En psykologisk gåta är 7-klöverns förnekelse av massmigrationens förstörelse av landet

Olle Ljungbeck skriver i detta gästinlägg om 7-klöverns förnekelse av massinvandringens förstörelse av landet. Problemformulering ersätts av tomma floskler och slagordspolitik. De undviker att svara på brännande frågor och byter snabbt ämne. Dessa intoleranta demonstrerar sin godhet och tolerans, men  sätter etiketten omänsklighet på sina kritiker, som vill rädda landet. Alla tävlar om fler poliser, trots att det inte hjälper mot kulturbetingad brottslighet.
Svensson har nu ett val, fortsatt otrygghet eller rädda det som finns kvar av ett Sverige, som var.
………………………………………………………………………………………………….

”Förklaring av psykolog önskvärt
En psykologisk gåta hur de som förstört vårt land kan förneka sitt brott så totalt men också uppvisa ett förhållningssätt mot alla dem som drabbats – offer som anhöriga till dessa – av invandrarnas våld i form av mord, våldtäkter, rån, terror, materiell förstörelse etc. utan minsta empati eller ångerfullhet.

Jag skulle önska att någon psykolog trädde fram och för svenska folket före valet ger oss en bild av dessa människors personlighet och psyke. Mot bakgrunden av hur de hitintills förstört Sverige borde varje medborgare i landet bäva för att de än en gång skall komma till makten och sannolikt göra tillståndet än värre. En psykolog borde kunna ge människorna en förklaring och kanske en antydan om vilken risk vi löper genom att åter ge dem tillträde till regering och riksdag. Om det är mutor från den finansiella eliten eller löften om internationella topptjänster, utöver någon kognitiv defekt, låter jag vara osagt.

Annie Lööfs omänsklighet
Vi måste ju var och en fråga oss om människor som påstår sig stå för humanism och medkänsla kan agera som sjuklövern gjort. T ex Annie Lööf när hon vräker ut sig mot SD. ”Vi måste visa och stå för mänsklighet och humanism”. Detta säger hon när hon helt nonchalerar att tusentals svenska medborgare har mördats, våldtagits, rånats, terroriserats etc av dem som hon anser vi skall visa humanitet mot!

Utan problemformulering blir alla löften tomma
Typiskt för sjuklöverns sätt att debattera är deras problemformulering. Den saknar helt en problematisering av frågan eller problemet. Problematisering handlar ju helt enkelt om att väga in aspekter som gör frågeställningen svårare och mer komplicerad att besvara. Det innebär bland annat att du ska titta på frågan ur flera olika vinklar, fördjupa dig i frågan och göra den mer komplex än vad som kan uppfattas vid en första anblick.

När därför Stefan Löfven, Annie Lööf lovar svenska folket bättre vård, skola omsorg, höjda pensioner etc etc är detta inget annat än tomma löften, eftersom de inte problematiserat löftena och därför inget vet om de går att uppfylla.

Migrationens belastning på välfärden nämns aldrig
Detta inte minst därför att vi har flera hundratusen invandrare som vi aldrig vet om de kommer i arbete och därför enbart blir tärande. Belastningen på våra ”välfärdsområden” pga av invandringen tar man inte hänsyn till, när man ger sina falska löften. Inte minst gängskjutningarna skapar en belastning på våra sjukhus som riskerar livet på vanliga medborgare. Och hur mycket plats på våra sjukhus och förlossningssalar tar inte alla de 65 tusen könsstympade kvinnorna? Men inte nog härmed. Nu går ordföranden för läkarförbundet i Stockholm ut och förklarar att det blir nödvändigt att ha pistolbeväpnade vakter på akuter och behandlingsavdelningar! Detta nämner inte Löfven och sjuklövern ett ord om.

Slagordspolitik
I debatter använder sig flertalet sjuklöverpolitiker av slagordspolitik där slagorden ersätter en verklighetsbeskrivning. Detta är en av orsakerna till att sådana som Stefan Löfven, Jan Björklund, Annie Lööf etc kommer till korta i debatter framförallt mot Jimmie Åkesson. De möter inte sin motståndare utifrån vad denne säger utan med slagord. (Praktexemplet är ju Löfvens debatt med Åkesson om våldtäkter etc).

