Bilderbergarna och Trilaterala Kommissionen banar väg för NWO

Olle Ljungbeck fortsätter oförtrutet sin kamp för nationalstatens bevarande, genom både praktisk handling och avslöjande inlägg på olika forum. Denna gång handlar det om Annie Lööfs förrädiska handlingar vars drivmedel endast är storhetsvansinne.
…………………………………………………………………………………………………
Annie Lööf en fara för Sverige
Nu framstår Annie Lööfs många uttalanden och åsikter i ett klarare men mycket olycksbådande ljus.
För några veckor sedan hade jag i en av mina artiklar också med några funderingar kring Annie Lööf. Jag menade att hennes å ena sidan påstådda humanistiska åsikter knappast kunde vara förenliga med att ha Margret Thatcher som idol. Detta plus hennes förslag att Sverige kan ta emot 35-40 miljoner ”flyktingar” får genom avslöjandet om hennes medlemskap i Trilaterala Kommissionen också sin förklaring. Men en högst skrämmande sådan.

Belysande, men också ansvarslöst från medlemmar i sjuklövern är vad jag fick höra när jag i dag (29/9) stod på Stortorget i Gävle med bild av mitt plakat.

Bland många andra, som tog del av det, och bytte såväl positiva som negativa åsikter med mig var bl a en synnerligen hängiven Annie Lööf anhängare och Centerpartist. När jag tog upp frågan om vad han tyckte om Annie Lööfs medlemskap i en antidemokratisk organisation som Trilaterala Kommissionen skrattade han och sa med en underton – som om detta skulle befria Lööf från ansvar; ”Ja men (han menade höjdarna inom sjuklövern) i den organisationen är ju flertalet av dessa med!

Han inte endast förminskar Lööfs ansvar med hänvisning till att också andra är med utan finner det inte alls upprörande och oförsvarligt att landets ledande politiker sympatiserar med en rörelse som inte står kommunismen, eller nazismen efter i form av folk- och demokratiförakt! 

 Trilaterala Kommissionen, en antidemokratisk rörelse
Trilaterala Kommissionens främsta syfte är att ”avväpna” folken alla organisatoriska vapen för att därmed kunna behärska dem. Tänk er tillbaka till tiden för sent 18-hundratal före demokratins genombrott. Inte nog med att politiska organisationer var förbjudna. Samma gällde fackföreningar, konsumtionsföreningar etc etc. Ja alla försök från medborgarna att genom att organisera sig få mer makt och inflytande förhindrades, ofta genom våld.
Det räcker med att nämna ett namn av de som bildade Trilatala Kommissionen – Henry Kissinger. Fd utrikesminister i USA. Han var den egentliga hjärnan och anstiftaren bakom störtandet av Chiles folkvalde president. Oavsett vilken politisk åsikt Allende stod bakom så var störtandet av honom och hans regim i strid med internationell lag. Till detta kan läggas att ett antal av USA.s främsta advokater/jurister har i bokform bevisat att Henry Kissinger låg bakom.
Makten skall långt bort från folket
De som grundade och nu är medlemmar i Trilaterala Kommissionen är inte demokrater. Detta tyder rörelsens tydliga målsättning på.
Deras globaliseringssträvanden har som främsta mål att slå ut nationalstaten (som är enda garanten för demokrati) och därmed förflytta makten så långt som möjligt från folket.
Skenbara val skall hålla kvar medborgarna i tron att de fortfarande har kvar demokratin och därmed inflytande. Hur det förhåller sig med detta ser vi ju redan genom EU där mer än 75 procent av exempelvis Sveriges lagar stiftas i Bryssel. Någon påverkansmöjlighet finns inte för de enskilda ländernas del eller som i Sveriges fall vars befolkning knappast motsvarar 5 procent av EU.s.
Denna låtsasdemokrati kommer om sådana som Trilaterala Kommissionens medlemmar får inflytande att följas av förbud av politiska-, fackliga-, konsument-organisationer etc som kan stärka medborgarnas makt och inflytande.
Migrationen bästa medlet för samhällskollaps
 När därför Annie Lööf talar om att en invandring på ca 40 miljoner skulle vara möjlig är hennes avsikt att genom samhällets kollaps slå ut nationalstaten och överlämna makten åt ickedemokrater.
Med andra ord skapa en totalitär jättestat som närmast kan liknas vid ett myr- eller termitsamhälle. Ett sådant samhälle skall inte tjäna folken utan globaliserings- och monetära sådana. Tanken är att medlemmarna skall träffas i en informell miljö utan insyn från media. Syftet är vidare att bakom kulisserna påverka och därmed styra de beslut som regeringarna tar.
Hur en svensk partiledare som därtill aspirerar på såväl minister som statsministerpost överhuvudtaget kan ingå i en sådan organisation är inte endast kusligt och vidrigt utan också så långt ifrån demokrati man kan komma. I sin omogna tro på att hon tillhör en elit (för ett hyfsat gymnasiebetygs skull) tror hon sig kallad att tillsammans med en grupp misantroper vara kallad att leda världen. Hennes medlemskap kan inte enbart förklaras som förhöjd självkänsla utan snarare som ett tecken på en personlighetsstörning som kallas Storhetsvansinne.
Birger Schlaug avslöjar, MSM blundar
Birger Schlaug som avslöjat Annie Lööfs fruktansvärda (inte masmedia eller public service) förräderi betonar också detta. Men kan ett parti som säger sig stå moraliskt högt över Sverigedemokraterna överhuvudtaget ha kvar en individ som partiledare vilken i praktiken vill slå ut demokratin och folkrätten.
Jag bifogar bilden av texten på det plakat jag demonstrerade med på Stortorget i Gävle i dag 29/9.
sdr
 Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle, som komplementterar inlägget med detta brev.

