Den vänsterliberala eliten kvider, för läget inom EU svider

Inget biter på denna ”änglakör”. Oron är nu stor att deras repertoar går mot sitt slut, när folkets protester mullrar i hela EU. Den globala eliten undrar nog vad de gjort för fel, när folket inte längre lyder och tvingas nu till reträtt så inte hela EU bygget ryker.
Löfvens rättvisa fördelning, ett skämt
Statsministern
tjatar sig ännu blå om tvingande kvoter under pågående EU-toppmöte, men ingen lyssnar på`n. Merkel och Macron mumlar diffust om solidaritet, när Viktor Orbán från Ungern säjer det enda rätta från majoriteten av Europas folk: Stopp för invandring och verkställ utvisningar!

Löfven har med lögner endast försökt skaffa sig alibi för att hålla sina regeringskompisar på gott humör. Nu finns risk att EU-pamparnas ryggdunkningar upphör, när verkligheten kommit in i Bryssel med EU kritiska partier i regeringsställning både i Italien och Österrike.

På EU:s toppmöte satte Italien  ner foten med veto till alla förslag innan den viktigaste punkten, migrationen på dagordningen betats av, vilket chockade EU eliten, som förfärades över denna elaka metod. Beslutet efter nattlig diskussion blev att förslaget om mottagningscenter i Nordafrika skall utredas mer. Men här var Löfven snabb med att villkora ev. migrantläger med kvotfördelning, för han vill inte förlora landets världsmästerskap i humanitet.

Fler krokben för EU:s migrantinvasion


Nu måste både Jean Claude Junker och Donald Tusk backa med hela kommissionen, när  Italien och Österrike sätter krokben för migrantinvasionen. Okvädningsorden mot EU:s östländer har nu fått lägre ton, när tom Tysklands inrikesminister Horst Seehofer (CSU) sätter hårt mot hårt mot migrant moder Merkel. Han kräver att asylsökande som registrerats i ett annat land skickas tillbaka, vilket får Angela Merkel att famla efter luktsaltet, som knappast hjälper, när hennes bräckliga regering stjälper. För inrikesministern är mer intresserad av valet i Bayern, än att vara Merkels knähund med sitt partis regeringsstöd.

Svenska politiker i EU säjer Nej till migrantmottagning!!!!
Charmen på Emmanuel Macron har börjat falna och Marine Le Pen har åter börjat vakna och föreslår EU att ta efter Australien som skickar migranterna åter hem eller till ett tredje land. Detta får Cecilia Wikström (L) att kippa efter andan av förtrytelse.

Hon debatterade med Peter Lundgren (SD) i gårdagens Aktuellt. Hon betraktade detta föredömliga förslag med asylläger utanför Europa, där man kan skilja agnarna från vetet, som ett luftslott, dvs. en helt onödig åtgärd och bredde på att sunt förnuft och humanitet kommer att segra. Hon hade mage att klämma ur sig att de flesta EU länder delar ”min uppfattning.” Lundgren punkterade mycket stringent hennes eget luftslott och avslutade med att ”EU har monterat ner sig själv”

När hon och hennes karriärkollegor säger nej till migrantmottagning utanför EU. Möjligen kan förslaget få diskuteras lite grann, som brasklapp och då förstår jag hur ogenomtränglig deras humana bubbla är.

När interpol chef Robert Noble säjer att ”Schengenområdet är en effektiv internationell passfri zon för terrorister” håller dessa damer nog för öronen och tänker dessa stackars unga män måste vi  få hjälpa…. (Samtiden 26/6).

I fjol kunde vi läsa om EU:s generositet med löner till sina anställda på ”Pettersson blogg”.https://petterssonsblogg.se/2017/06/02/sandor-om-loner/

Så det är inte konstigt om bubblan är tjock. Soros, nationaltorpeden, går ju ut och in i EU och förstärker den med sköna multikulturella locktoner.

Brexit nu bekräftat av drottningen


Theresa May har det heller inte lätt, klämd mellan ”Brexiters” och ”Remainers.” Nu har både parlamentet och drottningen skrivit på om utträdet ur EU.

Jag, förstår att EU kommissions oro är stor för hur de skall få in dessa förlorade pengar? Löfven nickar väl i vanlig ordning med full förståelse inför kommissionen, medan han här hemma bedyrar att en ökning på ca 15 miljarder ej kan accepteras.
EU-avgiften kan variera stort mellan åren, men de senaste åren har den legat runt 25–35 miljarder kronor. Nästa år räknar regeringen med 39,5 miljarder, brutto i ordinarie avgift, innan ev. höjning.

