Isalm, fredens religion??

Det är av största vikt att i början på året att upplysa vänsteretablissemangets företrädare och anhängare om islams rätta ansikte.

Glöm inte att Koranens sk. Medina verser har tolkningsföreträde enligt begreppet ”abrogation”, tolkningsföreträdet inom islam.

” Begreppet abrogation är något som varje betraktare av religionen islam måste känna till. Det innebär att en tidigare vers i Koranen ersätts av en senare om de strider mot varandra. Politiskt korrekta personer med syfte att förringa islams våldsamma och intoleranta sida brukar ofta ”glömma” denna företeelse. Islamister gör det inte!…..”
https://sanningenomislam.wordpress.com/

De mer fredliga verserna från Muhammeds tid i Mecka förkunnas utanför moskén, men innanför predikas ofta de senare, krigiska Medina verserna.

Följande citat från Koranens verser fanns i en kommentar på SamNytt. Efter artikeln om att en kvinna hängs varje månad i Iran, oftast för att hon gjort motstånd vid överfall, våldtäkter.

Margot Wallström har i slutet på fjolåret haft hemlig överläggning med Irans vicepresident och statsministern befallde sina kvinnor att täcka sitt hår vid tidigare besök hos diktatorn Hassan Rouhini.

Tydligen har den feministiska regeringen samma värdegrund som dessa bödlar, här finns inga mörka rötter som hindrar samtal.

Nu får vi hoppas att frisläppta terrorister har blivit snälla i fängelset och inte förverkligar dessa verser, men med verklighetens facit vet vi att det brukar vara tvärtom.
https://samnytt.se/terrordomda-islamister-friges-pa-lordag-planerade-blodbad-mot-jyllands-posten/

”Döda de otrogna var du hittar dem.” (Koranen, vers 2:191)

”Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” (Koranen,vers 9:123)

”När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem.” (Koranen,vers 09:05)

”Någon annan religion än islam är inte acceptabel.” (Koranen,vers 3:85)

”Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” (Koranen, vers 9:30)

”Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam” (Koranen,vers 05:33)

”Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten,  smält deras hud och bukar.” (Koranen,vers 22:19)

”De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem.” 
(Koranen,vers 8:65)

”Muslimer får inte ta de otrogna som vänner.” (Koranen,vers 03:28)

”Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen.” 
(Koranen,vers 08:12)

”Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.” (Koranen,vers 8:60)

”Islam måste triumfera över alla andra religioner” (Koranen, vers 9:33)

”Avgudadyrkare inkluderat judar och kristna är smuts” (Koranen, vers 9:28)

”Oavsett om du är obeväpnad eller välbeväpnad, slåss/kämpa för Allah med dina pengar och dina tillhörigheter” (Koranen, vers 9:41)

”Att provocera icke muslimer är en god handling enligt Allah” (Koranen, vers 9:121)

”Muslimer som inte slåss mot icke-muslimer kommer bli strängt straffade och ersatta av andra” (Koranen vers 9:39)

”En man har rätt att slå sin olydiga fru” (Koranen, vers 4:34)

”Muhammed uppmanar alla män att hänga upp sin piska där kvinnorna kunde se den” (Kash-shaf AL-Zamakhsari Vol. 1, S 525)

Jag undrar om ärkebiskopen hade läst dessa verser innan hon bestämde sig för sitt valspråk. Is-krigarnas stridsrop, innan de skär halsen av kristna ”Allahu abkar”?

Snart frisläpps 1 500 terrorister i Europa – Säpo: ”En stor utmaning inom kort”

Att slänga ut dessa terrorister kommer inte på fråga, för Europas folkförrädiska politiker följer slaviskt FN:s konventioner, framför att rädda medborgares liv.

6 tankar kring ”Isalm, fredens religion??

 1. När man läser att ”Snart frisläpps 1 500 terrorister i Europa – Säpo: ”En stor utmaning inom kort”! Är det inte dags att förbereda om vad som komma skall, politiker? Migrationsverket behöver säkert stöd från ett nyinrättat verk, kan gott och väl benämnas som ”Katastrofverket”. Tydligen skall migrationen bara få ”rulla på” ända tills det är ”God Natt Sverige”? Hur kan detta få fortgå, politiker? Det visar ju bara på hur NI skiter fullständigt i de öden som NI genom er politik (eller annans) drabbar den svenska befolkningen, dagligen! NI ska antingen åtalas, fängslas eller bytas ut. NI är samtliga politiskt förbrukade.

  1. Ja, de skiter fullständigt i sin egen befolkning eftersom de själva inte drabbas av våldet utan tjänar på det. I egenskap av den humanitära stormakten får de uppskattade ryggdunkar av Merkel, Macron och av Soros som har frikort in/ut i EU tack vare sin filantropiska (nationsomstörtande) verksamhet. Styrande politiker är endast globala nickedockor, vilket rikligt belönas efter deras gärning. Reinfeldt, Borg m.fl lever nu glada dagar tack vare Rotschilds bankimperium.

  1. Tack! Nej vi får inte ens diskutera salafismen för då kan värdegrunden rasa. Citat från Staffans artikellänk ovan:
   ”Med tanke på denna skrämmande utveckling borde vi i våra öppna demokratier kunna diskutera problemen i samband med salafism. Vi vet alla att det existerar, men trots detta nämns det mycket lite i media. Ett typiskt exempel på detta är den etablerade antika mediernas representation av terrorister. Fallet låter ofta som om det var en person som utförde terrorhandlingarna, eller personen handlade ensam. Vi offrar aldrig de som godkänner handlingarna en enda tanke, medan vi i vår naivitet väntar på nästa korståg”.
   I välmåga lever också nyanlända, Folktandvården chockhöjde avgifterna i Malmö för värdlandets befolkning, för att ha råd att subventionera den för invandrare, 50 kr/besök, en avlägsen dröm för en pensionär.

  1. En bra fråga! Hon letar väl på några verser ur Gamla testamentet som motvikt och allierar sig med sin mångkulturella vän biskopen Eva Brunne, som ville rensa bort alla kristna symboler i sjömanskyrkan, för att inte såra besökare med andra religioner,dvs Jackélens vänner…..Tänk om vår Herre kunde skaka av sig dessa vänster ockupanter.

Kommentarer är stängda.