Länkförbud på sociala medier, länkskatt och google censur?

Har Ni noterat att makthavarna både hemmavid och i EU alltid passar på att klubba igenom kontroversiella och folkfientliga förslag innan semestern?

I deras mediamegafoner är det tyst som i graven om denna begränsning av yttrandefriheten på nätet.
Nu handlar det om att rädda demokratin och skydda upphovsrätten, som nu utvidgas till ”användarägt” material på nätet. Då är risken stor att möjligheten att länka till nätets publikationer begränsas och tom kan försvinna, som t.ex. nätartiklar, bloggar, tweets, facebook, instagram mm. Bilderbergstyrda politikers alibi är ett hån mot nationalstaternas medborgare. Eftersom allt fler vaknar i hela Europa och röstar på nationsvänliga partier, som MSM alltid benämner främlingsfientliga och högerpopulistiska för att skrämmas.

Nu gäller det att snabbt täppa till munnen på yrvakna och  arga landsmän, så inte EU:s hantlangare, våra politiker får lämna den bekväma riksdagsstolen.

Får sjuklövern sitta kvar så lär det nog bli mer av förbuden, i stället för mindre av den varan. Nu är EU på krigsstigen mot nätets aktörer, vars alster gör EU bygget skört.

Regeringen skall åtgärda det som hotar demokratin
Efter senaste skottdramat i Malmö, så bröstar regeringen upp sig.

Symbolen Tyrrunan skall förbjudas, men inte ett pip om muslimernas och IS krigarnas symboler.


Nu skall de göra en stor översyn av brott som hotar demokratin och centrala samhällsfunktioner. Om deras favoritexpert Mattias Gardell  med hjälp av Anders Lindberg på Aftonbladet får inflytande, så hamnar nog jag  och Ni kommentatorer på häkte, i sällskap med många andra nätaktiva Sverigevänner.

När jag tar del av NewsVoice artikel blir jag förskräckt.  Skall länkförbud på sociala medier bli verklighet?
Citat: ”INTERNET. Det som inte fick hända håller nu på att hända, ett förbud mot att länka utan licens på internet. Idag klubbades Axel Voss förslag bakom ”Artikel 13” i EU. Bahnhof skriver att slutet på det fria internet är mycket nära. Nu råder förvirring på nätet om vad som egentligen håller på att ske….”

Politiker ser googles länkning till aktuella sökord som en stor fara. Denna folkets plattform för åsiktsutbyte får inte vara ifred, utan skall tuktas från alla ”villfarelser.” Risken är stor att uppfostringsmetoderna från det postmoderna och mångkulturella PK-folket inte längre biter, därför måste EU ingripa. Bilderbergarna rycker i sina EU trådar, folket måste skyddas från Fake News, trollfabriker och ”hate speech.” Annars ryker demokratin är deras alibi. Vilket innebär käppar i hjulet för NWO och glädje för oss som betecknas som bruna, fientliga, främlingsrädda, rasister, populister och nationalister till Hillary Clintons deplorabels….

Kanske skrämmer Londons tiotusentals demonstranter denna PK elit, som demonstrerade mot fängslandet av frilandsjournalisten Tommy Robinson, vilket gör att hårdare bud är att vänta (Nya Tider v.25/018).

Att söka kunskap själv från vänster till höger, från norr till söder är vi inte betrodda till, först ska de filtreras av regeringens experter, som t.ex Löfvens idol, den enögde och muslimkramande experten Mattias Gardell.

Beskjutning från två håll
Globalisterna kommer hela tiden att ladda om med starkare kulor. Medborgarna är nu beskjutna från två håll, både från politiker och från gatan, där deras gangster import slår nya rekord i mord, rån och våldtäkter.

Alternativen stör läkemedelsindustrin
Hur överger vi Google, Youtube och Microsoft? Frågar Jan Norberg i Newsvoice.
Han berättar där hur Big Pharma går tillväga för att tysta en hälsosajt med alternativ, som kan riskera deras profit. De trycker på politikerna med förbud och dessa medlöpare befaller nätets herrar att de själva skall idka censur, eftersom de inte vill hålla i skaftet på dessa diktaturfasoner.
”Med den maktkoncentration som dessa globala IT-jättar har skaffat sig så behövs inte så mycket jobb för att Big Pharma, via sina korrupta handgångna män och kvinnor inom politiken, snabbt kan tillfredsställa sina huvudmäns önskningar.”

