Klimathysterikerna tror allt är orsakat av människan.

Klimathysterikerna tror allt är orsakat av människan, skriver Olle Ljungbeck och påpekar att klimatet har varierat under årmiljoner, vilket klimathysteriker förnekar.

……………………………………………………………………………………………………
När meteorologerna berättar att för tvåhundrasextiofem år sedan hade vi en likadan värmeperiod som i dag. Detta borde få klimathysterikerna att fundera och inte okritiskt svälja att det är människan som genom fossila bränslen och koldioxidutsläpp orsakat högre temperaturer stundvis.
Men inte. De sväljer okritiskt miljöpartiets m fl oärliga osanningar om klimatet. Det är inte enda gången Sverige haft hög temperatur periodvis. På bronsåldern för några tusen år sedan hade vi nästan fyra grader varmare. Då växte det vilda vindruvor i höjd med Stockholm.
 Så har värme och kyla kommit och gått under årmiljoner.
Det är inte klimatet som ändrat sig utan överbefolkning och statsbildningar, som orsakar problemen i dag. När det på sin höjd fanns några miljoner människor på jorden, bröt dessa upp och vandrade till områden där klimatet var bättre än det de lämnat. Det fanns inte heller några statsbildningar och gränser varför man i stort sett kunde slå sig ner var som helst där klimatet var bättre. Detta går inte i dag för då blir det krig.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle
……………………………………………………………………………………

Något som också kan bidra till värmerekorden är utbyggnaden av 5G nätet, som kräver förtätade antennsystem med ökad mickrovågsstrålning. Tack vare kommentarer har jag blivit upplyst om de sk. ”Haarp” anläggningarnas faror för människan, naturen och djuren med förändring av klimatet.
Läs Kalle Hellbergs artikel ”Första 5G -basstationerna orsakde hjärnskador hos brandmän”.
Lars Bern tillhör också de upplysta som kämpar i motvind.
Men om denna mänskliga påverkan håller klimathysterikerna tyst. Deras pekpinnar riktas bara mot den lilla människan, mot de stora håller de tyst.
Samma tystnad råder om vikten av barnbegränsning, migranters ständiga semesterresor hem, EU:s flyttcirkus mellan Bryssel och Straasburg, egen miljöpåverkan med flygresor och bensinslukande bilar.
Sommarens värmerekord kom som en skänk från ovan. Att några illasinnade kan ha förstärkt åsknedslagens bränder med att ha tuttat på, som nu misstänks ha hänt i Grekland, finns inte hos dessa förkunnare, alternativ är här bannlysta. När tom DN skriver om misstänkt anlagda bränder, upp till ett 100-tal varje dag då borde dessa klimatpredikanter utvidga sin predikan och vidga blicken.

13 tankar kring ”Klimathysterikerna tror allt är orsakat av människan.

 1. Oavsett vad man använder sig av för ”maskiner” är NWO mål: ATT SKAPA VATTENBRIST. Vad det leder till är väl lika med massdöd. Vi har haft flera jordbävningar under kort tid fast de var små. En gick som våg från Småland till Uppsala. De övriga var väl nedåt mellan södra Vänern och Vättern. En tanke som jag fick p.g.a. av jordskalven var att BORRAR man TUNNLAR under den svenska marken för att dränera vårt dricksvatten? I USA har man grävt tunnelsystem som går genom hela landet. Med tanke på om man förgiftar vattnet då har man ju själv INGEN användning för det, men om man leder bort vattnet till ”underjordiska” hålrum då kan man använda vattnet senare efter eget behag. Ni som bor mellan Trollhättan och Jönköping, har ni inte märkt i år om det sker/pågår konstigheter under jord?

 2. Kan informera om att ”sprayningen” av luftrummet över Örebro är påtaglig – morgon som em -kväll, med några dagars undantag – har haft koll på denna företeelse sedan juni -17 efter avslöjandet av
  peterkrabbe.wordpress – den första artikeln i serien -https://peterkrabbe.wordpress.com/2017/05/27/nar-nagon-bestammer-att-solen-skall-ga-i-moln/

  Vi ska inte acceptera Agenda 2030 – som är ett mycket stort åtagande där miljö-klimat är ett stort inslag samtidigt som detta pågår ovanför våra huvuden – tillsammans med HAARP -programmet på marken –
  Geo-engineering – vädermanipulering ” Makten över vädret” är målet Vi har avtal med US , Vetenskap -teknikforskning – sedan har vi värdlandsavtalet med NATO och imorgon beslutar regeringen om inköp av vapensystemet Patriot från US – hårt kritiserat av kunnigt folk.

