Löfvens tomma löften, Björklunds överlägsenhet och Annie Lööfs medmänsklighet.

 Här kommer en kopia på ett skarpt brev till samtliga partiledare från gästkrönikör Olle Ljungbeck. Där bl.a. Stefan Löfvens tomma löften avslöjas, Jan Björklunds överlägsenhet  och Annie Lööfs falska medmänsklighet. Självinsikt saknas hos dessa okunniga partiledare, som däremot har ett övermått av självgodhet.………………………………………………………………………………………………………………
Sjuklöverpartiernas partiledare med en särskild erinran till Jan Björklund.
För kännedom till Jimmie Åkesson.

Statsminister Stefan Löfven, Du borde skämmas!
För varje dag som går driver ni Sverige allt djupare mot en katastrof. Trots era löften om att ni skall lägga om migrationspolitiken händer inget. Ett bevis på att era löften inget annat är än tomma sådana, ser vi ju dagligen genom att ni inför valet lägger fram åtgärder mot massinvandringens konsekvenser, men inget händer. Mycket av det ni nu lovar att uträtta efter en eventuell valseger har ni varit fria att göra för flera år sedan. Därför tror vi inte er.

Därför dalar opinionssiffrorna för Ditt parti trots löften om skärpning av migrationspolitiken. Vi har av Dig under den här snart 4-års-perioden serverats så många löften som aldrig genomförts, varför din trovärdighet är lika med noll.

Tror du att vi litar på dig när du nu låter 9000 afghaner stanna som enligt lag skulle varit ute för länge sedan?

Tror du att pensionärer och andra svaga grupper tror på dig när du satsar över 3 miljarder på dessa 9000 medan du skryter om att du skall höja fattigpensionärernas pension med 600 kr imånaden, vilket kostar mindre än 4 miljarder?
Men inte nog härmed. Om deras pensioner ökar kan de i stället få lägre bostadsbidrag mm! Det är sådana falska gåvolöften som gör att du Stefan Löfven inte lyckas höja intresset för ditt parti.

 Jan Björklund, Du borde skämmas!
Har du ingen som helst skamkänsla eller hut i kroppen Jan Björklund?

Att åhöra din polemik med en grundskoleelev vid Centralskolan i Umeå kunde stå som exempel på hur en politiker kränker en samhällsengagerad och medveten ung människa. Denne yngling som var kunnig och ställde relevanta och angelägna frågor till dig behandlade du med en nonchalans och översitteri, som jag sällan skådat i något annat sammanhang. Inte någon gång mötte du honom med sakliga och relevanta svar.

Inte någon gång var du ärlig och sann. Jag skulle önska att ungdomar som såg detta häpnadsväckande framträdande från din sida, skickar massor med mail till dig där de talar om vilken beklagansvärd person du är.

Som ett exempel på dina lögner får du här militärutgifterna för ett antal länder.

Detta är ny statistik som kommer från en organisation, som är känd i motsats till dig och de övriga för att vara tillförlitlig.

Dina uppgifter om Ryssland har inte ett uns av sanning. Det är skrämmande att vi i dag har vanelögnare (mytomaner) som partiledare. Det är kanske en uppmuntran för dig att också de övriga sex tillhör denna kategori.

Nyss fyllda 86 år har jag med hänsyn till min ålder upplevt och kommer ihåg alla Sveriges partiledare sedan Per Albin etc. Att likställa er mot dessa skulle vara en fruktansvärd kränk-ning av dem . Ni saknar i jämförelse med dessa såväl begåvning, bildning, uppriktig känsla för Sverige och svenska folket. Ni är i motsats till dessa obildade, primitiva, lögnaktiga och borde med hänsyn till hur ni har förvaltat/förvaltar er uppgift ställas inför en landsförräderidomstol. Ni visar tydligt er bristande begåvning, när ni inte förstår varför siffrorna dalar. Ni har inte nått en bildningsnivå där ni har vett att ta avstånd från invandrarnas och de asylsökandes kulturella och religiösa vidskepelse och primitivism.

Annie Lööf, Du borde skämmas!
Hur många grova våldsbrott som mord och våldtäkter är du beredd att tolerera vad gäller de 9000 afghaner som Du regelvidrigt nu röstar ja till den 4 juni för att få stanna? Vi skall hålla dig räkning för vart enda ett sådant. Undertecknad är mycket orolig för innehållet i Din sk. juristexamen, när Du låter känsla, dirigerat av Din självgodhet övertrumfa allt förnuft och lagrådets skarpa protest.

I er farisèiska falskhet upprepar ni som ett mantra; ”Vi är de goda”. ”Vi är världsmästare i humanism”!

Samtidigt offrar ni kallt tiotusentals svenska kvinnor/män, flickor/pojkar för er ”humanism”. En humanism som inte är något annat än renodlad egoism för att för världen framstå som de godaste av alla.

Att ni i detta självförhärligande offrar tiotusental av era egna landsmän berör er inte. Självklart är ni skyldiga till dessa tusentals offer. Men även till att 45 procent av de svenska kvinnorna inte vågar gå ut ensamma.

I denna självförgudning svartmålar ni Sverigedemokraterna som de onda.

Vad tror ni vi tycker ni är?

I er behandling av svenska folket minst lika grymma som de nazister som för 70 år sedan våldförde sig på våra grannländer. SD som under sin riksdagstid i motsats till er värnat om grundlagen och hela tiden haft en migrationspolitik som ni nu tvingas inse är nödvändig om inte Sverige skall gå under.

Att ni är landsförrädare och brottslingar kan väl ingen som följt er migrationspolitik tveka om.
Inte ens förhärdade brottslingar brukar för all framtid kunna förneka sina brott. Men ni har hittills gjort det varför man måste fundera över om ni är ett negativt urval ur befolkningen vad beträffar humanism, medkänsla, ärlighet och mod att erkänna sin skuld.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle
…………………………………………………………………………………………………
Protestveteranen Julia Caesar är värd all beundran. Hon har under åratal, trots svåra förföljelser från media och etablissemanget, hållit sanningens fana högt.
Här ger hon en gedigen bakgrund om ”Den ofrivillige statsministern” Stefan Löfven.

 

2 tankar kring ”Löfvens tomma löften, Björklunds överlägsenhet och Annie Lööfs medmänsklighet.

  1. De är antagligen hyggliga människor privat. Men i sina roller är 7 av 8 ledare raka motsatsen. Nästan som ett pack.

    1. Ja, väl sammansvetsade av bäste bror trycket. Lite låtsasskäll på ytan, men ryggarna kliar de på varandra.

Kommentarer är stängda.