Tydligt är ju hur Sjuklöverns politiker i stället för att möta motståndaren i den fråga denne tar upp, i stället väljer att ta upp sådant som faktiskt inte är något större problem för att avleda medborgarnas uppmärksamhet från det faktiska problemet.

Ett sådant exempel är nazismen. Jag har alltid avskytt denna ideologi men också utövarna av den eftersom de agerar primitivt, infantilt och tölpaktigt.

Nazister utgör hotet, men aldrig jihadister, salafister, islams terrorister
Jag kan dock trots detta inte dela sjuklöverns uppfattning att dessa är det stora problem man gör det till. Enligt SÄPO lär vi ha ca 300 organiserade nazister som mer beter sig som tölpar, när de uppträder medan vi har kanske minst tiotusentals salafister, jihadister, islamister varav ett stort antal är presumtiva terrorister. Dessa är ju i verkligheten de som trakasserar judar. Trots detta ges nazisterna skulden. Nazisternas (NMR) primitiva och råa agerande i Almedalen tas nu upp av socialdemokraterna och övriga sjuklövern för att förminska den katastrof de själva skapat genom en okontrollerad massinvandring. Trots nazisternas pöbeluppträdande vill jag påstå att det hot de står för är som en flugskit, jämfört med vad som pågår och vi har att vänta oss av terror, mord, våldtäkter och ofredande från invandrargrupper som kommer från stater utanför Europa.

Så här sa Stefan Löfven när han angrep nazisterna verbalt i Almedalen; ”Jag ser hat och hot mot politiker på nätet och mot vanliga människor som förödande för engagemang och ett öppet samhälle, vem vågar engagera sig framöver”? Sålunda inte ett ord om de tusentals som mördats, våldtagits, rånats, terroriserats, fått sina bilar och fastigheter förstörda av de invandrare Stefan Löfven släppt in i landet utan att höra medborgarna. Inte ett ord om alla som engagerar sig på nätet, för de riskerar böter av statsfinansierade näthatsjägare, ofta med dunkelt förflutet.

Medan polisen kan neutralisera nazisterna på en vecka, går det tiotusentals salafister, jihadister, islamister fria trots att Säpo varnar för att de är presumtiva terrorister. Medan Löfven förstorar upp problemen med nazisterna har vi medborgare bara att vänta på den annalkande katastrofen i form av massakrer på svenska medborgare från de nämnda.

En talande bild av hur media gör skillnad på brottslingar noterade jag på en löpsedel för en stund sedan. ”Nazist överföll kvinna”. Självklart var det bra att man pekade ut denne nazist. Men än bättre hade det varit om man satt ut hans namn. Men har ni någon gång på löpsedlarna kunnat läsa; ”invandrare, afghan, somalier våldtog, rånade kvinna etc? Nej aldrig!

Fler poliser och skärpta straff rår inte på kulturbetingad brottslighet
När Stefan Löfven och sjuklövern äntligen börjar inse att de genom massinvandringen skapat en situation, som hotar vårt samhälle och dagligen medför livsfara och lidande för den egna befolkningen, börjar de tala om skärpta straff och mångdubbelt fler poliser.
Då vill jag svara. Även med tio tusen fler poliser kan vi inte minska invandrarbrottsligheten märkbart. Inte heller den otrygghet som framförallt våra kvinnor/flickor tvingas leva i, under en feministisk regering! Inte heller längre straff kommer tillnärmelsevis att förändra dagens fruktansvärda invandrarbrottslighet.

Utvisning enda lösningen
En stor del av denna är helt kulturbetingad och ofta också klanorienterad.
Den enda möjligheten att uppnå ett tillstånd vad beträffar brottslighetens omfattning som rådde före massinvandringen är utvisning för alla brott där straffet är fängelse. Om inte detta görs bör svenska folket ställa in sig på evig otrygghet och förlust av anhöriga genom olika våldsdåd där skjutvapen men också sprängämnen ofta är avrättningsredskapet.

