Ljus i mörkret, från folkkampanjen ”Nej till kärnkraft” och från ”Det fria Sverige”

Från en meilvän kom denna inbjudan med önskan om spridning.

”Hetare än någonsin. Menar du klimatet? Nej atomkraften! Som medverkar till att förstöra klimatet. 
Men det finns politiker och tekniknissar som tror att kärnkraften är mänsklighetens och elbilens räddare. Som inte inser att det är det dyraste, långsammaste och farligaste sättet att koka vatten. Som inte inser att det bara är militära skäl bakom utbyggd kärnkraft. Som blundar för att det fortfarande inte finns något acceptabelt sätt att ta hand om avfallet i 100 000 år.

Nu tar vi nya tag!
Alla medlemmar i Folkkampanjen mot Kärnkraft-Kärnvapen inbjuds till årets 
Höstmöte på SOLIDARITETSHUSET, Tegelviksgatan 40 i Stockholm, söndagen den 28 oktober 2018 kl 10-15.  

Där ska vi diskutera några av Folkkampanjens viktigaste frågor som det fortsatta arbetet med kärnkraftsavfallet och om vi ska förena oss med bl.a. Naturskyddsföreningen i Miljöorganisationernas kärnavfallsgranskning, MKG, eller om vi ska fortsätta med Jordens Vänner i Milkas. Vi ska också diskutera om vi ska fortsätta samarbetet med Miljömagasinet eller söka nya spridningsvägar. Och så har vi den ständiga frågan om Almedalen… Sist men inte minst: Hur ska FMKK växa och föryngras?

PS Glöm inte att förnya medlemskapet eller kanske bli månadsgivare. Du får också gärna värva din bästa vän. All information hittar du på hemsidan folkkampanjen.se

Anmäl deltagande till info@folkkampanjen.se senast 26/10 om du vill ha lunch och fika. Styrelsemötet lördagen den 27/10 kl 14-17 är också öppet för alla medlemmar.”
……………………………………………………………………………………………
Vad tycker Ni läsare, ja eller nej till kärnkraft? Är det mänsklighetens räddare eller dess undergång?

…………………………………………………………………………………………………

Detta mejl fick jag från ”Det fria Sverige,” som  är en intresseförening för svenskarna, den svenska kulturen och den svenska särarten med olika arangemang runt om i Sverige.

Vad är Det fria Sverige?

Det finns många små föreningar runt om i landet som kämpar för landet och för svenskar inkl. invandrare som vill assimileras och ta del av vår kultur och våra traditioner, som vänsterliberala politiker, ser som ett hot mot globaliseringen.
Jag har aldrig förstått vad vi ska integrera till, när vår egen kultur skall suddas ut och våra förfäders historia förvanskas.
Tänk om vi kunde slänga PK elitens genustrams, vithetsnormer och förtryckande identitetspolitik på soptippen.

Där jag förbjuder  alla former av återvinning!

En tanke kring ”Ljus i mörkret, från folkkampanjen ”Nej till kärnkraft” och från ”Det fria Sverige”

  1. Det småskaliga lågenergisamhället, där vi lär oss rätta mun efter matsäck, det är det robusta samhälle som står pall i stormen. Något parti som driver den linjen saknas idag, sedan MP hoppade i säng med S.

Kommentarer är stängda.