Ljus i det globala mörkret

Kanske inbillar jag mig i detta kompakta FN mörker, att det ändå är fler som vaknat och sällar sig till oss som under lång tid, både sett och förstått våra politikers svek mot landet och dess arbetande befolkning. De är inget annat än springpojkar till den globala finanseliten.
Cirkusen kring de ensamkommande fortsätter, men fler gode män och HVB personal tar nu bladet från munnen, när Migrationsöverdomstolen godkänt den förrädiska gymnasieamnestin, som lågrådet ville kasta i papperskorgen.

”Så daltas det med ensamkommande” berättar en god man i Nya Tider v.41, som fortsätter ”Personalen talar bebisspråk och man trugar på dem gåvor. Lägenhet, bohag, gymkort, badhus, cykel och fickpeng….” På bilden stoltserar en samling vuxna män.

Annie Lööf med medmänskliga följare kan ju alltid skylla på att detta endast är en högerextrem tidnings illvilliga försök att spä på sin rasistiska agenda, men vad ska de göra när HVB-personal twittrar med fullständigt namn om samma sak?

Vilka epitet skall de klistra på Annica Westdahl Eriksson, en nybliven SD-medlem, hyggligt välutbildad och med bra jobb, som nyligen skrev i GP ”Därför får Jimmie Åkesson (SD) min röst”

Citat: ”Förstår någon av er politiker (Alliansen och S, MP och V) vad ni egentligen ställer till med när ni i tal och skrift som ni gjort förkastar allting hos ett parti (SD) och därmed också förkastar och tar heder och ära från alla SD;s väljare?
Ni legaliserar mobbning, hot och förföljelse av över en miljon människor bara för att de är oliktänkande, för att de har en annan uppfattning om verkligheten än vad ni har.
Det rimmar väldigt illa med ”allas lika värde” som ni så stolt deklarerar…..”

Många andra ledande skribenter på sociala medier har redan skrivit samma sak, men Annicas text blir mer farlig då den kommer från medelklassen, som tidigare hållit tyst.
Om fler vågar stå för sina åsikter med namn, så kanske landet kan rehabiliteras till det som tidigare var normalt och som byggde landet starkt. Vänsterns aktivister måste avslöjas med byxorna nere och vi som värnar vårt land måste inse att vi är många fler.
Vi får inte glömma att 1,1 miljon väljare tycker som både Agneta och Annica!
Steget efter har koll på dessa röda värstingar.

9 tankar kring ”Ljus i det globala mörkret

 1. Att de flesta väljarna vill ha stopp för invandringen, det råder det väl ingen tvekan om. Men VARFÖR har NI röstat för fortsatt invandring? Visste ni överhuvudtaget att ALLA partier var FÖR fortsatt invandring utom Afs som vill ha ett omedelbart STOPP. Vilket är det enda logiska för ska detta fortsätta i oförminskad takt då kan vi säga, God Natt Sverige. En av de stora frågorna är HUR ska man gå till väga för att undvika ett Nyval? Som sagt, Kristersson var ju redan körd innan spelet ens skulle börja. Hans bravader som tidigare chef vid Adoptionscentrum, låg honom till slut i fatet. Att Moderaterna var så undermåliga i sitt urval till partiledare visar bara på man bryr sig inte. DE har ju allt på det torra, LIVET UT! Gav man sig själva 53 MILJARDER i Nuon-affären? Då räcker det livet ut för ALLA (korrumperade) Politiker. Är det inte märklig att NÄR det bara finns ett enda parti, Afs, som är För omedelbart asylstopp då GAVS de inte mer exponering i media än de borde haft! Afs gick ju trots folkets ärende! Vi måste inse att yttre som inre makt utnyttjar oss genom olika sätt att påverka våra hjärnors (t.ex.) beslut, handlingar etc. där vi i slutänden gjort oss själva till slavar som styrs av den Nya Politiska adeln. som i sin tur är underställd kapitalet. Det måste vara ”svettigt” att vara välavlönad politiker. Speciellt när det inte finns eller blir någon regering. Man kan undra om de svenska politikerna skulle ”mentalt” klara av Nyval. Om riksdagen säger nej fyra gånger måste ett nytt val hållas. Det kallas extra val (RF 6 kap 5 §). I det läget har inget parti tillräckligt stöd för att bilda regering, och folket måste tillfrågas ännu en gång. Måtte det hända och att det svenska folket förstått att de är dragna vid näsan och att partier åker ut ur Riksdagen..

