Medmänsklighet med öppna gränser, framför välfärd åt folket, som tvingas betala!

Detta står nog inte på några plakat när vänstern demonstrerar, kanske mer åt alla, det vill säga till politiker och deras väljare i förorten. Folket ska ju som vanligt betala
Nej, jag lämnar första maj tågen, för mig tillhör de en svunnen tid. Sista gången jag demonstrerade med mina döttrar var för > 30 år sedan, när kommunens politiker skulle dra en stor väg genom Vallaskogen, ett härligt fritidsområde med gamla träd och växter. I dag kapas parker för nybyggnationer, men folk orkar inte längre protestera. Men den gången fick vi stopp på grävmaskinerna. I dag berikar sig konsulter, utredare på den nya simhallen, där kostnaderna skenar iväg, fast ett spadtag ännu inte satts i jorden.
Jag dyker i stället ner i protesterna mot Annie Lööfs medmänsklighet som hon manifesterar genom att utlova ett ja till ett förslag om gymnasieamnesti, som hon tycker är mycket dåligt.
Steget efter /twitter.

Reaktionerna är starka efter hennes förräderi.
Hur centerpartiet kan godkänna ett förslag som de tycker är ”mycket dåligt”, som både lagrådet och remissinstanser anser är oacceptabelt, går inte in i mitt arma huvud.

Kanske det var order från sista mötet med Bilderbergarna?

Sveriges humanitet får inta svalna, då kanske Soros ledsnar och tar sina beundrande svenska damer i örat, när han glider in och ut ur EU?

Respektlösheten mot lagrådet, får mig att tvivla på om hon är jurist?

Men nu skall KU få granska förslaget, efter initiativ från SD, som fått övriga partier med sig från en allians, som förlorat sitt fäste genom denna medmänsklighets uppvisning från Annie Lööf.

Här kommer några reaktioner från Facebook och Media.

  • Är det värt 4,8 miljarder för att 1 % av ensamkommande skall ta studenten? Frågar sig Ian Fernheden  i en ledare i Oberoende Förnuft.
  • ”Skvaller” från Jonathan Lindkvist på Facebook, som ger oss lite bakgrundsinformation som Värnamobo, om familjen Lööf, för rötter är ju så viktigt att syna, det har vi lärt oss från Annie Lööf.

    ”Som en fotnot. Annie har växt upp precis utanför Värnamo i den lilla byn Maramö. Långt ifrån all den mångkultur som Värnamo har att erbjuda. Kan även tillägga att hennes far var polischef i Värnamo och hyste enligt ryktet på stan mindre politiskt korrekta åsikter om integrationen. Men sen blev han ett politiskt högdjur och bytte åsikter. Kan nämna mer men skäms över dessa två Värnamo bor!”

-Så här rapporterar Svegot.se om muslimkramaren Fridolin, som hyllat denna överlöpares mod på Facebook .

”Nu när Centerledaren Annie Lööf anslutit sig till Miljöpartiets förödande folkutbytespolitik, rusar Gustav Fridolin (MP) fram med sitt svärd för att försvara damen i nöd. Hatet mot Annie Lööf gör mig förbannad, säger han. Sanningen är förstås att vi borde hata politikerna mycket mer för att de har tagit Sverige ifrån oss.”

https://svegot.se/2018/04/27/gustav-fridolin-det-ar-svenska-folkets-ratt-att-hata-politiker-som-forstor-sverige/

  • Mattias Hans Karlsson skriver på Facebook
    ”BLODBAD I ANNIE LÖÖFS INTEGRATIONSPOLITISKA PARADIS

