Den globala elitens oro över dämpad migration, kräver nya åtgärder

Margot Wallström försöker nu dra sitt strå till stacken för fortsatt massmigration till Europa.
Nu får hon med sin chef lobba på så mycket det går, för att bevara Sveriges humana glans, när Europas folk och även länder lägger krokben för den nya världsordningen.
Välgörenhetsorganisationernas taxibåtar för Afrikas migranter får allt svårare att lägga till vid Europas hamnar, som nu Malta, Italien och även Frankrike stängt till, medan Spaniens socialister gnäller som Löfven om solidarisk EU-fördelning av välfärdsmigranter.
Allt medan Viktor Orbán i Ungern ler. Stöd för denna nya åtstramningspolitik kommer även från Trump, som anser att fler länder borde ta efter Italiens nya giv.
Denna tillnyktring ger stor vånda hos eliten inom EU och FN, för att inte tala om vår regering. Utöver FN:s generösa asylregler, lade Sverige till fler regler med ömmande skäl så att fler kunde resa in, som nu stramats åt, men som vänstern vill ha åter med råge. Bara ”flyktingen” utan identitet, sa att jag kommer från Syrien, så var PUT med livstidsförsörjning klart. Nu vill vänstern komplettera Syrien med Afrika. Detta är målet för både Fridolin med Lövin och Sjöstedt.
Utrikesministerns fika stunder i FN:s säkerhetsråd är säkert en bra arena för att få andra länder med sig för utvidgning av FN:s asylbegrepp.
Nu vill hon att vädrets makter skall betraktas som förföljelse!
Tänk så smarta innehavarna av det globala kapitalet är, när krigen i Mellanöstern börjar mattas av, så kan deras vädermanipulationer komma väl till pass och orsaka nya flyktingströmmar. Där kampen om det sinande vattnet bara är början.
För att säkra och öka profiten, behövs nu en ny ordning för mänskligheten. Där även vädret går att styra, hinder som måste elimineras är folket, som vill bevara sina nationalstater.
Jag tror att utrikesministern säkert får med sig mutade länder i säkerhetsrådet, kanelbullarna var säkert inte utan effekt. Ländernas representanter kan förvänta sig fortsatt bistånd, diktatorers konton sväller och terrorgrupper, som t.ex. Hamas blir tryggad.

Till Patrik Engellau skulle jag vilja säga att din reaktion kring Margot Wallströms agerande beträffande klimatflyktingar inte är paranoid, utan mycket klok.

Glädjande så minskar rädslan hos allt fler medborgare, när de får migrationens problem runt knuten. Under flera årtionden var vi som i vårt dagliga värv arbetade med nyanlända mycket ensamma i vår ”kulturinkompetens,” som eliten benämnde vår strävan att följa lagar och regler även i möten med invandrare. Änglakörens volym har dämpats något, med undantag av vänsterfanatikerna, där medelålders kvinnor skriker sig gula och blå, när deras närhetsterapi lider brist på klienter. Den 6 aug är det dags igen för demonstration i huvudstaden för att alla ”ensamma barn” skall få stanna, där somliga nu har åldern inne för barnbarn.

Aftonbladets nya giv är att publicera även kritiska artiklar om migrationen, men budskapen är ofta försåtliga, som i denna debattartikel från besvikna och arga föräldrar i Rinkeby, men för säkerhets skull står det att det är skribenternas åsikter, inte Aftonbladets.

Skribenterna och talespersonerna för Järvaborna är Kahin Ahmed, Abdullahi Abdisalam, Fowsiya Said och Dahir Kahiye, som oroar sig över sina barns framtid, inte bara över de dåliga skolresultaten, utan också på den ökade otryggheten, med mord och brottslighet.

Många skötsamma familjer skulle vilja lämna området, vilket är svårt i dagens bostadskris, där nyanlända glänser förbi mot bostadsrätter i bättre områden.

Vad som helt saknas i deras framställning är insikt om invandrarens eget ansvar för att no go zoner fått breda ut sig. De kriminella gängens medlemmar, som får löpa amok har faktiskt egna föräldrar, som skyddar sina odågor till söner, oavsett vad de gjort. Vissa familjer kan också få sin ekonomi förstärkt med några tusenlappar i månaden efter lyckade knarkaffärer, enligt luttrade poliser.

