Trevlig Valborg, trots slopad studentsång från Lund!

Nu tar SVT nya tag efter avstängningen av tre vänsteraktivister inför valet.
Ingen mer studentsång från Lund i SVT – ‘Vill skildra olika traditioner’ de skyller på sin budget!

Citat: ”….. Vi tycker förstås att detta är väldigt tråkigt, säger körens dirigent Andreas Lönnqvist. Vi vet att många tittare över hela landet tycker denna konsert är en av vårens höjdpunkter. Nära 390.000 personer tittade förra året, en siffra som är sensationellt bra för en körkonsert! Dessutom är det en förhållandevis billig produktion som bara kostar en bråkdel av till exempel ett idrottsevenemang. Vi hoppas förstås att SVT kommer att tänka om…..”

Så nu får vi se vilka traditioner som Eva Beckman vill delge sina finansiärer, för landets egna verkar inte vara så populära.

Trots detta röda översitteri önskas alla läsare en God och Glad Valborg!

PS. Tänk att det lönar sig att protestera, som Conny snabbt påpekade i sin kommentar den 30/1. Den 1 maj sände SVT 1 kl. 18.15 studentsången från Lund. Nu hoppas jag att svenska folket fortsätter, för det är alltid för tidigt att ge upp. Ds.

4 tankar kring ”Trevlig Valborg, trots slopad studentsång från Lund!

  1. Tack för din länk,som gör mig så upprörd. Pensionärer som med all rätt luftar sin ilska på nätet, medan våldtäktsmän går fria. Tomas Åberg, den store nätgranskaren hade en gård i Pålsbod/Närke som är mina hemtrakter, där lät han sina djur svälta till döds, som han aldrig betalade. Sedan flydde han undan kronofogden och for till Tanzania och startade safariverksamhet, tills åtalen preskriberades. Nu ägnar han sig åt jakt på pensionärer, med 600.000 av våra skattepengar, han ljög och sa att han var forskarassistent åt en docent på Linköpings universitet, som ej var i tjänst. Samma talanger har medlemmar i Juridikgruppen.
   Jag är mycket tacksam om Ni läsare sprider uppropet för den ideella föreningens MagMas dissidentfond:
   ”Hjälp oss att hjälpa personer som blivit bötfällda för ”hets mot folkgrupp”!

   Ideella föreningen MagMa, politiskt och religiöst oberoende, arbetar för ett mer rättvist och för alla hållbart samhälle. https://corneliadahlberg.wordpress.com/magma/

   Föreningens verksamhet består bland annat av samhällsengagemang gällande politikers, myndigheters och journalisters förljugenhet och övergrepp mot samhällsmedborgare. Paragrafen ”hets mot folkgrupp” anser vi vara illvilligt tolkad, ofta mot pensionärer som uttryckt ilska över politikers uppenbara orättvisor i en kommentar på nätet. Därför har föreningen genom Harriet Larsson startat uppropet för en dissidentfond för bötfällda.

   Andra aktiviteter från medlemmar i föreningen är plakatmanifestationer: https://corneliadahlberg.wordpress.com/sanningskommission-och-riksratt/

   Föredöme är protestveteranen Olle Ljungbeck i Gävle och Mynttorgsaktivisterna i Stockholm.

   Överför valfritt belopp till kontonr inkl clearingnr: 8021-8 4031687-9 Swedbank (Åtvidabergs Sparbank). OBS: För alla som inte är Swedbankkunder – skriv siffrorna i en följd: 8021840316879

   Betalningsmottagare: MagMa:s Dissidentfond – skriv Dissident vid överföringen!

   Utbetalningar till bötfällda personer kommer att rapporteras till de forum som publicerar detta upprop. Nästa gång kan det vara Du som blir ”jaktoffer”.

   Upplysningar: Lars-Erik Nilsson, ordförande i ideella föreningen MagMa: e-post seje@telia.com

Kommentarer är stängda.