Regeringens och Alliansens politiker är oförstående inför ökningen av våldtäkter.

Partiledarna för 7-klövern hävdar fortfarande att de inte vet vad ökningen av våldtäkter beror på, man kan bli stollig för mindre. För om de gjorde det då skulle värdegrunden och det lika värdet smälta som smör i solsken.

Gränslösa bortförklaringar
Tyvärr går de i bekvämt ledband till sina experter med t.ex. professor Mattias Gardell och kriminolog Jerzy Sarnecki, som ofta syns i rutan. Den sistnämnde förkunnade i Rapport i förgår, den 14/5, utan att rodna, att  den dramatiska ökningen av våldtäkter inte behöver bero på invandringen!  Utan hör och häpna på förändrade attityder och feministernas favoritförklaring; ökad anmälningsbenägenhet! Ingen förklaring gavs dock till de förändrade attityderna. Hyckleriet når ständigt nya höjder, för nu finns ingen spärr för alla lögner.

Gränslös acceptans
I religionsfrihetens namn måste  acceptans finnas för alla religioner, inklusive islams krigiska delar i Koranen. Problemet är när muslimska fundamentalister i dag  förkunnar död åt otrogna, homosexuella och kritiker av islam, så dukar politiker i sin mångkulturella gärning och blundar, trots ständiga brott mot Svea Rikes Lag!

Att få ryggdunkar av Emmanuel Macron, Angela Merkel och EU kommissionens ordf Jean-Claude Junker  för landets generösa flyktingpolitik, värmer så gott.  Vilket gör att  statsministerns teflon bara stärks, när utsatta landsmän i värdlandet protesterar och lider.

Privata undersökningar av sexualbrottsrelaterade domar, Expressens och nu även Aftonbladets publiceringar av förövares hemvist verkar inte tränga igenom hjärnans skyddsbarriär hos dessa politiker. Inte heller fakta från sociala medier eller  berättelser från offren, som fått sina liv förstörda. För där är återhållsamheten stor av systemmedia, jämfört med alla känsloreportage om ensamkommande Amir och Muhammed, som ofta har en stöttande medelålders kvinna bredvid sig.

Vi kan också jämföra den mediala återhållsamheten från våldtäktsoffren med uppmärksamheten, som feministernas sjaluppror fick, vilket ägde rum på mycket svag grund, liksom uppmärksamheten av #metoos kulturkvinnor. Där min misstanke är att många kulturkvinnor, som knäppt upp blusen och följt med in på kammaren är förbannade över utebliven utdelning i karriären, när akten var över.

Gränslösa fördömanden
När den vite mannen kan skuldbeläggas så sparar media sannerligen inte på krutet. Inget offer är för stort om de kan byta fokus från utomeuropiska mäns fritidsaktiviteter, där svenska kvinnor och små flickor är ett utmärkt objekt för deras lustar, som gärna utövas i grupp, för seden ”tahrrush” ingår ju i deras kultur, som de enligt vänstern har rätt att bevara. Att i arga ordalag skriva sanningen, att det inte är svenska män som gruppvåldtar kan rendera böter för hets mot folkgrupp, det fick en förvånad pensionär erfara. Då måste varenda väjare förstå, med normal hjärnfunktion, att vi lever i landet absurdistan. Det tragiska är att allt för många väljare inte verkar ha det.

Jag minns från min yrkestid, när jag inte skrev omotiverade bidragsintyg att jag beskylldes för att inte vara kulturkompetent och av besvikna patienter som främlingsfientlig. För otaliga skattefinansierade verksamheter är det betydligt mer lönsamt att vara ”snäll” när det gäller invandringsrelaterade trångmål. Många inom flyktingindustrin har blivit förmögna av den snällheten, som främst riktats mot dem själva.

Regeringen hoppas väl att Brå om och när de kommer till skott, skall forma rapporten efter deras intentioner, som brukligt är.
För med statistik, som med allt annat i samhället går att vinkla och filtrera så det passar uppdragsgivaren, hos mindre seriösa forskare, som det finns gott om.

Själv tror jag att Löfven blir lika svettig som i partiledardebatten i Agenda, på tanken att få bilda regering, med MP och VPK kring benen.

Hur skall han få upp Jan Björklund och Annie Lööf i sitt knä och få dem att sitta kvar?

När han inte vill svara på en enda, rak fråga på sin folkliga turné, där Magdalena Andersson försvarar sin chef efteråt, som med blommor i famnen snabbt tågar ut från möteslokalen, med att det går utmärkt att både skriva och mejla (Rapport den 9/5). Spontana, offentliga frågor kan ju förstöra både Sverigebilden och Löfvens landsfaderlook, därför granskas skriftliga frågor av ortens S-märkta ”rövslickare”och opassande hamnar bums i papperstuggen.

 Jens Ganman ger här en enkel sammanställning över regeringens preventiva åtgärder för att stoppa farsoten av våldtäkter från utomeuropeiska män.

3 tankar kring ”Regeringens och Alliansens politiker är oförstående inför ökningen av våldtäkter.

  1. Klart att regeringen är oförstående till ökning av våldtäkter.
    Regeringen vet ju inte vad ökningen beror på säger den. Dessutom lyssnar den till experter som ifrågasätter om det är någon ökning. Om det är någon ökning så anses den bero på socioekonomiska faktorer som regeringen fyller på.

    Regeringen är inte ovetande men vill inte erkänna problemen för att de uppenbart är resultat av den förda migrationspolitiken. Öppna gränser för inflöde av folk från länder som inte har västerländska värderingar leder till problem här som folk flyr från. U-landsproblem flyttas hit.

Kommentarer är stängda.