Sverige stöder terrorism

Att utrikesminister Margot Wallströms hjärta klappar för Palestina har väl inte undgått någon?

Arabernas judehat har pågått under hundratals år, men det är något som vänstern ständigt förtränger, för här görs skillnad på god och ond terrorism. Den judiska staten möjliggjordes  av stormakterna och FN, som hade dåligt samvete över sin undfallenhet över Hitlers slutliga lösning för judarna.
Vilket påminner mig om deras undfallenhet till dagens islam, vars ideologi är våldsförespråkande och antidemokratisk, som nu får breda ut sig i hela Europa.

Vad FN glömde var att landet beboddes av araber, som direkt gick till motangrepp. Dagen efter att staten Israel utropats gick fem arabstater till anfall, men förlorade trots överlägsenhet i vapen och trupper. Sedan dess har krigen och upploppen fortsatt och Israel har ständigt utvidgat sitt territorium på bekostnad av palestinsk mark, vilket eskalerat judehatet. Fanatiker har funnits och finns på båda sidor i denna svårlösliga konflikt.

Araberna tackade nej redan 1948 till en egen stat, åtskilliga fredsförsök senare har stupat på deras vägran att godkänna Israels rätt att finnas till.  Dagens bild är att araberna är oskyldiga offer för en västlig kolonialmakt, en förklaring som vänstern gillar. Den bilden pådyvlas även oss, som protesterar mot massinvandringen.

Hur fred skall kunna lösas med en part som vill utplåna den andra, begriper jag inte.

Vad som ändå blev för mycket för västvärlden var uttalandet nyligen från Mahmoud Abbas, president i den självstyrande palestinska myndigheten i Ramallah på Västbanken, att judarna själva var skyldiga till förintelsen! Hans regim är ökänd för förtryck och korruption, hans bröder i regeringen har blivit rika på biståndet.

Men jag undrar om det har någon påverkan på Margot Wallströms generositet med biståndet till Palestina? Här har Steget Efter på twitter kikat in i hennes arbetsrum.

Terrorister som döms erhåller 580 dollar/månad och den som dödat en israel kan få fem ggr mer. Pengarna går till terroristernas familjer på Västbanken. Under 2017 utbetaldes 347 miljoner dollar, där Sverige är en stor finansiär, enligt tre kända liberaler i ett inlägg i Östgöta Correspondenten den 17/5 under rubriken ”Indirekt svenskt stöd till terrorism.”

I dagarna blir många palestinska familjer rika, när Israel hårt slår tillbaka angreppen från palestinska aktivister i Gaza, som försöker riva stängslen mot gränsen. Denna gång utlöstes krutdunken, när USA:s ambassad flyttades till Jerusalem, som Trump erkänt som Israels huvudstad, efter ett gammalt beslut, som inte tidigare har verkställts.

Att Israel till skillnad från sina grannar är ett demokratiskt, öppet och modernt samhälle, som är känt för sin högteknologi och berömvärda innovationer glöms ofta bort av politiker. Givetvis finns det problem med ortodoxa judar, araber och invandrare från främst Etiopien, som vägrar få fäste i ett modernt samhälle. Samma problem finns i hela Europa, inte minst i Sverige, där kunskapslösa och naiva politiker har beslutat om landets mångkulturella förvandling över våra huvuden, med resultat som förskräcker mer och mer för varje dag.

Enligt många makthavare både i EU och FN med sina lojala ja-sägare, så råder skillnad på både god och ond rasism och terrorism, men jag vill inte bidra med skattepengar till terrorism, oavsett om den kallas ond eller god.

Läs gärna artikeln om  Amnestys rapport: Ett Palestina på väg mot total diktatur – Ledarsidorna.se, från i fjol och Ulf Cahns dagsaktuella artikel  ”Väst föll i Hamas-fällan igen”.