Valboskapens får börjar trilskas!

Efter de senaste opinionsvindarna stegras oron på Sveavägen. Löfven kan inte förstå varför fåren trilskas, när både LO och Kommunal hjälper till. Fackförbundet har ju lovat att leverera 250.000 tusen väljare till chefen, så nu får dessa fåraherdar ligga i.

Det obeservanta Steget Efter /twitter har i vanlig ordning varit på plats och ser hur det går till!

http://iotakt.se/demokratur-och-rostkreatur/
Om ”Demokratur och röstboskap”   står att läsa IOTAKT med uppmaning till kommunals medlemmar som inte röstar rött, att lämna detta fackförbund.
Hoppingivande är att många kvinnor börjat vakna och insett förlusten av det offentliga rummet och proteströstar nu på SD. Här kommer två exempel, som troligen delas av många fler.
– På Facebook avslutade en kvinna, Amano Tinna Smith, efter många års utlandsarbete, sitt inlägg så här:

”……..Jag är i slutändan förbannad över hur både röda och ’blåa’ politiker har förstört vårt en gång så fina land under täckmanteln ’mångfald’. Det finns idag ingen mångfald i Sverige, det finns bara ett religiöst och politiskt övertagande av en viss folkgrupp.
Jag kommer att hetsa mot den fokgruppen tills den är borta eller integrerad till 100%”.

Ann Heberlain skriver på Facebook hur hon träffar en företagare, som alltid har röstat på moderaterna, men nu är det slut, både han och hans fru  kommer att proteströsta på SD.

”Han berättar att han är arg, mycket arg och mycket besviken. Efter att ha röstat M i decennier valde han att rösta blankt 2014. 2018 blir det SD. ”En ren proteströst”, säger han och fortsätter, ”om inget händer nu måste vi flytta”. Han och hans familj har redan långt framskridna planer på att lämna Sverige. Då tar han med sig sina företag, naturligtvis – och Sverige förlorar både dugliga medborgare och skatteintäkter.”

 Vad ska vänstern hitta på nu när allt färre smusslar med att de tänker rösta på SD, när både brunfärg, rasist, berikning och allas lika värde blivit ett skämt.
Anders Lindberg på Aftonbladet rasar och Löfvens konsulter bara ger rådet prata, prata bara om välfärdens frågor. Så vi kan vänta fler Goddag Yxskafts svar från denna fd, fackpamp, som malde på om LAS, som svar på Åkessons fråga varför inte våldtäktsmännen åker ut.
Regeringen glömmer att allt fler Svensson läser alternativa medier och själv nu upplever bedrövelsen (dvs. politikers berikning som förvandlades till utmaningar) i vardagen och har insett att massinvandringen fått en dominoeffekt, som spiller över på alla samhällets områden. Att dumförklara väljarna ger bara bumerangeffekt.

7 tankar kring ”Valboskapens får börjar trilskas!

 1. Ett scenario: Är det sant eller falskt att SD kan vara skapat av M som ett ”dolt” systerparti att ta till när man vill ”sno” åt sig makten?
  De båda har ju sakta men säkert närmat sig varandra genom åren så att gränserna mellan de båda börjar suddas ut. Skitjobbet med invandringen får SD ta hand om medan M tar hand om ”Skattemedlen”. Vad beträffar den svenska Välfärden har de båda inget till övers för det svenska folket. Finns det någon POLITIKER som kan bekräfta om det finns ett dolt ”syskon-samröre” mellan M och SD eller inte?

