Är festen slut för illegala i Italien? I Sverige garanteras fortsättning av kulturvänsterns festfixare

Älskad EU-paragraf

Artikel 19, paragraf 2
i EU:s stadga om de grundläggande rättigheterna är den globala elitens och våra politikers mest älskade paragraf. För den hindrar Italien och andra EU-medlemmar från att deportera illegala och brottsliga migranter till de flesta länderna i den muslimska världen.
”Ingen får avlägsnas, utvisas eller utlämnas till en stat där han eller hon löper en allvarlig risk att utsättas för dödsstraff, tortyr eller andra former av omänsklig eller förnedrande bestraffning eller behandling.”
I värdlandet går det dock bra att mörda, tortera, utföra omänskliga gruppvåldtäkter under stor förnedring för det utvalda offret, en ung svensk kvinna.

Barnkonventionen, nytt godhetsalibi
Barnkonventionen är ett internationellt åtagande för att säkra barns rättigheter. En konvention som riksdagen kommer att rösta ja till den 13 juni och införliva i svensk lag. Jurister jublar för här får de en ny inkomstkälla, när de i utvisningsärenden av asylanter, skall verkställa barnens rättigheter i familjen. Vilket sannolikt innebär att hela familjen får stanna. Så det är bara att packa väskan för utomeuropeiska familjer och ställa kosan till lyckolandet Sverige!

Tänk så skönt för politiker att kunna hänvisa sin plundring av sina landsmäns tillgångar till ännu en internationell konvention. Nu blir det påfyllning av godhetsruset för Annie Lööf och hennes gelikar för vem kan motstå ”barnens bästa”? (SvD 8/6 Debatt: ”Barnkonventionen bör inte stå över svensk lag”)

HD:s ordförande Stefan Lindskog skriver att regeringens sätter domstolarna i en hopplös situation beträffande barnkonventionens införande i Svea Rikes Lag. Men inte är väl någon förvånad över detta Löfvenska alibi för fortsatt massinvandring. Nu gäller det att ha mycket att slå i skallen på väljare som sviker sitt forna parti.

Fortsatt migrantfest i Sverige
Om festen för illegala migranter är slut med verkställande av utvisning av Italiens koalitionsregering mellan Lega Nord och Femstjärnerörelsen (M5S) återstår att se, men i Sverige fortsätter festen garanterat.
Bara 1092 tvångsutvisades av 17 386 ärenden under årets första kvartal för att resurser saknas och för att regeringen inte prioriterar frågan, menar gränspolisen (Nya Tider v.23/2018). I fjol beviljades ett nytt rekord av medborgarskap, hela 55.420 får nu glädja sig åt samhällets omhändertagande. Allt detta medan statsministern talar om EU:s mininivå, han ljuger så han blir blå.

I Österrike åker 60 imamer ut för otillåten finansiering av moskéer. I Sverige hjälper däremot regering, rättsväsende och kyrkan till så vi får höra allt fler Allah förkunnelser i det offentliga rummet.

Löfven med sina regeringsvänner lägger hellre krutet på arga pensionärer, där nätjägarna belönas med skattepengar. Att våldtäktsärenden läggs på hög tycks inte bekymra dem det minsta. De känner sig säkert trygga med sina livvakter.
Alliansen eller nuvarande regering spelar ingen roll för Stefan Löfven och Ulf Kristersson fortsätter med sin plakatpolitik inför valet, efter kommer inget att hända, mer än neddragningar och skattehöjningar, väl dolt med ”för att klara vården, skolan och omsorgen…”

Har någon hört Löfven precisera vad ” Inte OK” och ”Det är fullständigt oacceptabelt” konkret innebär? Inte jag.
Den vänster liberala indoktrineringen sitter nu ända in i ryggmärgen inom hela det offentliga Sverige.

Kulturvänsterns festfixare
Den som lyckats bäst med Sverigeförstörelse är nog kulturminister Alice Bah Kuhnke, inte konstigt att hon är idolen i ett blödande miljöparti, som hoppas klara riksdagsspärren med ökad anhöriginvandring, sugrörsförbud och dubblering av flygskatten. Härligt så det förslår.

Utställningar och föreläsningar där identitet, inkludering, genus, rättigheter, stukturer, HBTQ inlindat i en stor dos värdegrund flödar på museer och bibliotek.

Ola Wong, Kinaexpert, SvD skribent, fortsätter oförtrutet sin kritik mot landets mest inkompetenta kulturminister genom tiderna, som inte har något emot att bli statsminister.

Denna gång konstaterar Wong att ”Utställningen på Historiska gör hela jobbet åt SD.” Utställningen handlar om ”100 % kamp – Sveriges Historia” (SvD 7/6).

Vi får reda på att utställningens projektledare Anna Furumark anser det viktigt att museerna används som plattform mot Sverigedemokraterna, dvs folket.

Nu var det hjärntvättade förskolebarn som skrev brev till ministern och ritade affischer, så feminister får tårar i ögonen av lycka.
Hedvig 4 år har skrivit ”Jag bestämmer över min kropp. Jag får göra vad jag vill med dem!”

Kanske barnen redan blivit inspirerade till könsbyte, för nu uppgår de till fem!
För säkerhets skull säljs ”Feminismens ABC” i presentshopen för de som missat galoppen.

”Arbetarklassens segrar stuvas undan till förmån för minoriteternas kamp för rättigheter” skriver Wong och anser att utställningen är en ofrivillig lektion i varför LO-folket flyr Socialdemokraterna.

Inget ont som inte har något gott med sig. Desperationen på regeringskansliet i valrörelsen kommer att innebära ökad bumerangeffekt med hopp om ett valresultat < 20 %.

Tänk om museer i framtiden kommer att visa ”Kampen för att rädda Sverige,” antal år låter jag vara osagt.

5 tankar kring ”Är festen slut för illegala i Italien? I Sverige garanteras fortsättning av kulturvänsterns festfixare

  1. Tack, de humana i full smugglaraktion! Organisationer som många stödjer. Godheten är gränslös.

    1. Baksidan på denna ”humanitet” är skrämmande. Men för Anna Linde och Cecilia Malmström i EU är Georg Soros den store idolen.

     Din viktiga länk, avslutas med: ”…..Många av migranterna som söker tillträde till EU är inte flyktingar och försöker komma in av rent ekonomiska skäl. Ännu mer om detta är de senaste rapporterna, om att terrorgrupp ISIS har börjat dominera handelsnäten i Nordafrika och aktivt rekryterar medlemmar från invandrarbefolkningen med löften om små mängder kontanter och garanterad säker passage i EU. ISIS: s medverkan i människohandel och rekrytering indikerar att det finns en mycket verklig möjlighet att de icke-statliga organisationer som driver fartyg inom denna flotta kan (avsiktligt eller inte) hjälpa och stödja terror genom att transportera undercover-operationer till EU”.

 1. Hur ska det gå till för att Politiker ska tillgodose Folkets intressen före alla andra? Förr eller senare kommer det att bildas Medborgargarden när Folket har tröttnat. Speciellt alla som utsatts för den våldskultur som invandringen medfört i vissa grupperingar. Vad tror NI händer POLITIKER när ALLA SVENSKA offer går samman och bildar ett RiksGarde som tar hand om problemen från Norr till Söder. Även inkluderat alla ”smutsiga” Politiker. Inser ni inte Politiker att utsatta svenskar HAR en gräns. Passeras denna gräns p.g.a. av er politik som dagligen drabbar den ”vanlige” svensken då är nog risken STOR att NI kommer att jagas med inte bara Blåslampa. Eller hur era idioter?

Kommentarer är stängda.