Insikt om SD:s framgång

Från en bloggvän kommer denna insikt.
    ”Nu tror jag mig ha kommit på orsaken till att SD oftare är med i radio/teve, och att de behandlas mindre illa än tidigare. 
Man kan ibland tro att Anders Holmberg i Agenda står på Åkessons sida. Och självaste Anna Hedenmo verkar vara mindre svart i blicken än förr, när hon talar med en SD-funktionär.
Media tycks äntligen ha fattat, att den höga andel som SD får i mätningarna inte bara säger något om valet, utan samtidigt är en mätare på väljarkårens förmåga att genomskåda mediernas vinklingar och lögner. 
Nu drar media öronen åt sig och försöker vara relativt sjyssta. Inte heller uteslutet att de bäddar för att ha ett jobb även efter den 9/9.

 

SD:s belackare (exv Expo, Expressen och Aftonbladet) har säkert sedan länge lagrat upp någon SD-skandal och förberett en attack. Men inte just nu, ty då vore det väl glömt till valet. Utan efter semestern.
Men frågan är om de vågar. De borde ha lärt sig av historien hur det går när de provar det ena och det andra. Inte ens när M & S kopierar SD, som i bästa Smartare än en 5:te-klassare-stil, har det hjälpt.
Jo det har faktiskt hjälpt, dvs hjälpt SD att växa ännu mer. Hur kommer det sig, undrar väl 7-klöverns strateger.
Jo, eftersom 7-klövern plötsligt gjort en helomvändning, och med ens godkänner talet om volymer och annat som förr var rasism, så tror folk att det från nu är okej att rösta på SD.
Istället för att M & S-väljare lockas tillbaka, så stannar dessa hos SD i tron att deras gamla partier är på samma linje. Det är de ju också, åtminstone på låtsas. Deras forna väljare tycker väl att de på något vis är trogna sina förra politiska läger, eftersom de genom att rösta på SD stöttar sina gamla partiers (låtsade) vilja.”
…………………………………………………………………………………………..
Kanske har SVT och SR börjar inse att ”Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. SR är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen” inte stämmer?
Vilka insikter har NI bästa läsare om dagens politiska tillstånd?

 

4 tankar kring ”Insikt om SD:s framgång

 1. Man röstar tydligen hellre på originalet än på de osäkra kopiorna.

 2. Ja helt rätt. Vi är ockuperade av invationen av utländska yngre män. Media larvar sig och skriver ensamkommande unga . Vilket ljug. Fienden arbeterat lungt och långsiktigt och medodiskt. För att inte väcka det sovande folket.

 3. Kloka funderingar om orsaker och verkan i det politiska medialandskapet.

  Migrationspolitiken är den största politiska lögnen på århundraden.
  Inga media har ställt frågor till makthavare som påstod att Sverige behövde invandring för att klara arbetskraftsbehov och säkra välståndet. Det blev tvärt om!
  Det kunde de flesta förstå. Inget företag beter sig som våra regeringar, tar in lågutbildade i förhoppning om att ett fåtal kan göra nytta om flera år. Till detta kommer att de som kommer inte har västerländska värderingar, vilket förklarar problemen de lämnar och inför här.

  Migrationspolitiken är förödande för Sverige.

  1. Jag tror att flertalet läsare ger Dig och gästkrönikören sitt bifall.

Kommentarer är stängda.