Svaga alibin
Samma utveckling råder här hemma, som signaturen ”Nisse” varit och är starkt engagerad i. Han vill rädda alternativen, efter framgång med alternativ medicinering. Politiker har  begränsat alternativ medicin, där Vidarklinikens verksamhet har reducerats. Evidens och forskningsbaserat lyder deras alibi, men ingen politiker tar del av forskning från läkare, som därefter vidareutbildat sig inom alternativen. Mycket av befintlig forskning har visat sig vara fel, när vi tittar i medicinens backspegel. Biverkningarna av mediciner låtsas man inte om, att nämna om dem vid läkarbesök uppfattas alltför ofta som en förolämpning på läkarens auktoritet och man blir lätt misstänkliggjord för att vara en jobbig patient.

Tystnad råder, när EU folket förråder
Nu har EU röstat igenom nya lagar som gör att länkar och satiriska bilder på nätet först skall innehållsfiltreras, för att skydda ”användarskapat material”. Omröstningen skedde i det juridiska utskottet och skall nu upp i parlamentet, där en liten räddningschans finns kvar. Om ej, så är det slut på ironiska bilder från Steget Efter, Jens Ganman, Jeander m fl eller länkar till bloggar för sådant innehåll kan få folk att rösta fel och störa den gamla ”Kalegriplanen”, som ville undergräva nationalstaten för att förverkliga den Paneuropeiska unionen.
Denna plan var också grunden till EU, vars mål nu är NWO.

När det gäller upphovsrättsskyddat eller användarskapat material så skall rättsväsendet hellre fälla än fria till skillnad från andra brott, där bevis kan innehålla minsta tvivel, som praktiseras med råge av sharia vänliga nämndemän.

MSM håller tyst om detta beslut, med undantag av GP, för de vill ha tillbaka sin dominans och slippa konkurrens från nätet.

Efter omröstningen i parlamentet skall respektive lands ledare skall införa dessa nya direktiv. Min misstanke är att Sverige åter blir först på bollen.
När det gäller EU-direktiv, då går det undan för våra politiker, till skillnad från att utvisa 80 000 illegala migranter, som nu lyfts ut från regeringens valdebatt.

Hur sjutton skall vi kunna känna trygghet tillsammans, när det dräller av identitetslösa illegala runt knuten och kriminella med automatvapen under armen?
Känns inte medias tystnad igen, över detta EU:s övergrepp på yttrandefriheten? Precis som när riksdagen över våra huvuden bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt 1975.

Sverige gläds nu åt sin länkskatt och röstade ja,  till EU-censuren, all heder åt de parlamentariker som protesterade och röstade nej. Applåderna i EU säger väl allt.

Tidernas Sommar väntar oss, där mångkulturen blir rå verklighet för allt fler, som kan stjälpa politikernas karriärparadis i Bryssel, som nu tvingas till ökad diktatur mot folket, som protesterar. Glöm inte det i röstlokalen!

Mer att läsa om detta ”Upphovsrättslagförbud,”  som fick ja i EU:s  juridiska utskott. Nu återstår omröstning i parlamentet, där de svenska ledamöterna borde rösta Nej om de skall sitta kvar.

11 tankar kring ”Länkförbud på sociala medier, länkskatt och google censur?

  1. Efter terrordåd säger politikerna att vi inte ska vara rädda, det viktigaste är att behålla det öppna samhället (bra för alla stöldligor med öppna nationsgränser). Men vad händer nu? Ska vi inte längre få tillgång till internets möjligheter? Är vi på väg in i en diktatur?

    1. Ja, det tror jag. Skulle SD bli det största partiet så slår diktaturen ut i full blom. Fortsatt öppna gränser, men stängt internet lurar om hörnet.

  2. Bilderbergarna och oligarkerna börjar känna att det gungar under fötterna och att ett uppvaknande av folket kommer allt närmare. Vad gör man då jo försöka tysta internet. Tyvärr så kontroller dom stor del av internet. Facebook, Google etc.Samt övrig media.Tidningar och Tv.

    1. Javisst, folkets plattform måste elimineras under sken av att skydda ”deras” demokrati.

    2. Ja, folkets plattform måste elimineras, med alibi att bevara ”deras” demokrati, när denna Bilderbergsplåga nu röstar fel.

  3. Det slår mig att kommande förbud mest gynnar dataintresserad ungdom. Jag har via svegot fått några förslag på hur man kan ägna sig åt skademinimering. Det känns surt för mig som ju ändå skall fylla 69 år i september.

  4. Usch vilka odemokratiska makthavare! Vidrigt! Jag hoppas innerligt att folket röstar bort dem och att vi kan vända denna diktatoriska utveckling som de driver.

  5. De flesta av Europas länder har regeringar som vill utplåna staterna som politikerna kommer från. De känner sig så trygga i att EU kommer försörja dem, så de kan strunta i sina väljare. Dock är de störda av en växande opinion. Därför vill de på alla sätt begränsa den, genom att strypa det fria ordet på internet, så att de får samma kontroll över det som över ländernas gammelmedia.

Kommentarer är stängda.