Hycklerirekord? Centerns annonsering om medmänsklighet.

Nu försöker centerpartiet gjuta olja på vågorna efter partiets löfte att godkänna regeringens gymnasieamnesti den 4 juni. För mig är det som att hälla på bensin, när jag läser deras helsideannonser om ”Medmänsklighet för Sverige framåt,” med en sammanbiten  Annie Lööf, som signalerar, titta på mig så god jag är.
”……..när andra svartmålar och bara ser problem, ser vi potential…..”
 Jag ser bara att hennes låtsasgodhet överensstämmer med hennes mörka klänning.

Här kommer några exempel bara från de sista dagarna  på centerns ”potential” i landet. Annie Lööf vägrar se:

OSV, OSV

Varje dag, månad efter månad, svämmar både lokala medier och respekterade tidskrifter på nätet över av artiklar om invandringens destruktiva konsekvenser för landets medborgare.

Men inget biter på regeringen eller  Annie Lööf, som skyr fakta och förnuft som pesten, förklaringen är att hon är Bilderbergarnas lilla prinsessa, som skall skynda på folkutbytet.

Men här är en artikel hon säkert gillar, försäkringskassans alla bidrag till nyanlända -https://www.forsakringskassan.se/myndigheter/kommuner/formaner_till_nyanlanda en riklig skörd av våra skattepengar, för något som vi aldrig har fått vara med om att bestämma. Regering och riksdag beslöt över våras huvuden 1975 att Sverige skulle bli mångkulturellt.
Fler borde som Patrik Engallau kräva att detta beslut måste upphävas, när Sverige närmar sig stupet:
År 1975 fattade en enig riksdag beslut om att införa mångkultur i Sverige. Så här står det i proposition 1975:26: Invandrar- och minoritetspolitiken bör präglas av en strävan att skapa jämlikhet mellan invandrare och svenskar. Invandrarna och minoriteterna bör ges möjlighet att välja i vilken mån de vill gå upp i en svensk kulturell identitet eller bibehålla och utveckla den ursprungliga identiteten.”
-https://detgodasamhallet.com/2018/03/25/mangkulturbeslutet-maste-upphavas/

Nu är också EU på krigsstigen och kräver 16 miljarder mer av Sverige i årsavgift efter Brexit förlusten!
Löfven muttrar lite klädsamt, men som EU:s bäste springpojke lär han nog plocka fram plånboken, ATP fonderna finns ju att plocka av….
Hyckleriet når nya höjder, när Junker allvarligt säger att terrorbevakningen kostar allt mer.
Jag tar mig för pannan, när det är EU med Soros (den globala elitens torped) som sufflör, som har öppnat gränserna och välkomnat välfärdsmigranter, skurkar, lycksökare, terrorister och en liten del med riktiga skyddsskäl.
Nu skall jag inte plåga er mer, men för Guds skull välj inte vägen som Annie Lööf med sitt parti rekommenderar i denna annons, om Du hyser medmänsklighet för din familj, dina barn, barnbarn och för landets framtid!

2 tankar kring ”Hycklerirekord? Centerns annonsering om medmänsklighet.

  1. All politics is local sa en amerikansk president. Och man kan dra slutsatsen att inte tillräckligt många är inte personligt drabbade. Det finns ett påstående att under den senaste finanskrisen lättade Göran Persson pensionsfonderna på cirka 200 miljarder, obs redan intjänade pengar. Beskedet möttes först av upprördhet men denna upprördhet rann ju tämligen snabbt ut i sanden. Och nu är det hela i stort sett bortglömt . Jag brukar ha siffran 200 miljarder i åtanke när politiker tillkännager sina satsningar på xantal miljoner. I övrigt anser jag att politisk taktik är mer komplicerad än enbart fakta. Det finns en utmärkt bok som heter The 48 Laws of Power. Författare Greene

    1. Jag tror Löfven kastar lystna blickar på våra pensionsfonder, 16 miljarder som EU kräver i mer årsavgift går väl att ta, sen behövs påfyllnad till 328.000 anhöriga som ska in till hela välfärdspaketet, som numera blivit mycket tunt. Tack för boktipset, undrar om inte Löfven har fler än 48 Laws of Power, han får säkert tips av EU och den globala storfinansen.

Kommentarer är stängda.