Du Svensson bör noga tänka över vem Du lägger din röst på i valet. Den som värnar om våldsmännen eller de som hela tiden värnat om Sverige och de svenska medborgarna. Om Du tänker på dina anhöriga och efterkommande finns endast ett val – Inte sjuklövern!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

……………………………………………………………………………………………………

För väljare som ännu inte har bestämt sig rekommenderas underhållande läsning av regeringens och statsministerns fadäser, men glöm inte att denna underhållning är förödande för Sverige.
http://skandalgeneratorn.se/

https://newsvoice.se/2018/06/30/humor-stefan-lofvens-roligaste-tabbar-2014-2016/

14 tankar kring ”En psykologisk gåta är 7-klöverns förnekelse av massmigrationens förstörelse av landet

 1. Ibland verkar det som ”vissa” länder skickar hit ”sina samhällsproblem” . Ett enkelt sätt att bli av med sina egna missbrukare, handikappade och andra sjuka som belastar deras länder. Hur har de råd att ta sig hit egentligen? Varför slänger de passen?

 2. Ett exempel : Sverige har minst antal vårdplatser inom EU i relation till befolkningen –
  en neddragning med 50 % ska ha skett under en 20-årsperiod.
  Hur är detta möjligt ?

  Idag är minister Fritzson i Österrike för att förklara Sveriges ståndpunkt i migrationsfrågan inför de allt tuffare förhållningarna från ett antal vettiga ”kollegor” –
  det är mycket tursamt att det är just Österrike som är EU-värdland.
  https://samnytt.se/osterrikes-nya-regering-utvisar-allt-fler-migranter/http://www.friatider.se/1000-afrikaner-r-ddade-med-flyg-wallstr-m-s-ger-sverige-kan-ta-emot

  1. Risken finns väl att Sverige tar emot dem som andra länder avvisar, när godhetsapostlarna laddar om.

 3. Har inte politiker i sjuklövern alla koppar i skåpet? Det är svårt att tro politiker är så enkelspåriga att de inte kan räkna ut att det fattas sjukvårdspersonal om landet har massinvandring på kort tid.
  Vi måste börja undra, vad har politikerna för hemlig agenda? Är det ekonomisk vinning för vissa personer? Asylbaronerna har ju blivit superrika.Hur kan de få så enorma summor för att ordna bostäder m.m.? Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson blev mångmiljonär redan 2010.
  Varför vill inte fler rädda landet?

 4. Inga överraskningar – Vivalla morden var en tidsfråga enligt LGW Persson.

  https://www.na.se/artikel/orebro-lan/orebro/sa-reagerar-leif-gw-pa-vivallamorden-varnar-for-atervandande-is-resenarer-kom-inte-som-nagon-overraskning

  Lägg därtill den högst oönskade salafismen som nu sent om sider uppmärksammats
  av bl.a M.Ranstorp Försvarshögskolan med rapport (fsh.se) — Salafismen är stor i Tyskland – har ni läst om det i MSM ?

  Tack Olle för din genomarbetade artikel !

  1. Jag är inte med på Facebook, men jag vore tacksam för de som är det att trycka/markera på rubriken på inlägget och därmed få fram länken för spridning.

 5. Innan något parti eller partier ska tillåtas vara kandidat till att aspirera på posten som statsminister samt övriga ministrar för AB Sverige ska inte dessa innan genomgå t.ex. Lögndetektor-test, alkohol- och drogprover m.m. Ska man ta ansvaret över Sveriges största företag då skall väl vi också få veta om de är lämpliga genom att de ska genomgå NOGA kontroller, psykiska som fysiska. Eller hur ska vi annars få veta VEM/VILKA det är som i verkligheten styr och leder Sverige. Nå 7-klövern, finns det och i sådana fall vilka är de okända ”typerna” som styr er ”bakom kulisserna”? Låt partiernas ledare genomgå lögndetektor-test live i Tv där folket ställer frågorna. Alla de partier som vägrar skall per automatik strykas till det kommande valet. Detta borde ses som en självklarhet i ett Demokratiskt land. D.v.s. en säker VDN över politikerna. Väljarna vill nog veta vem DU är.

  1. Utmärkt förslag som kommer att ratas av alla riksdagasmän som ingår i knapptryckarpartierna, dvs 99,99 %.

 6. Löfven är på ständig resa, senast med hustru Ulla för att sola sig i glansen av Kennedyklanens giftermål. Han påstår att han är en gammal vän med någon i klanen

 7. Ja hur tänker våra politiker. Om dom över huvudtaget gör det. Finns det något annat land man kan bli medborgare och inte tala om vad man heter och när man är född? I toklandet Sverige går det bra. 7-klövern är mycket farliga för svenska befolkningen. Valet i september är en vattendelare.

Kommentarer är stängda.