https://www.vn.se/article/skottlossning-i-varnamo/

När Annie Lööf för några veckor fick i uppgift av Sveriges radio att i programserien ”Mitt Sverige” välja ut en ort som representerar det Sverige hon vill skapa, så valde Annie den småländska orten Värnamo där hon är född och där hennes pappa är kommunstyrelsens ordförande. Ett av huvudargumenten bakom valet var att Värnamo, enligt Annie Lööf, är ett samhälle ”där man lyckats med integrationen i decennier.”
Idag täcktes Värnamos gator av blod när ett ”bråk mellan två familjer” urartade i skottlossning och knivhuggningar. Polisen har spärrat av gatorna i Värnamo och flera personer uppges ha förts till sjukhus med allvarliga skador.
Dagens blodbad är bara den senaste i en lång rad av skottlossningar och mordförsök som inträffat i den lilla småländska orten (Se länkar i kommentarsfältet) På grund av det ökande våldet uppger boende i Värnamo idag för SVT att de inte längre vågar lämna sina hem och röra sig på stan.
Noterbart i sammanhanget är också att Värnamo ligger i det absoluta bottenskiktet gällande bostadssegregation. Endast sju kommuner i Sverige har en värre bostadssegregation än Värnamo (Se länk i kommentarsfältet)
Redan 2008 när Värnamo utsetts till ”årets integrationskommun” och hyllades av den vänsterextrema tidningen Expo som ett exempel på mångkulturalismens förträfflighet, så skrev jag en längre artikel om Värnamo där jag kritiserade oskicket att endast mäta integration i termer av sysselsättning och inkomst och ifrågasatte den rosenskimrande offentliga bilden av Värnamo och Gnosjöregionen som ett mångkulturellt utopia (Se länk i kommentarsfältet nedan)
Blodbad på öppen gata och knivskarp etnisk segregation. Det är alltså vad vi kan vänta oss om Annie Lööf får fortsätta göra vårt Sverige till sitt Sverige…”

  • Öppna gränser framför välfärd skriver Alice Teodorescu i GP.

http://www.gp.se/ledare/teodorescu-feghet-löser-inte-välfärdens-dilemma-1.5774208

”…..Så varför driver inget parti en politik i linje med denna skiss, varför är det ingen som öppet deklarerar att man i medmänsklighetens namn väljer öppna gränser framför generös välfärd? För att man är feg och tror att man kan skjuta ett oundvikligt dilemma på framtiden. Men verkligheten hann ikapp makthavarna 2015 och den kommer att springa ikapp dem igen….” 

  • Behöver verkligen ett sådant parti makt, väljare och annat besvärligt? Undrar Johan Hakelius från Expressen och analyserar partiledningens bryderier.  Det kanske räcker med att vara god för detta förmögna parti?
  • Om denna ”draksådd” skriver kommunpolitiker Torbjörn Bergman i Skövde och tar till en mytologisk liknelse för att förstå centerns förräderi. ”Centern tar debatten, som Kadmos sökte vatten.” http://torbjornbergman.se/?p=1441
  • Centern sätter aktivism före rättssäkerhet skriver Hugo Selling i Svensk Tidskrift.

Extra skatteuttag?
Mitt förslag är att centern tömmer sina kassor och betalar för sina kära afghaners uppehälle, partiet får väl låna när deras kassakista är tom, så fixar de nog fram 3-4 miljarder.

Jag upprepar mitt gamla förslag om extra skatteuttag för de som prioriterar migranter före gamla, sjuka barn, patienter som dör i vårdköer och alla andra av värdlandets nödlidande.

Frivillighet tror jag inte på, med en extra ruta i deklarationen att kryssa i för extra skatteuttag, som öronmärks för migranter. För under min yrkestid bjöd sällan de korrekta på en bulle till kaffet.

Nu sätter jag på starkt kaffe, för ev. läsare orkar inte mer idag, trots att en uppsjö av protesterande artiklar finns kvar. Men här får Ni ändå en aktuell bild från socialdemokraternas 1:a maj tåg, med hälsningar från Jeander.

2 tankar kring ”Medmänsklighet med öppna gränser, framför välfärd åt folket, som tvingas betala!

  1. Politiker har dubbla värdegrunder för egen ekonomi och för samhällets.
    Skillnaderna ökar ju mer åt vänster politiken är.

  2. Här lite information om A.Lööf som MSM inte verkar bry sig om – deltog förra året på
    årliga Bilderberg-mötet som Harriet nämner här ,dessutom medlem i Trilaterala Commisionen enl. färsk medlemslista
    (april-18 trilateral.org/membership) tillsammans med Carl Bildt och Jacob Wallenberg.

    Vill även rekommendera att läsa dessa två krönikor av prästen Helena Edlund

    http://helenaedlund.se/lat-oss-tala-om-konsekvens/
    http://helenaedlund.se/torka-krokodiltararna-gor-ert-jobb/

Kommentarer är stängda.