 3. Läste att man Sprayat (Chemtrails) ned 20 millioner ton av Aluminium oxid i de Amerikanska skogarna.
  Aluminiumet får elden att accelerera i skogarna och speciellt nu i Kalifornien.
  Även vi är besprutade med Aluminium oxid.
  Med tanke på vad som händer när du stoppar in Aluminium i en mikrovågugn då brinner det så det knakar. En mikrougn ger väl ut c:a 1.000 Watts effekt. I jämförelse med 5 G där VARJE torn (c:a 1 m höga) ger ut 130.000 Watt!
  Marken kommer att bli ett eldhav och vi kommer bli ”friterade”.
  Mitt emot Polishuset i Örebro sitter det på taket i bara ett av husen 8 STYCKEN. Bara dessa gör att INGEN kommer varken in eller ut ur Polishuset, när de slås på!
  Det finns minst 1.000 stycken av dessa Vapentorn i enbart Örebro.
  Vem/vilka Politiker är det som BEVILJAT byggnationen av alla dessa Djävulens maskiner?
  Vem/vilka är det som ÄGER dessa dödsanläggningar?
  Det är därför som man sprayar aluminium på OSS, p.g.a. att den får Elden att ACCELERERA bara man tillför Mikrovågor. Klimathysterikerna bör rikta in sig på Chemtrails och 5 G Tornen.
  Sverige måste vara Experimentlandet Nr 1. Ingen kan åtalas eller fängslas för så säger lagen, som politikerna själva infört i syfte att skydda sig själva till 99,99 %! Den sista tusendels procenten måste finnas med annars är vi inget Demokratiskt land. Det är väl därför som vi är mer lik en Diktatur än en Demokrati.

  1. Inget förvånar mig längre. Tyst i MSM är förväntat, precis som när politikerna bestämde över våra huvuden, att Sverige skulle bli mångkulturellt 1975. Sverige är ett eldorado (kanske någon framöver skriver eldhav….) för ägarna till mobiltillverkare, de stora nätaktörerna som Facebook, Google. Vi har ju varit det bästa försökslandet för mångkulturen och nu för skadlig mikrovågsstrålning. Stefan Löfven älskar att få besöka EU, där han tar sig an sin nya uppgift att praktiskt få stötta Junker…..men att debattera med Kristersson finns ingen tid till eller att svara på viktiga frågor i Rapport/Aktuellt. Det är väl konsulterna som avråder på Sveavägen 68, så inte partiet sjunker <20 %.
   Läkare har protesterat mot den ökade strålningen, men ökningen av sjukdomar och cancer fall och "konstig" natur bekommer inte styrande politiker. Min misstanke är att de köpts och plockar i vanlig ordning fram alibin, t.ex. ligga i frontline, arbetstillfällen, framstegsvänligt, nytänkande, innovationsland...Sedan kommer maktens mediamegafon att hävda att konspirationsteorier sprids, till slut reagerar allt fler, men då är det försent.
   Glöm inte att sprida Olle Ljungbecks upprop om krav på statsministerns avgång.
   http://upprop.nu/MRWV

 4. Bra Harriet och ni andra som skriver här. Det stärker att läsa edra inlägg. Från en 72 åring.

  1. Tack! Utan ert stöd och viktiga kommentarer, skulle jag ej komma vidare i belysning av pågående samhällsförstörelse. Oberonde experters varningar är inget, som biter på korrupta politiker. Att köra över lagrådet samt remissinstansernas nej, till gymnasieamnestin, gick väl av bara farten, för nu är det, det globala kapitalet som använder våra politiker, som förvandlats till pinnoccio dockor.

   https://cellsafe.se/press/
   http://www.stralskyddsstiftelsen.se

  1. Tack för att Du uppmärksammade oss läsare med att inte sätta likhetstecken mellan Strålskyddsstiftelsen och den regeringins- och industrivänliga myndigheten; Strålskyddsinstitutet. Löfven visar även här sina springpojkstalanger, nu även till ICNIRP, han tänker väl bara jobb, jobb, jobb och fler som kan betala skatt, nu när flera hundratusen anhöriga klappar på porten.

 5. Klimathysterin är ett sätt att sälja in politik så att några kan få välbetalda jobb på andras bekostnad. I framtiden kan någon föreslå subventionerade skor för att det är mer miljövänligt att gå än att åka bil.

  1. Inte driva med så allvarlig materia, skämtnissarna i MP räcker så gott eller jag kan ha fel

 6. Speciellt skrattretande är MP vars toppolitiker gång på gång beslås med att inte ha kunnat leva upp till sina stolta ideal.

  1. Ja, utmärkande för många politiker är att avståndet mellan etik/teori och moral/praktik är mycket långt. Jämfört med allmänheten finns inom detta skrå, fler psykopater, liksom inom näringslivets höga poster. Kanske finns dessa egenskaper hos de kallade från början, som sedan förstärks av omgivningens bäste bröder?

Kommentarer är stängda.