Muslimer får säja vad de vill, men en pensionär åker in

 Vi, som finns utanför åsiktskorridoren märker att den bara blir trängre. Nu gäller det att skrämmas så mycket det går, så fler förstår att det är häkte som gäller, för några ofördelaktiga ord på nätet.
Tingsrätten i Jönköping friade Christina, men självklart överklagades domen och nu tog hovrätten fram storsläggan och dömde till 3 månaders fängelse.
Våldtäktsmän som ljugit om ålder, kan få några timmars samhällstjänst och hånflinar åt offret, som riskerar att möta denna/dessa bestialiska män på gatan. Att offrets liv är förstört för lång framtid, ingår inte i den humanitära stormaktens medmänsklighet. Missaktningen mot värdlandets befolkning är en SKAM!
……………………………………………………………………………………………………….

Håkan Lindgren skriver på Facebook och säjer det vi andra tycker.
Christina 65 år är dömd till 3 månaders fängelse för saker hon skrivit på Facebook ?!
Hon har skrivit nedsättande saker om muslimer. Oavsett hur hon uttryckt sig förtjänar hon inte fängelse!! Halva befolkningen borde isåfall sitta bakom lås och bom inklusive muslimer som kan ha en väldigt nedsättande ton mot den svenska befolkningen.

Det här handlar inte om att skydda muslimer, det handlar om att tysta befolkningen och begränsa åsiktskorridoren ytterligare! 

Att detta händer i Sverige 2018 att man fängslar en 65 årig frustrerad kvinna som med all rätt känner oro för sina barn och barnbarn är så verklighetsfrämmande som det bara kan bli!!
Hets mot den svenska befolkningen sker hela tiden i form av inlägg och kommentarer utan att det uppmärksammas. Våldtäktsvågen som sveper över Sverige är den värsta sortens hets och förnedring man kan tänka sig!
En svensk pensionärs frustration bedöms i det här fallet hårdare än i många våldtäktsdomar där det slutat med några veckors samhällstjänst.
Finns det någon folkgrupp som är diskriminerad i Sverige så är det svenskarna som dessutom får betala kalaset.
Svenskarna är diskriminerade av sin egen regim för den som ännu inte förstått. Att några invandrare kallar svenskarna för än det ena och än det andra biter inte på svensken , vi är inte så förbannat lättkränkta.
Att en invandrare skulle få fängelse för ett nedsättande inlägg om svenskar finns inte på kartan!!
Nu är Christina rädd för att hon förlorar sin bostad. Det finns många duktiga bra människor därute
som startat insamlingar som hjälpt människor i liknande situationer. Hoppas hon får hjälp.
Welcome to Sweden Landet som sätter nykomlingarna i första rummet med hjälp av sin hjärntvättade befolkning.
SKAM!!”

https://samtiden.nu/2018/09/hovrattsdom-fangelse-i-tre-manader-for-christina-straffbar-missaktning-mot-muslimer/

………………………………………………………………………………………………..
Insamlingen för bötfällda finns ännu kvar, fler sedlar behöver komma in till den ideella föreningen MagMa:s konto: 8021-8 4031687-9 Swedbank.
För icke Swedbanks kunder – skriv siffrorna i en följd: 8021840316879.
Betalningsmottagare: MagMas dissidentfond.
Redovisning kommer att ske på denna blogg samt på Cornelia Dahlbergs blogg; https://corneliadahlberg.wordpress.com/, där en förnämlig översikt och ständig uppdatering finns av många lästa bloggar.
Minsta bidrag kan också ses som en protest mot etablissemangets gummiparagraf ”Hets mot folkgrupp”.

Har Du frågor om föreningen och insamlingen kontakta Lars-Erik Nilsson, MagMas ordförande, via E-post: seje@telia.com

 

 

5 tankar kring ”Muslimer får säja vad de vill, men en pensionär åker in

 1. Här kommer mer – ytterligare en deklaration. Tidigare i veckan var UfM Medelhavsunionen och UN Global Compact for Migration på agendan här på bloggen –
  här har vi numera även Marakesh-deklarationen sjösatt av Marocko med målsättning att utveckla ”samarbetet” / migrationen från Afrika till Europa tillsammans med en mängd nationer på båda sidor om Medelhavet inkl. givetvis Sweden.
  Det verkar bli svårt att komma undan framöver . Befolkningsutbytet fortsätter.

  http://snaphanen.dk/2018/09/30/marakesh-deklarationen-en-social-atombombe/

  En länk till endast 8-sidig deklaration:
  https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/20180503_declaration-and-action-plan-marrakesh_en.pdf

 2. SVT och svenskt rättsväsen har fastslagit att det varit ok om hon skrivit om Kineser. Att hon är 65 år kan också haft en negativ påverkan. 65 åringar upplevs ofta som stökiga och är de även kineser brukar de hämtas av polis och köras till närmsta kyrkogård. Pensionsmyndigheten gör nu sitt yttersta för att 65 åringar inte skall köras till närmsta kyrkogård utan i framtiden är det först vid 70 år man skall köras till närmsta kyrkogård. Pensionspengarna och bostäderna behövs till de nyanlända framtidshoppen!

 3. POLITIKER: Berätta ALLT för oss om MUSLIMERNAS religion och deras ”egna” lagar. Berätta för oss medborgare vad DE får göra och vad VI inte får ens får säga. Eller ska NI fylla fängelserna med svenskar som ”kommenterar” den negativa muslimska påverkan som de har på det svenska samhället. Det positiva är tydligen att man får fängelse i sitt eget land, Sverige, och inte bli utlämnad till ett ”Sharialand”. Det närmaste jag kan komma är att de inkommande ska bilda en ”Hemlig arme´”. NWO skulle ju ha sjösatts NU men gick på grund. Det verkar som om politikernas ”programmering” har låst sig och inte förstått att NWO är INSTÄLLT. Hela det politiska förfarandet talar sitt tydliga språk: De svenska politikerna är under mind controll för ingen kan bete sig som NI gör och låtsas som att vi inte skulle veta någonting! Politiker, NI är avslöjade sedan länge. Den stora fråga är: HUR BLIR VI AV MED DE SOM INTE ANSES VERKA FÖR ATT GÅ I DET SVENSKA FOLKETS TJÄNST ?

  1. Jag hoppas verkligen att Du har rätt om att NWO fn är inställt, efterom det kört på grund av nationsvänliga partier i hela Europa. Men dessvärre håller deras lakejer, våra politiker, nu att dra det loss och NWO (dagens Titanic) kanske får en annan färdväg?

Kommentarer är stängda.