Många röster om regeringsbildningen

Fast egentligen räcker det med Jens Ganmans  sammanfattning om Alliansens viktigaste frågor…

 

och om vad som rör sig i Kristerssons huvud. Bara tanken på att Annie Lööf kunde bli ambassadör på påskön, renderar honom till statsminister.

För er som vill ha mer kött på benen, finns en uppsjö av länkar, varför inte börja med Jenny Pipers skildring av vad som Kristersson ser och hör från sin spegel, där Boman försöker få honom in på den rätta vägen, medan både Carl Bildt och Reinfeldt försöker locka ut honom på vidlyftigheter, med den rödhåriga häxan.
GP tycker jag har många duktiga ledarskribenter, här skriver Jenny Sonesson om att H&M:s Karl-Johan Persson borde leva som han lär, innan han kritiserar andras människosyn, dvs SD:s.
På ledarsidorna  skriver Ann Heberlein om det nya begreppet från Per T Ohlsson, författare, journalist, krönikör på Sydsvenska Dagbladet, ”Den obildade neandertalhögern”. Kanske en lättnad för Åkesson som alltid är i skottgluggen.

https://ledarsidorna.se/2018/10/regeringsbildningen-gemensamma-forfader/

4 tankar kring ”Många röster om regeringsbildningen

  1. Det är mycket som man döljer och gör det till och med helt öppet! Lissabonfördraget fick vi inte folkomrösta om. Alliansen skrev på men vad fick vi aldrig veta. Tv frågade riksdagsledamöterna om de visste vad Lissabonfördraget innehöll (de var ju trots allt de som skulle rösta om det hela) mer än hälften visste INGENTING! Det tror jag det. Det var ju Alliansen som skötte det hela.
    Likadant är det med ”Värdlandsavtalet” med NATO som även Alliansen undertecknade. De får verka på svensk mark med full immunitet mot allt. Varför fick vi inte folkomrösta om DETTA? När ska vi få veta all sanning som ni åstadkommit som inte bara påverkar hela den svenska befolkningen utan även Sverige som existens.

  2. Kommer Sverige skriva på FN S migrationöverenskommelse den 10 december? Vem skriver på? Hemsk handling då vi blir utplånade .

  3. Läste att invandringen till Sverige fortsätter oförtrutet . 128 000 nya bara i år. Landet är inte dimensionerat för en sån stor mängd nya människor år efter år. Mansöverskott är gigantiskt inte undra på att våldtäkterna rusar i höjden. Det kan tyvärr bara gå åt ett håll. Afghanistan och Somalia har flest analfabeter. Verkar finnas en agenda att förstöra landet rejält.

Kommentarer är stängda.