Alliansen gungar och Löfven bidar sin tid

Statsministern i låg i går på psykologsoffan hos talmannen, som försökte locka fram hans innersta tankar, men Löfven är slipad som en räv efter förhandlingstiden hos LO.
Jag tror att hans kärlek snart blir besvarad för Annie Lööfs konvenansäktenskap med Alliansen närmar sig upplösning, eftersom Åkessons brudnäbbserbjudanden avfärdads med besked av denna madame, med Björklund bakom som stöd.
Hur länge Åkessons tålamod räcker undrar jag, när han i stället för en utsträckt hand får stå och titta på, medan moderater och socialdemokrater  singlade slant om ordförandeposter i utskotten? Samtalsförbud är viktigare än att respektera > 1miljon av SD:s röster.
Jag tror knappast att Kristersson klarar bröllopsnatten, för bara ett försök till  ömsesidig njutning ges och bruden med hjälp av pagen Björklund smyger snabbt ut genom dörren till en nöjd Löfven, som lovar tillfredställelse med valfri ministerpost eller varför inte två i morgongåva om hon lovar trohet över alla blockgränser,  bara han får blir brudgum och bestämma var skåpet ska stå.
Härmed hoppas Annie att slippa svekdebatten och kan då hänvisa till Kristerssons otillräcklighet, när han redan under bröllopsnatten började mumla om samtal med SD efter att han i smyg sms:at till Ebba.
Att slippa ifrån otrevligheter är svårt tom för en Bilderbergsflicka, nu har det avslöjats att hon förra året blev invald i den privata, globala elitorganisationen Trilaterala Kommissionen.
David Rockefeller, vem annars, startade den  för 45 år sedan  tillsamman med Henry Kissinger för att samla västs inklusive Japans ”skarpaste hjärnor” för påverkan av politiken i finanselitens önskade riktning.
Detta blev för mycket för en gammal miljöpartist, som Birger Schlaug och dess EU parlamentariker Malou Lindholm, som tar bladet från munnen och skriver om att detta medlemskap gör henne totalt olämplig både som statsminister och statsråd. Själv tycker jag att hon omgående skulle få sparken. Precis  statsministerns hejarklack på UD.
Om brudens tidigare lösa förbindelser får genomslag då blir statsministerns planerade morgongåvor utan effekt, han får väl trösta sig med att de skarpaste vänster aktivisterna bland tjänstemännen på regeringskansliet, nu skickar varningsbrev till sin arbetsgivare om sin oro för att den helgonförklarade värdegrunden skall ta skada av en ny regeringsbildning.
Vilket glädjande vållat stor ilska i både MSM och på sociala medier. Här några exempel :

https://ledarsidorna.se/2018/09/tva-av-undertecknarna-av-uds-vardegrundsupprop-handplockades-av-den-politiska-ledningen/

http://www.folkbladet.se/blogg/widardirekt/lek-med-elden-pa-regeringskansliet/?blog=2518025&entry=9841118

https://samnytt.se/annie-loof-avslojas-som-hemlig-medlem-i-globalistiska-trilaterala-kommissionen/

Politiskt upprop från 261 opolitiska tjänstemän

På twitter.com skriver Teodor Koistinen:
”Mer och mer som frisläppta minkar.

Borgerliga partier beter sig mer och mer som frisläppta minkar, helt oförmögna att hantera den plötsliga frihet en kollapsad socialdemokrati innebär. Några av dem har tom sprungit tillbaka i sina burar i väntan på att bli inlåsta i trygghet igen.”
Låt mig avsluta detta elände med en överraskande relevant fråga , som kommer från SVT:s Pontus Mattsson till Isabella Lövin (Mp).
”Det var 96 % som inte röstade på Miljöpartiet, varför ska de ha inflytande?”
Synd att han inte direkt lade till, när 17,6 % av väljarna, som södjer SD:s politik, inte får det..

4 tankar kring ”Alliansen gungar och Löfven bidar sin tid

 1. Jag tycker det verkar som om politikerna har bildat en slags ”Kartell”, ÖVER blockgränserna. Ingen av partierna klagar över ”sina” siffror! Inte ens SD! Prognoserna låg länge på att SD skulle bli största eller näst största parti med c:a 25 % av rösterna eller däromkring. SD fick 17,53 %! Avvikelserna är för STORA vilket visar på att valet har förmodligen MANIPULERATS. När det gäller Mp och Kd finns det sannolika skäl för att även DE ingick i manipuleringen. Mottot är väl att INGEN av de 7 ska bli utslängd från Riksdagen. Kanske var det därför som man ”sänkte” SD:s siffror! Egentligen var det ännu VÄRRE vid 2006 års val. M gick från valet 2002 från 15,26 % till 26,23 % (valet 2006)! Denna ökning är näst intill OMÖJLIG. Det svenska ”blåögda” folket har rätt att få veta sanningen. All makt utgår från folket, heter det. Kan ni Politiker nu också visa att så är fallet med att ge oss sanningen och inget annat än den.

 2. Estonia -haveriet – årsdag idag 28 sept. 24 år sedan. Har läst boken Svenska statens haveri – det är fullständigt hårresande information som Stefan T. bjuder på.
  Tänk bara det faktum att fartyget aldrig skulle tillåtas ta passagerare i kommersiell trafik
  som ett konverterat ro-ro fartyg som dessutom inte borde lagt ut fran Tallin i det svåra vädret – men det var tydligen helt nödvändigt pga den hemliga lasten ombord –
  så tragiskt.

  Beträffande A.Lööf – hon ska inte komma undan nu i regeringsbildningen med det hon har i bagaget – aldrig kunna ta en ministerpost. Illavarslande signaler som kommer i media att hon kan vara lösningen på låsningen.

 3. Annie Lööf är en ulv i fårakläder. Hur kan man känna så mot sina landsmän. Vilket hem kommer hon ifrån. För mig är svaret ekonomi. Man kan gå över lik för egen vinning.

  1. Ja, det har hon väl lärt sig från Bilderbergmöten och under sista årets besök hos Trilaterala kommissionen, där Carl Bildt säkert gett goda råd. I boken av Stefan Torsell om Svenska statens haveri före och efter ”M/S Estonias ” förlisning, kan Bildt indirekt vara medskyldig till att 832 passagerare dog, när stark misstanke finns att han erbjöd Sverige som transitland för militärfordon till Mellanöstern från det sönderfallande Sovjet. Att gå över lik kan bland dessa ulvar i fårakläder lätt bli en vana.

Kommentarer är stängda.