Miljön skall tvingas upp och migrationen tryckas ner

Nu råder febril aktivitet bland journalisterna inom MSM. Artiklar om miljön bara sprutar fram i alla tänkbara vinklar.
Det rödgrönrosa SVT ligger inte långt efter i sin klimatneuros, inte konstigt i sig, när > 50 % av dess medarbetare röstar på Fridolin och Lövin. Bilden kommer från twitter.

Brandmän, skogsägare, kor, förtvivlade bönder och så en lycklig Isabella Lövin, som redan glömt makens diselslukande bil, när hon nu viftar med sin pekpinne åt vanligt folk, som gillar flintastek och en tur till Mallis.  ”White Trash” tänker hon nog, men konsekvenserna av Hillary Clintons benämning på Trumps supporters som ”deplorables,” får henne att avstå. 

Debatterna om skolan, gängkriminalitet etc i SVT får mig att undra om vi lever i samma land. Alla tävlar  om mer resurser, till verkningslösa åtgärder och ingen nämner massmigrationens påfrestningar på välfärden. När tom SD:s representanter faller in i denna bortförklaringskör, då blir jag orolig. Tomrummet efter Kent Ekeroth skärpa känns stort.

Redaktionerna tävlar nu i skräckexempel på vad som kan hända om SD får in en fot i beslutande organ. Utrikesministern klämmer i med att en röst på moderaterna är en röst på SD! Att en röst på hennes parti är en röst på fortsatt massmigration och stöd till terror grupper, där Hamas ligger henne mycket varmt om hjärtat, säjer hon inte.

Kristersson kontrar med att en röst på SD, som ingen skall prata med,  kan vara en röst på Löfven. Förvirringen är total!

 

6 tankar kring ”Miljön skall tvingas upp och migrationen tryckas ner

 1. Enligt obekräftade rykten kan Annie Lööf bli statsminister. Vilket vore stor katastrof. Det värsta som skulle hända med i klass med Isabella Lövin som statsminister.Båda arbetar för Kalerigiplanen. Uppdragsgivare det okända folket som inte får omnämnas.

 2. Utfrågningen av KD – EBT i går kväll. Ordet islam var tydligen helt paria att nämna –
  katten runt heta gröten som vanligt på slutet ang. böneutrop, badtider , och hedersförtryck. Inte ens programledarna vågade nämna m eller i -ordet – EBT sa
  med eftertryck att vi ska verkligen värna religionsfriheten i vårt land — och vad leder det till ?? — kolla detta tre minuters info-klipp. Den viktigaste frågan av alla !

  https://newsvoice.se/2018/08/sharialagarna-sverige/

  1. De kommer med stormsteg i hela samhället. DO gav nu en muslimsk kvinna 40.000 för hon vägra att handhälsa på sin nya arbetsgivare, som var man…Dessa radikala islamiste har infiltrerat alla beslutande organ i samhällslivet, dörren har öppnats av Sjöstedt, Fridolin, Lövin, Löfven och Lööf och alla deras vänner. Välkomna in, sharialag får vi på köpet!
   https://uvell.se/2018/08/16/ad-domen-del-2/

   https://www.vlt.se/artikel/opinion/ledare/sakine-madon-med-vanner-som-do-och-arbetsdomstolen-behover-svenska-muslimer-inga-fiender

 3. Nu antyder även KD-Ebba att man ska uppträda respektfullt mot varandra.
  Ska vi trots allt gissa på någon sorts ”hemlig förlovning” mellan M + KD + SD?

  1. Men det är svårt för en person som inte själv är politiskt vuxen, som inte har frigjort sig från Reinfelds knä…

Kommentarer är stängda.