Så jag förstår fullständigt den globala elitens nya giv med utvidgning av FN:s asylbegrepp och systemmedias försök med dubbelbottnade  kritiska artiklar, nu brådskar.

 

13 tankar kring ”Den globala elitens oro över dämpad migration, kräver nya åtgärder

 1. Kanske lite o.t. men den avskydde storpappan Adolf hade tre ”banbrytande” upptäckter inom det politiska livet…1) all propaganda skall vara utformad så att den minst begåvade kan förstå den 2) all propaganda skall vara känslomässig 3) den skall upprepas så ofta som möjligt. storpappa var absolut inte en dumskalle. Att han hade andra brister lämnar jag därhän

  1. Tyvärr fick storpappan Adolf många efterföljare. MSM måste ha hans teser uppspikade på väggen.

 2. Man bör tänka sig för innan man kritiserar regeringen. Morgan Johansson och Stefan Löfven har givit vår rättsimmuna poliskår direktiv om att skjuta först och fråga sen. En regimkritiker kan idag förvänta sig att bli jagad av en skock poliser med pistolerna fulladdade med Bodströmsammunition. Namnet på ammunitionen beror på att det var Bodström som införde denna ammunition att det är s.k. dumdumkulor är bara ett sammanträffande. För övrigt kan det inte varit så lätt för Bodström när han satt i Allras styrelse att förstå att det som pågick var ett bedrägeri mot pensionsspararna. Varför blev det som regeringen gjort plötsligt olagligt?

  1. Polisen har det inte lätt. De befinner sig ofta i skottgluggen. Avvikande beteende, som nu den stackars killen med Downs syndrom hade, förutom en leksakspistol i handen, kan snabbt utlösa verkanseld. Det gäller att se så normal ut som möjligt och hoppas att felaktiga åsikter inte lyser igenom. Tänker på den sista repliken av en militär i Bo Widebergs film om Ådalen 31: Men vem stöpte kulorna?

  1. Men största möjliga tystnad råder om denna förklaring i media och bland politiker.

 3. Afa & F! planera ta bort valseldar för Sd i Lund & Malmö! råka överhöra deras mys stund på ett anarki fik vid möllan förra veckan

  1. Tack! Hoppas Du kan lyssna mer och återkomma. Jag misstänker att det är full aktivitet i vänsterns trollfabriker.

   1. Jag kommer inte så ofta till Sveriges soptipp men det ska vara nåt hak på Skolgatan, där nötterna visar öppet förakt och man vet ju inte om dem kommer göra detta här nationelt, men punktade röstställen/vallokaler i Lund o Malmö, var ungefär som orden föll som nämndes. Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna är lätt och förväxla, så kan de, typ plocka massa SD valsedlar och byta dom mot S och folk som inte är uppmärksammade på detta röstar då fel. Igår kom sentio mätningen 25 proc SD o 21 proc S så de är desperata nu, de Sverigefientliga!

    1. Vakter borde finnas vid varje bord för valsedlar, sedan de lagts ut av observatörer. Tänk vad trögt det går för politikerna att skydda valhemligheten med att utan insyn få plocka till sig aktuella valsedlar. Andra lagar går lätt som en plätt att genomföra. T.ex. Högre skatter, avgifter, ökade bidrag, förturer till nyanlända etc.

     1. Internationella valobservatörer det vill jag ha nu i valet. glädjande nog så visade Sentios mätning häromdan att SD har 25 proc o Såssarna nu bara har 21 proc. Tänk Sentio hade nästan 100 proc träffsäkerhet mot valresultatrt dan före valet 2014! Och så fattar man ju varför rödgröna asen blir desperata. De är viktigare att försvara åldringsrån, skydda alla hejare utanför affärn och leta rasism i minsta atom i landet. Msm granskade makten förr, nu granskar dom oss medborgare. Men slut nu, 9 sep börjar vi ta tillbaks VÅRAT LAND! SD 2018 o 4ever

Kommentarer är stängda.