Majoriteten av väljarna vill fortsätta att sova med fienden!

Beklämd, betryckt och besviken är vad jag känner över valresultatet, när svenska folket fortsätter att sova med fienden. Där både madrassen och täcket ännu är förförande mjukt. De föredrar att ligga kvar i sängen och undviker i det längsta landets kalla golv, som vi som vaknat i tid känt av sedan länge.
Hela 7-klöverns väljare vill varken se, höra eller tala om den verklighet som deras globala medmänsklighet ställt till med. De beter sig precis som professor Jerzy Sarnecki på BRÅ , håller för öronen och blundar för den skenande brottsligheten.
Steget Efter har dokumenterat detta ”tra la, la, tra la, la” beteende hos Brå.
Troligen måste fler pensionärer rånas, fler kvinnor bli våldtagna, fler riskera skottsalvor från gänguppgörelser, fler bilar brännas, fler stenar falla på brandmän och poliser, fler skattehöjningar och ökad takt i välfärdseroderingen ske.
Valobservatörer förfasas över landets odemokratiska val, där valsedlar ligger fullt öppet för insyn och sabotage. Citat från valobservatör:
Att sätta vikskärmar runt om valsedelsborden och låta folk i turordning hämta under övervakning utanför är en total omöjlighet, trots observatörers anmärkningar under flera val.
Däremot gick det kvickt att ordna husrum åt 10.000 migranter som varje vecka vällde in under hösten 2015. Förturer, allsköns bidrag och benämningar på hittepåjobb gick av bara farten.
Dörrarna kommer snart att öppnas på vid gavel för 300.000 anhöriga som väntar utanför, kvotflyktingar kan flygas in i skyttetrafik, förutom nya rekord i asylbeviljande.
Statsministern hoppade högt av glädje, när han som tack för Refuge Welcome politiken fick 77 % av rösterna från väljarna på Rinkebysvängen. De >20 miljonerna som investerats för ökat valdeltagande i förorten, gav god utdelning.
De slår ut alla Skånes Åkessons röster på > 35 % och fyller de rödgröna på mer av Annie Lööfs intentioner efter Bilderbergarnas råd, så är nationalstaten Sverige snart glömd och begravd, sörjd och saknad endast av de som byggt upp den, som nu knuffas bort från välfärden som tack för allt slit.
Jag kan inte frigöra mig från tanken att mycket i valet inte gick rätt till. Det är för mycket som inte stämmer, som jag delar med signaturen ”Hans K:s” kommentar i går.
 Jag fick i går morse detta mejl från en gammal vän, som klart uttrycker det många av oss känner.
………………………………………………………………………………………………….
 ”God Morgon Harriet!
Glaset är halvtomt, eller halvfullt. Igår blev min besvikelse stor, när SD inte kom över 20 % ens. Glaset var halvtomt.
Sedan fick jag säga förlåt till Sifo, som jag har ringaktat och ansett vara regimens institut som fejkat siffrorna till SD:s nackdel. Sifo visade sig nu ligga närmast valresultatet. Hur det blir med statsmediernas policy i fortsättningen är ovisst. Gissar att de kan fortsätta med sina vinklingar i EU:s anda.
När den första fasen av sorgearbetet är genomgången, så tittar jag på den markanta framgång för SD på nära 5 % som är ett faktum, med reservation för vad utlandssvenskarna kan ha rösta på. Det blir alltså en andra valvaka på onsdag, och då på dagtid. Om jag har förstått rätt, så är de utflyttade rika pensionärerna inga sossar direkt. Min gissning är att de kan ha gynnat alliansen.
Även om jag med en smula ansträngning nu kan se att glaset är halvfullt, så stämmer min spådom att ca 20 % röstade för en ny inriktning på migrationspolitiken, medan runt 80 % röstade för, i stort sett, nuvarande farliga politik. En strimma ljus i bedrövelsen är att KD kan se till så vården gynnas, såvida Ebba blir vårdminister.
En annan strimma ljus är att alliansens vägran att tala med SD kommer att slå hårt tillbaka vid det extraval, som möjligen kan utlysas inom överskådlig tid. En sådan svekdebatt inom det blå lägret skulle antagligen lyfta SD till nästa nivå.
Jag vet inte hur det gick för AfS. Men om de fick en procent, så hade den gjort mer nytta hos SD. Å andra sidan är det inte fel att rösta som man känner för. Det är demokrati. Taktikröstning pga valsystemet vittnar om att demokratin är högst relativ. 
Några vänsteryttrar har tydligen insett att kalla SD ”rasister” inte funkar lägre på väljarkåren. Nu har de istället lanserat beteckningen ”nyfascister”.
På onsdag alltså!”
…………………………………………………………………………………………..
En liten tröst är att alla 165.000 utlandsröster ännu ej har räknats. Av tradition så röstar de mer åt höger, men gör det någon skillnad om Alliansen kan tvinga bort Löfven, när de har medmänsklighetens falska ansikte i regeringen och bedriver samma rödgröna politik, fast med annat omslagspapper?
 Här kommer Olle Ljungbecks kommentar efter valvakan:

