Vänsterns aktivister skyr inga medel för att svärta ner SD.

Från en bloggläsare kommer dessa rader om vänsterns fula metoder på sociala medier.
Steget Efter/Twitter har kikat in på en redaktion där faktagranskning sker, där avsändaren till ett uttalande bestämmer hur det ska presenteras. Wolodarski på DN har en manual, så ingen sommarvikarie gör fel.

…………………………………………………………………………………………………….
”Efter att vänstern har provat de flesta, i många fall vidriga, åtgärder för att stoppa SD från framgångar, har man nu lagt i en högre växel, åtminstone i vidrighet.
Den går ut på följande.
En vänsteraktivist skriver något djupt rasistiskt på sociala medier. Man använder där kapade konton, automatiserade meddelanden etc. för att det ska se ut som om meddelandet kommer från någon annan.
Nästa steg innebär att någon politiker eller journalist beskriver hur vidrigt extremhögern eller Sverigevännerna beter sig, med hänvisning till det som skrivits.
Några anger att det är SD:s anhängare som ligger bakom.
Några nöjer sig med att låta SD stå med i texten, för att läsaren sedan ska koppla ihop dem med händelsen. Andra åter pratar runt SD, men med tydliga anspelningar på att det är SD som ligger bakom detta.
Det här sättet att agera har redan börjat.
Inte alls omöjligt att händelsen med Jimmy Durmaz är ett sådant fall, och kommer att accelerera till en sanslös nivå ju närmare valet vi kommer. När det gäller att stoppa sina motståndare, har vänstern aldrig ansett sig behöva hålla på god sed, dvs att debattera utifrån åsikter och inget annat.”
…………………………………………………………………………………………………
Att debattera utifrån åsikter är svårt för renläriga vänsteraktivister, för det har de inga. Deras åsikter saknar fäste, bara upprepning från det korrekta mainstreamflödet.
Målet är främst att visa hur goda de är, till skillnad från oss andra, som ser verkligheten som den är.
Problemet är, att nu har detta huvudflöde smalnat av, vilket kan gynna SD och då helgar  ändamålet medlen. Lögner, trollkonton och bedrägerier är nu vardagsmat, för att landets sämsta regering skall sitta kvar.
Här verkar näthatgranskarna och juridikfronten ha tappat sin jägarinstinkt.