 

10 tankar kring ”Bilderbergarna och Trilaterala Kommissionen banar väg för NWO

 1. MagMa har en fond för stöd till människor som blivit orättvist, dvs politiskt, dömda, och som därför har kommit kläm.

  Viktigt att den fonden växer. Den som inte kan swisha kan använda bankgirot.
  Kontakta MagMa via hemsidan och be om vidare info!

  1. Varmt Tack för Din förmedling av den ideella föreningen MagMas dissidentfond!
   Föreningens ordförande Lars-Erik Nilsson kan ge information via e-post: seje@telia.com
   Cornelia, som är aktiv i föreningen har tillsammans med Lars-Erik vid ett flertal tillfällen manifesterat med plakat utanför köpcentrum i Olle Ljungbecks anda. https://word.harrietsblogg.se/2018/08/11/sverige-2018/
   Fler inlägg finns under kategorin: Folkets protest.

 2. Läser på tidningen Metro angående våldtäkter att Sverige ligger på silverplats efter Sydafrika. Nu kommer man med dom mest idiotiska förslag som att en man har våldfört sig på sin hustru 52 gånger per år. Blir det 52 fall. Hur dum får man vara? Sanningen får absolut inte komma fram.

  1. Här kommer listan som signaturen Hans hänvisade till. Med > 10.500 ensamkommande som nu sökt gymnasieamnesti så lär vi inta första platsen om bara ett år, även om vänsterns feminister har ökad anmälningsbenägenhet som alibi. De strör lögner och bortförklaringar i stället för att inse att dessa siffror bara är toppen på ett isberg. Möjligen kan de vakna när deras egna döttar och barnbarn blir våldtagna och akten läggs ut på nätet, med flinande skäggbarn bakom kameran.
   För helvete, Svensson, det är dags att vakna!

   ”The Spectator index. Reported rapes per 100 000 people, last available year.
   – South Africka 132
   – SWEDEN 63 tydligen var Eliassons armband utan effekt….
   – Australic 28
   – US 27
   – Norway 19
   – UK 17
   – France 16
   – Finland 15
   – South Korea 13
   – Mexico 13
   – Ireland 10
   – Germany 9
   – Netherlands 9
   – Russia 3,4
   – Canada 1,7
   – Turkey 1,5
   – Japan 1,0 Japan skänker otroligt mycket bistånd, men nästan inga migranter kommer in i landet, vilket väl synliggörs i våldtäktsstatistiken
   (UN)

   1. Sverige lär ha ett större överskott på manliga individer än både Kina och Indien. Kan det bli annat än våldtäckter när män i sin mest potenta ålder får stanna. De måste dela på det som finns tillgängligt. Kvinnor tittar dem i ögonen, går klädda utan att täcka sig med huckle och annat shoks. Är ute ensamma på kvällarna. Dessutom blir få fällda. Arma kvinnor! Glad att jag är pensionär.

 3. Admiring the hard work you put into your site and detailed information you offer. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account. kacebeakcebe

 4. Det är så här det blir när politikerna tog bort Tjänstemannaansvaret samtidigt som man gav sig själva immunitet! T.o.m. ”våldtäktsmännen ”utifrån” har immunitet har det inte gått för långt då, Politiker? Det verkar som om kvinnor är mer benägna att hypnotisera och därmed lättare att mind controllera. Vem minns inte kvinnan Maud Olofssons ”bravader”, med tanke på det..

  1. Tyvärr måste jag konstatera att kvinnors ”känslohjärna” verkar vara mer upparbetad än frontalloben bakom pannan. Med tanke på evolutionen, där männen var ute och jagade och kvinnor skötte barn och samlade växtföda närmare hemmet är det inte så konstigt, för evolutionens budskap är att de mest anpassningsbara överlever.
   I offentlig sektor har kvinnor nu passarat männen i chefstjänster och ”tycka synd om” egenskaper ökar, även om undantag finns. Framtiden blir spännande med uppfinningen ett tredje kön. Kan det resultera i hoppande solidariteter och större variation i psykiska problem?
   Antalet könskorrigeringar ökar, med krav på mer resurser från en stark HBTQ grupp, där vilsna ungdomar kan lockas in och tror att en annant kön gör livet glatt och friktionsfritt.
   Vi kroniskt sjuka kan förvänta oss ännu kärvare tider, när regnbågsflaggan snart ersätter den blågula. Resurser med hänsyn till den kulturella identiten med återställande av mödomshinnor, omskärelse för små pojkar och nu könsbyten har starka aktivister. För att inte tala om alla skottskadade och knivskurna ”utanförskapsgossar”. https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/stokigt-pa-huddinge-sjukhus-efter-skjutning/reprjb!hVCyPmv68NtKix058dqzgA/#disqus
   Min åsikt är att alla får göra vad de vill på kammarn, bara de inte sårar och illagör den andre, men varför måste dessa aktiviteter promt ut på torget till allas beskådan? Men jag förstår att det ingår i värdegrunden.

 5. Bra Olle. Ja tyvärr sover alldeles för många svenskar. Har en granne som uttryckte SD kan man inte rösta på. Hon är ljusår borta hennes två tonårsbarn tänker hon inte på, som får ta smällen. Ja vi får se närmaste tiden med regeringsbildningen Carl Bildt drar i trådarna tillsammans med Wallenberg och Bonnier.

Kommentarer är stängda.