Faller löven och Alliansens motor till hösten?

Dessa lyriska rader fanns på nätet:
“Blad faller tyst som tårar”….
Mera ståhej blir om löven faller i höst.
S Löfven, I Lövin, A Lööf …..”
Här kommer förklaring till lövfallet från skolans unga, blåst, maskar och gråsuggor är vad som behövs….

Steget Efter på twitter spanar i skyn och ser Alliansplanets svårighet att navigera, när dess motorer faller ner. Min misstanke är konstruktionsfel.

4 tankar kring ”Faller löven och Alliansens motor till hösten?

  1. Känner de tre ”löven” någon oro för kommunernas ekonomi?
    40% av de ”ensamkommande” afghanerna är drogmissbrukare. Hur tänker S, MP och
    C ta sig an den utmaningen?

    1. Nej, oro finns nog bara för den egna ekonomin och just nu för sin riksdagsplats. Höga tjänstemän inom regeringskansliet får och söker nu nya jobb. Att kommunerna våndas och tvingas både till nya besparingar och skattehöjningar rör dem inte i ryggen, för det drabbar främst de som står längst ner på den socioekonomiska samhällsstegen, med undantag av alla förturers aspiranter.

  2. Mycket kommer att förändras. Putin och Trump har kommit överens till stort förtret hos MSM. Putin har uttalat att 90 procent av Syrien är säkert varför inga flyktingar behöver fly. Planen hos Rotschild och Rockefeller med springpojken Soros går inte framåt. Herrarna måste finna annan djävulsk plan.

    1. Ja, vad som helst kan hända med Trump som föredrar sin egen agenda, trots att The Deep State inte hinner med och det skall vi enbart vara glada för, trots att Margot Wallström tjurar. Jag tror vår vänsterliberala media har rekord i negativ publicitet om Trump, nästan så Åkesson ligger i lä.

Kommentarer är stängda.