 2. Vem minns inte valet 2006! Det borde väl ALLA göra. Det var ju en Världssensation som inträffade fast ingen av intellekt tordes uttala sig om valets slutresultat! Det som aldrig hade inträffat i modern tid, inträffade just den kvällen. Nämligen att ett av partierna gick upp med ÖVER 11 %, jämfört med valet innan! Professorn i statistik, Sören Holmström, bekräftar detta samtidigt som han säger att har man gjort en ökning med 5 – 6 % från det tidigare valet då har man gjort ett extremt bra val MEN över 11 % hade han inga ord för förutom att man måste ha gjort ett fantastiskt val! Jo, ja tackar jag. Vem minns inte de 77 dataintrången som medförde att Lejonborg fick gå. Om det var de eller om de fick hjälp av en ”underrättelsetjänst” har inte framgått. Man kom över sossarnas valstrategi men ingen åtalades. Man uteslöt inte ens partiet i det kommande valet! Man kan ju undra om inte Brott lönar sig, om man är politiker. Sedan har vi ÖVERFÖRINGEN av valstugornas röstsammanräkningar som gjordes VIA nätet! Efter ha följt USA och deras valmanipuleringsmaskiner så varför skulle inte valet i Sverige 2006 vara manipulerat? Kontrolleras aldrig de fysiska röstsedlarna i efterhand med vad som ÖVERFÖRDES via nätet? Det ultimata sker ju när valet är klart och Reinfeldt ska presentera vår nye utrikesminister som kommer fram bakom ett draperi på en liten scen, Carl Bildt! Jo, jag får tacka en gång till. Carl Bildt hade aldrig synts till på veckor och framförallt syntes han aldrig till under HELA valdagen förrän det var KLART. Skulle Carl Bildt sitta i timmar undangömd och bara vänta OM han inte visste att valet ÄR REDAN KLART. Eller hur? Dessutom har man raderat från youtube dessa ”obekväma” uttalanden om valresultatet som entrén av VÅR nye Utrikesminister, Excellensen eller som Hillary Clinton kallade honom, The Dog. Varför har inte NI Politiker sett till att kontrollräkna den fysiska röstsedlarna från valet 2006? Har ni åtminstone jämfört resultaten från valkretsarna om de ”avviker” genom åren? Nej, ni gör inget åt folket för ni är upptagna med att fylla era egna fickor dag ut och dag in. Ni har inte åstadkommit ett skit förutom att ni havererat välfärden samtidigt som ni bränner pengar som det vore gödsel. Vi behöver nya Politiker. En Politiker ska kunna ÅTALAS när som helst precis som vi andra kan bli. En Politiker ska inte ha någon IMMUNITET. En Politiker ska ta sitt ansvar inför DOMSTOL, om så är fallet.

  1. Varmt Tack för en hisnande tillbakablick, som jag med din kommentar drar mig till minnes. Valet var då fixat och klart. Nu börjar det dra ihop sig på riktigt när SD blivit största parti i Sentio:s valundersökningen på 26,1 %, men det betraktas väl som Fake News hos Löfven och Kristersson, som förmodligen får slå sig ihop.

  1. Tack för superviktig länk.
   Newsvoice: ”….Genom 1994 och 2002 års beslut har Sveriges riksdag överlåtit beslutanderätten till EU inom ramen för samtliga EU-frågor. Båda besluten strider mot vår svenska grundlag. Dessutom tillkommer att riksdagen gett sig själva rätten att fatta beslut om att överlåta beslutanderätt till EU när helst det passar, utan att tillfråga svenska folket…..”
   Denna lag ligger vilande i EU, för Holland och Frankrike röstade Nej till denna överföring av nationell makt till EU, men våra politiker, EU:s springpojkar tog detta beslut över folkets huvuden, bara en fortsättning efter beslutet om att landet skulle bli mångkulturellt 1975…..Vår demokrati, ett skämt!

 3. Ständigt talas det om Sveriges ”ansvar” om Europas ”ansvar”. Har jag totalt missuppfattat ordet då jag trodde att det betydde att ställa till rätta något man gjort som inte var så bra.
  Hur har Europa och Sverige bidragit till flyktingvågen och kriget i Syrien? Trodde att de var fredsbevarande trupper i Afghanistan. Det finns säkert över 200 hemländer på jorden. MEN det är Europa som skall ta ”ansvar”.
  Ja, det är nog många som läser på sociala medier men tyvärr tror jag inte att det är rikstagsmän ur S, V MP och C som läser. De stänger sina godhetsögon och trycker på knappen. Hoppas, hoppas att de någon gång under den långa ledigheten får stå till svars för förödelsen.
  Arma flickor, som framöver skall behöva hålla sig hemma på kvällarna och sedan behöva vänta på eskort av pappa eller bror.
  Ett tips förresten till krogarna! Ha ett lager av burkor till uthyrning. Då kanske tjejerna går säkrare på hemvägen.

  1. Denna kommentar önskar jag att alla läser, men de med störst behov är inga läsare utanför åsiktskorridoren.

Kommentarer är stängda.