Att dra ner på både löner och ambitioner med att förstöra nationalstaterna är värre än pesten och här står alla EU:s karriärister som en enad man. Att upphöra med flyttcirkusen mellan Bryssel och Strassburg kommer inte på fråga, för här sover alla miljöaktivister och Macron får inte bli på dåligt humör, när EU kläms åt.

Nya miljarder till förorten
Nu har statsministern lovat 19,5 miljarder till satsningar under kommande år för att bryta segregationen i invandrartäta områden. Så fattigpensionärerna lär få sällskap av fler, ökning kommer att ske av onödiga dödsfall, för cancerdrabbade patienter i operationsköer. och unga flickor på gymnasiet kan få nya bänkkamrater, män mellan 18 och >30 år, tack vare en nöjd Annie Lööf. Segregationen bryts inte förrän Viktor Orbáns förslag genomförs.

 Elitens internationella och föråldrade konventioner står självklart över medborgarnas liv och framtid. För de är oantastbara skrivna av Gud, nej förlåt av Allah, vilket Cecilia Wikström applåderar. Att vara god mot sina egna landsmän har denna förrädiska madame glömt för länge sedan, allt medan hennes eget lönekonto fylls av miljoner.

Att SD har den bästa migrationspolitiken tycker hela 36 %, tänk om dessa också kunde rösta på det enda partiet, som kan bromsa den mångkulturella förfallet den 9 september? Kanske draghjälp kommer från pågående EU-toppmöte?

8 tankar kring ”Den vänsterliberala eliten kvider, för läget inom EU svider

 1. Det svenska folket borde ha rätten att RÖSTA BORT politiker vid valen. Dessutom är det för få Folkomröstningar. Politikerna tar ju inte besluten utifrån medborgarnas bästa! Deras egna går ALLTID före. Hur kan vi bli av med icke önskade politiker? Trots allt heter det att All makt utgår från folket! Varför kan inte VI tillåtas att sparka Politiker som inte håller måttet? Demokrati sett från folkets sida verkar inte gälla när politikerna har sin ”egen” syn på demokrati. De flesta politiker av idag är ju inget annat än ”knähundar” som ”nickedockor” åt sina ledare. Vad ska vi med ”passiva” politiker till? En politisk avgrund närmar sig p.g.a. att man levt i en värld som inte alls överensstämmer med den värld folket lever i. Man har helt och hållet förlorat samhällsspröt för länge sedan. Det är därför som VI behöver nya politiker, men inte av samma sort.

 2. Det har aldrig funnits något folkligt stöd för massinvandring i något EU land och troligen inte i något land i världen över huvudtaget. Det förekom ett godhetsrus fram piskat av media och politiska eliter i framförallt Sverige och Tyskland men befolkningen har nyktrat till och lider nu av baksmällan. Kan det verkligen vara möjligt att Lövfen är överraskad av detta? Spelar han inte bara dum? Ett nytt politiskt landskap har växt fram i EU säger han. Problemet för honom är att det inte växt färdigt. Om fem år finns inga av hans allierade kvar i EU. De enda som finns kvar är alla besvikna och förbannade människor som hatar de gamla makthavarna. Precis som det varit ett antal gånger förr i historien.

  1. Tack för klarsynt kommentar! Kanske spelar statsministern bara dum, för att slippa ta ansvar?

 3. Har SVT:s Mats Knutson bytt sida?
  Man kan tro det, så som han brer på om Alliansens interna bråk.
  Allt medan SD inte behöver anstränga sig, utan blott notera hur motståndet rämnar.
  ”Drömläge” sa Jomshof.

  1. Ja, Annie Lööf och Jan Björklund har nog redan smygförhandlat med Löfven, dessa demokratiföraktande pajaser, med patologisk självbild. Alliansens trovärdighet är på noll, medan regeringen kämpar för att få bort migrationen från dagordningen. Välfärd och fördelning skall det vara, men vad som än diskuteras inför valet, så finns migrationen bakom. Vård, skola och omsorg behöver inga skattehöjningar, om asylstopp och utvisningar sker enligt lagen.

 4. Från min syster
  Löfven pratade om sin avsky mot rasism för Durmas i TV, men jag har aldrig hört honom prata om avsky för svenska flickvåldtäkter, rån mot gamla etc…..skillnad tydligen! Först skulle VM bojkottas, men nu går det bra att åka till St Petersburg och sola sig i glansen efter framgången med Mexico. Dubbelmoral som vanligt både i EU och här hemma.

Kommentarer är stängda.