”Är islam förenligt med demokrati?”

Det dödliga våldet minskar i Stockholm och Malmö, men ökar i Göteborg, var en av Rapports huvudnyheter den 10 maj från ett upprymt SVT.
Varför det dödliga våldet ökar i Göteborg, fick inte samma uppmärksamhet inte heller allt våld, som inte slutar med för tidig död för oskyldiga medborgare, utan med livslångt lidande för kropp och själ, inte minst för våldtagna kvinnor.

Ökad försörjningsbörda och brutit samhällskontrakt
Den dramatiska ökningen av invandringens försörjningsbörda som vältras över på medborgarna är heller inget som SVT vill uppmärksamma, från 8 miljarder 2006 till 70 miljarder 2016 (Dagens industri 2016-04-13).

Inte konstigt att samhällskontraktet gått mitt itu och nya rekord sker av antalet fattigpensionärer. För nu prioriterar den fd arbetarregeringen migranter som inte har rätt att vara här. Allt för att göra sin röstboskap i förorten fortsatt nöjda med det röda styret. Utdelningen är gynnsam med 70-80 % av dess röster. Jag förstår att 80 miljoner nu strös ut av våra skattepengar för att öka den väljarbasen.

Böneutrop är OK, men ej klockringning
Nu undrar jag om inte polisen i Växjö informellt fått uppdraget att godkänna böneutropen från regeringshåll, kontrasten är stor till katolska kyrkan, som fick nej till diskret klockringning för drygt 10 år sedan, för att ett par minuters klockringning kunde störa boende i närliggande villaområde.  Nu får församlingen genast göra en ny ansökan, eftersom en stor förändring skett av störningsgraden.

”När katolska Sankt Mikaels församling ansökte om tillstånd för att ringa i en klocka ett par minuter varje söndag, blev det blankt nej. Men när muslimerna vill ropa ut att islam styr över Växjö blev det klartecken.”

Men det är ju klart som korvspad! Katoliker är en minoritet jämfört med muslimer och därför är deras religion underordnad islam i regeringens jämlika land. Där inget pris är för högt för att bevara makten.

Men fortfarande sitter socialdemokrater på sin moraliska piedestal och förkunnar att vi har råd med både och, dvs. hög invandring och ökat bistånd, trots att Sveriges ekonomi faller som en sten, bakom finansministerns glättiga rapporter. Nu med tårfyllda argument om vikten av återförening med familjen. Givetvis i Sverige, helst med skattefinansierad flygtransport.
Familjeåterförening försvårar integrationen för de ensamkommande ”barnen” i obestämd ålder har t.ex David Eberhard, överläkare i psykiatri, dokumenterat. Klansamhället växer sig bara starkare mot målet sharialag. Självklart förkastas hans böcker, debattartiklar och föreläsningar av korrekta politiker med supporter.
Snyftargumenten från Katalys chef Daniel Suhonen i en debatt med Widar Andersson i Rapport under veckan fick mig att må illa. Jag får bara konstaera att det är fler än Anders Lindberg som drabbats av regeringens verklighetsfobi. Katalys är ett institut för facklig ideutveckling, i praktiken avveckling av Svenska värderingar, allt för att bana väg för karriären. Statsministerns fackliga bakgrund har väl inspirerat.

Tyvärr läser nog ”Katalys” inga andra artiklar än sina egna. Här är en artikel, som alla medborgare borde läsa inför valet: ”Sverige: Är islam förenligt med demokrati?

Några axplock från artikeln, med sammanfattning samt en bok av Dr Peter Hammod, som jag ej kände till, men som konstaterar detsamma som andra forskare/författare gjort att islam inte är fredens religion. Fakta som EU:s tjänstvilliga politiker vägrar ta in.

Sammanfattnig:

– Det är ingen hemlighet att man kan använda demokratin för att avskaffa demokratin.

– Det kan äntligen ha gått upp för folket att det svenska Sverige snart är helt förlorat, och i många områden ha ersatts med ett Mellanösternliknande tillstånd där olika invandrargrupper (främst muslimer) bekrigar såväl varandra som svenskarna.

– Dr. Peter Hammond skriver i sin bok Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat, att islams mål inte är att konvertera hela världen utan att etablera sharialagar över hela världen.

– Det finns inte ett enda land i världen där islam dominerar som kan betraktas som en demokrati med yttrandefrihet och rättssäkerhet.”

”……..I sin bok Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat från 2005 skriver Dr Peter Hammond om vad som i världshistorien alltid har hänt när antalet muslimer i ett land växer. Hammond skriver:

 • Så länge muslimernas antal är omkring 1 procent betraktas de allmänt som en fredsälskande minoritet som inte besvärar någon.
 • Vid 2-3 procent börjar en del av dem värva från andra minoriteter och missnöjda grupper, särskilt från fängelser och gatugäng.
 • Vid 5 procent utövar muslimer ett orimligt inflytande i förhållande till sin andel av befolkningen. Många kräver halalslaktat kött, och sätter press på livsmedelskedjor att sälja det. De börjar också arbeta för att regeringen ska låta dem styra sig själva under sharialagar. Islams mål, skriver Peter Hammond, är inte att konvertera hela världen utan att etablera sharialagar över hela världen.
 • När muslimer når 10 procent av befolkningen ökar historiskt sett deras laglöshet. De beklagar sig över sin situation och drar igång upplopp och bilbränder samt hotar människor som de anser kränker islam. (Min kommentar: Detta är Sverige av i dag)
 • Vid 20 procent utbryter våldsamma upplopp, jihadistiska milisgrupper formas, folk mördas och kyrkor och synagogor bränns ned.
 • När muslimerna utgör 40 procent av befolkningen ser man utbredda massakrer, ständiga terrorattacker och miliskrigföring.
 • Vid 60 procent är risken stor för ohämmad förföljelse av icke-muslimer, sporadisk etnisk rensning (folkmord), användande av sharia-lagar och jizya – den skatt man tvingar vantrogna att betala.
 • När det finns 80 procent muslimer i landet har de tagit över statsapparaten och utför etniska rensningar och folkmord i statens namn.
 • När 100 procent i landet är muslimer ska freden i Islams hus komma – därav påståendet om att islam är ”fredens religion”.
Jag undrar, vid vilken procentsats kommer väljare att vakna?

5 tankar kring ””Är islam förenligt med demokrati?”

 1. Imamen i KVARTAL-intervjun fick ganska snälla frågor. Han behövde inte förklara hedersvåld eller annat i den vägen.

 2. Riktigt bra skrivet Harriet! – Islam betyder ”Underkastelse” — vilket räcker väldigt
  långt eller ..?

  Kämpade igenom intervjun med Malmö-imamen på kvartal.se — det är plågsamt
  att lyssna på det falska budskap som han för fram – kan aldrig lita på en imam.

  Tänk om en reporter/intervjuare någon gång kunde ställa frågan till olika ledare för muslimerna i
  Sverige när den s.k. offerkoftan är på – ”varför lever och bor du här i Sverige?”

   1. Apropå böneutrop; moderna muslimer använder sig av mobilsignaler för att inte störa; kravet som föreningen unga muslimers ställer är i stort bara ett test hur långt svenne är beredd att gå i sin anpassning till främmande kulturers krav. Någonstans måste en gräns sättas och frågan är går den här

Kommentarer är stängda.