”Det finns endast en förklaring. Svenska folket är i stor utsträckning hjärntvättat av godhetsapostlar från förskolan och uppåt.
Vad är det för människor(föräldrar) som låter unga män från dysfunktionella kulturer och där majoriteten har ljugit sig in, få terrorisera och våldföra sig på svenska kvinnor/flickor och ändå rösta på de som tillåter detta?
För mig är valresultatet omöjligt att förstå. Det måste vara något som är fel. 
Man överser med de politiker som håller jihadister, islamister etc om ryggen när dessa våldför sig på det egna folket.

Nu behövs en folkets armè.”

Jag avslutar med Ivar Arpis inlägg på Facebook:

”I valet 2014 fick de rödgröna 43,6% och Alliansen+SD 52,3%. Nu ligger siffrorna på 40,6% mot 57,9%. Ändå sitter regeringen Löfven kvar. Båda regeringspartierna S och MP förlorade väljare i det här valet. De har tillsammans 116 av 349 mandat, alltså mindre än en tredjedel. Ändå sitter regeringen Löfven kvar. Det finns förarbeten till grundlagen som började gälla 2011 som visar att en regering med oklart stöd i en ny riksdag bör avgå. Ändå sitter regeringen Löfven kvar.

Inte ens Löfven själv kan tro på att han har stöd i riksdagen för att sitta kvar. Han sitter kvar för att jävlas”.

Tyvärr tror jag att ”Dödsspiralen” (från författarna till den danska länken, som signaturen ”Staffan” skickade i går) kommer att  få ökad styrka.
Lästips om Ni har ork ! https://samnytt.se/valresultatet-ett-utslag-av-fake-news-och-logner/

 

 

9 tankar kring ”Majoriteten av väljarna vill fortsätta att sova med fienden!

 1. 2005 uppdagades så äntligen sanningen när några av förövarna ställdes inför rätta. 27 personer häktades och tio kom att dömas för människohandel, däribland chefen för ett barnhem. Det visade sig att barnen hade stulits för att säljas för adoption. Bland annat till Sverige. Och ordförande för Adoptionscentrum under den tiden, Sveriges största adoptionsförmedlare, var den nuvarande moderatledaren Ulf Kristersson.”
  Ska denna parasit bli vår nästa STATSMINISTER? Vad är det för ett land vi lever i egentligen? Ulf Kristersson verkar inte bry sig om de försvunna/stulna barnen och en sådan aspirerar på Statsministerposten! Sverige, anses nog utomlands som ett enda STORT skämt. Överlämna Kristersson till Kina istället för de har väl en hel del otalt med varandra. Speciellt om de kinesiska barnen var ”stulna”. Kristersson, kom ut ur M:s garderob och berätta för det svenska folket vem du egentligen är.

  1. ”Det tar aldrig slut” sa min syster på besök, när vi diskuterade landets förfall och politikers oegentligheter. Jag tror att dessa otäcka garderobsnyheter får alltför många i PK maffian att göra som ”Brå” blunda, hålla för öronen och överrösta budskapen med ett tra, la la, tra,la, la…..

 2. OBS! Jag rekommenderar att ni som är intresserade av den NU pårående kontrollräkningen av valets röster. Gå in på https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/rike/index.html
  där man redovisat än så länge 719 av 6325 valdistrikt. Siffror avviker men slutresultatet kanske blir det närmaste sanningen vi kan få. Det pågår en slutlig omräkning eftersom valet ännu ej är fastställt förrän Länsstyrelsen gått igenom alla 6325. Titta in och följ. Jämför även med det s.k. preliminära resultatet.

