hur kan VI då vara rankade som det MEST demokratiska landet i EU?
  Hur ser våldtäktssiffrorna ut, knivskärningar, skottlåsningarna ut ÄR VI BÄST även där också?
  Vi kanske t.o.m. är det ”minst” korrumperade politiska landet i hela EU?
  Svenska Politiker: Väntar NI på att det svenska folket skall APPLÅDERA & HURRA för er?
  Ni har tydligen gjort Sverige till det bästa landet i EU, fast det snarare är tvärtom. Ytterligare svart på vitt att VI är kapade och därför behöver VI byta ut ALLA politiker, Polischefer, Militärledning m.m. då de verkar för att haverera hela det svenska samhällsfundamentet.
  Trots att VI insett det för länge sedan så fortsätter NI ändå att driva Sverige mot stupet!
  Vi, det svenska folket har ju därför INGEN användning av er längre, då det nu i offentlighetens namn blivit bekräftat att det är ERA ärenden som är prio ett, medan folkets ärenden är prio … 10!
  Trots att all makt utgår från folket och att NI dessutom är avlönade av folket, så vägrar NI att gå folkets ärenden före alla andra!!! Snaran börjar att dras åt och det är inte förrän då som den ”verkliga” sanningen kommer fram. Vem vet kanske USA begär ett utlämnande av Carl Bildt, precis som Sverige begärde ut Julian Assange. Fast Assange ”skulle” ju vidarebefordras till det då demokratiska USA via Sverige genom Alliansens (eller bara genom M:s) försorg. Carl Bildt skulle i varje fall koma till ett republikanskt land som bekämpar korruptionen. Det känns väl tryggt, Excellensen?

 2. Varför har vissa regioner konflikter och låg levnadsstandard?

  Kan det bero på värderingar som människor tar med sig till västländer?
  Om det är så, hur påverkar det länder människor lämnar och hur påverkar det mottagarländerna?
  Det är frågor som bör diskuteras i västliga media.

  1. Om dessa frågor skulle ställas av politiker och deras media då skulle värdegrunden skaka, som de står på och sänder ut sina floskler i från.
   Religion med kultur, traditioner och giftiga ingiften är mina svar varför utvecklingen i stora delar av Mellanöstern och Afrika står still, för att inte glömma krigsindustrins behov av marknadsplatser, som mycket av västs bistånd betalar. Där stormakterna USA, Ryssland, Kina med sina små medlöpare i EU får visa sina muskler. På köpet kommer flyktingströmmar, som drar med sig många som önskar ett bättre liv i bidragsparadisen. Vi har redan sett hur levnadsstandarden sjunker för vanligt folk (ökar för den humanitära ligan högst upp). När hela samhället består av ”mångkultur” och bidrgasfesten är slut, då kommer utveckliongen även i väst att avstanna, men det är förmodligen en del av den globala finanselitens plan för att förverkliga tjänstesamhället och säkra framtida profitbehov.

   1. Harriet, intressanta tankar om globalismen. Men finns det inte en risk att det går för globalismen som för Sverige med mångkultur?

    När mångkulturen dominerar sjunker folks välstånd och robotarna tagar över många arbeten. Då sjunker köpkraften och drabbar globalisterna som bara kan få inkomster från sin egen lyxkonsumtion. Den låga köpkraften går till genmodifierad mat och droger.

    1. Hopp finns att de sågar av grenen de sitter på! Kanske Gula västarnas protest kan få Macron att förstå att hans ”Rotschildspolitik” inte längre går?

Kommentarer är stängda.