 2. Från min syster:
  Nästa regering, så vi hamnar i bakvattnet igen, oavsett vilka som nu ska sitta på stolarna, Åkesons väljare existerar inte, vilken demokrati detta land har! Hur många flickor ska få sina liv förstörda, hur många gamla ska tvingas till ett torftigt liv, jag blir bara så förbittrat trött på allt vad svensk politik står för!

 3. Fredagens filmtajm, några korta men viktiga filmklipp!
  Varför som det är så brådis med SD/AFS inflytande; här en tidsaxel kanske den inte håller exakt tid med pekar på Europas färdriktning! Videon ger en ruggig känsla!
  https://www.youtube.com/watch?v=Df9DBbWYqLQ
  Tänk på att halalmord har börjat dyka upp till ytan i små små proportioner nu!
  https://www.alandsnyheter.com/brott/knivmord/irakier-halshogg-finsk-kvinna-i-centrala-bjorneborg/
  Europeerna är i full färd med att begå kollektivt självmord!
  https://www.youtube.com/watch?v=stR5nWkq3LU
  SD/AFS < 2022

  1. Tack för skrämmande länk läsning och lyssning om Europas undergång, där Reinfeld, Löfven tillsammans med Tysklands migrantmutter Merkel för oss allt närmare stupet.
   Refuges Welcome aktivisterna kanske inte ens skulle vakna om de så hade en kniv under hakan?

   1. RW aktivisterna får också räkna med lite nackmassage. Att jfr med Rosengården i Malmö där kom AFA dit för manifestation men blev utschasade av dom boende. För några år sedan!
    Länkarna är inte i första hand till för dig/mig utan för Dumsvenskarna och Sömngångarna i Sju(k)klövern! Det är det här som vår 82:a röstat för. Vårt kollektiva självmord och utrotning. Förtäckt etnisk rensning av svenskar det är vad dom här sjuk(k)klöver asen sysslar med.
    Här en till video (fr 2009 dock) som säger lite om ryska armén. 4.04-4.07 in i klippet sägs om några år är 40% av ryska armén muslimer. Och ha då Rysslands kärnvapen arsenal i minnet.
    1970 fanns 100 000 muslimer i USA, 2008 fanns 9 000 000 muslimer! Omkring 2040 beräknas det finnas 50 000 000 enbart i USA. En till kärnvapenmakt!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=zEzVBKZxGRM
    Sparka sjuklöverpatrasket och byt Ledarna för M/C/L med det snaraste. Inled snarast samarbete med SD för att rädda Sverige/Europa!
    SD/AFS < 2022

    1. Åter Tack! Jag skulle föredra att Hanif Bali (M) och Staffan Danielsson (C) fick byta plats med sina partiledare. Från liberalerna detta EU frälse, hittar jag ingen.

 4. Marit Wagers blogg har skrivit om detta i säkert 10år, de lyssnade inte då och de lyssnar inte nu och de kommer inte att lyssna. De= svenska folket och deras politiska företrädare. 82% vill ha det så här, det visar man varje val. Vad kan man dra för slutsats av detta, antingen anpassar man sig, lever sitt liv och gillar läget och hoppas på att inte nära o kära skall misshandlas för svårt, att inte våra gamla grannar utan barn och barnbarn, skall svälta ihjäl. Det lär vara en skön död, oftast till slut upphör hungern. Moderna varianten av ättestupan.

  1. Kanske ljuset i mörkret mer kommer från min egen ficklampa än utifrån? Men SD:s framgång från > 4 % till 17,2 är ändå en framgång. Dock finns en misstanke för att de allt mer tonat ner asylstopp, utvisningar, återvändning som tagits över av AfS. Ledningen varkar också ha tagit över de andra partiernas utrensningsiver. Att slänga ut barnet med badvattnet är ett känt fenomen.

Kommentarer är stängda.