 3. En del av er kanske kommer ihåg dom tre O-erna som också kallades för skjutjärnsjournalisterna ställde obehagliga frågor till politikerna ex det får du förklara tydligare. Det är väsens skillt från dagens journalister.Speglar vår samhällsutveckling.

 4. Man blir glad Harriet att det finns vakna och kloka människor som dig och signaturerna Staffan och TT. Tack för en bra blogg.

 5. Fortsatt sova med fienden – utmärkt Harriet!

  Här några länkar från våra grannar på västsidan som verkligen beskriver deras oro
  – fortsättning på ”dödsspiralen” – kommentarerna är väl så läsvärda och det är med stor sorg och förbannelse över tillståndet i Sverige – och att demografin och befolkningsutbytet går snabbare än vad de officiella siffrorna visar.

  https://denkorteavis.dk/2018/ny-i-sverige-foregaar-den-folkelige-modstand-nu-mod-masseindvandring-fra-muslimske-lande-med-to-skridt-frem-og-et-tilbage/

  https://www.rights.no/2018/09/svenskene-avvikler-sverige-mer-blalys-i-vente/

  https://denkorteavis.dk/2018/den-svenske-doedsspiral-i-forhold-til-antallet-af-etniske-svenskere-udgoer-flygtninge-og-vestlige-og-ikke-vestlige-indvandrere-nu-naesten-halvdelen/

  1. Korrekta slutsatser från Danmark i din första länk:

   ”-För det första visade det sig att svenskarna också flyttar mot mer kritiska inställningar mot invandring från icke-västliga, övervägande muslimska länder.
   – För det andra visade valet hur stark ”systemets styrkor” – den politiska och ideologiska eliten – förblir.
   – För det tredje visade valet de medel som systemet använder för att hålla befolkningens motstånd under kontroll.”

   Att inte ens samtala med SD, som 1,1 miljoner medborgare har röstat på, är godhetsapostlarnas främsta signum, som föranleder gränslöst förakt.

 6. ”Jag kan inte frigöra mig från tanken att mycket i valet inte gick rätt till. Det är för mycket som inte stämmer, som jag delar med signaturen ”Hans K:s” kommentar i går”. Visst är det något som inte stämmer det fick vi ju erfara 2006 när rösträkningen för första gången gick via ”nätet”. Inga sedvanliga kontroller gjordes. Vi, det svenska folket är alldeles för blåögda som ”köper” de mest bisarra förklaringar om Vad som gjorde att valet blev som det blev. 2006 var statistikprofessorn Sören Holmberg med i Tv under valvakan som en slags ”Grindvakt” som skulle ge det svenska folket förtroendet om att allt går rätt till. Problemet med valet 2006 var att man kontrollerade aldrig de manuella rösterna! Att ingen reagerar över den ökning som M gjorde jämfört med valet innan var ju tack vare att man hade en ”Grindvakt”! M gick från 15,25% till 26,23%!!! Valet var riggat och det svenska folket har rätt att få veta om man begått brott mot det svenska folket.Statistikprofessorn Sören Holmberg kunde inte statistiskt förklara denna sensationella uppgång. En sådan ökning hade inte skådats i modern tid. Det var en Världssensation! Varför räknades inte valrösterna om i efterhand 2006? När folket undrar vad är det för siffror som presenteras, då är det bara att inse ”manipuleringarna” pågår fortfarande. 2006 åkte M:s siffror upp som en rymdraket medan 2018 sänkte man SD som en sten i sjön. Vem eller vilka och hur säkerställer man rösterna egentligen? Det verkar som om man ”bluffat” sig fram både här som där genom åren. Ett val skall kunna statistiskt säkerställas men INGEN klarar av det när siffrorna är manipulerade. Trots det skulle ändå en statistisk genomgång av 2006 års val DEFINITIVT bekräfta att valet var manipulerat. I år verkar det som om att manipuleringarna drabbade SD.

 7. Idag åker Stefan Ingves med Wallenberg till London och träffar Goldman Sachs. Beträffande valet dyker det upp många oegenligheter.Centern fick ett riksdagsmandat för mycket, skulle gå till SD.

Kommentarer är stängda.