Är Anders Lindberg på Aftonbladet tillräknelig?

Är Anders Lindberg riktigt klok?

Ur hans och Aftonbladets megafon dryper det av lögner nästan varje dag och farten kommer att öka fram till valet. Denne förrädiske man har samma uppfattning, som mina utomnordiska patienter hade under min yrkestid, att Sverige bestod av ett ymmighetshorn, där pengarna ständigt flödade fram.

Han tog nog inte del av debattartikeln från en förtvivlad son, som konstaterade att hans mor hade 9 kr kvar att leva på, när hennes omkostnader till kommunens boeende var betalda. För migrationens berikare får kommuners försörjningsstöd att skjuta i höjden och då måste de sänka standard och höja avgifter för att få budget att gå ihop, vilket den ändå inte gör.

Målgruppen för försämringar är resurssvaga gamla som har slitit hårt under livet, de muddras på varenda krona. Men att subventionera elcyklar för medelklassen, gratis glasögon för deras barn, det är fint och bygga idrottsarenor på löpande band det är framåt politik.
För att inte tala om politikers våta dröm om ett höghastighetståg, inte en krona kommer då att finnas kvar för att rusta befintligt järnvägsnät. Här handlar det om > 250 miljarder, men vad politiker med media glömmer att redovisa är att denna kostnad knappt täcker den totala årskostnaden för migrationen, de direkta kostnaderna är > 71 miljarder.

Logiskt är att pensionärer kan knuffas ut på gatan och många  inte längre har råd att lösa ut sina mediciner och tandläkarbesök är en ouppnålig dröm. De är politikernas favoritobjekt för besparingar, medan röda mattan rullas ut för afghaner som inte skall vara här. Jag tror att Löfven vill hjälpa MP med deras favorit fråga, så de inte åker ur riksdagen. De kan behövas i en ev. samlingsregering, för Annie Lööf kanske inte sitter still i hans knä?

Med landets numera 328.000 fattigpensionärer så har vi Nordens rekord och har nu halkat ner till mitten av EU:s löneliga för pensionärer. Raset bara fortsätter, men det bekymrar få politiker. De höjer sina löner och åker världen runt på studiebesök för skattepengar, där främst röda kommuner generöst servar illegala med försörjningsstöd, erbjuder  skola för deras barn och självklart gratis vård, som inte ”kan anstå” vilket innebär en vid tolkning av leverantörer, när kassan kan fyllas på med skattepengar och utjämningsbidrag.

Pensionärer är med all rätt mest besvikna över politikers orättvisa prioriteringar, men när de luftar detta på nätet, då är risken stor att de åker dit. Polisanmälda av djurplågaren och lögnhalsen Tomas Åberg och hans gelikar i Juristgruppen,  vars jägarambitioner finansieras med skattepengar. Detta gör mig så vansinnigt förbannad, när sanning förvandlas till lögn av våra mångkulturella politiker, som nu stegrar jakten på budbäraren.

Att Anders Lindberg får gå lös, är för mig en gåta, men han illustrerar bara regeringens megafon, som skrupelfria lögnhalsar håller i.  

 

 

4 tankar kring ”Är Anders Lindberg på Aftonbladet tillräknelig?

  1. Lindberg bör övertyga sin arbetsgivare att lägga ner tramset med lönsamhet.

    Tidningen bör ägna kraft åt att då och då anställa tio nyanlända med fackliga löner. Om ett par år kan någon göra nytta och på sikt, så där upp mot tio år, kommer hälften att bidra i produktionen.

  2. Höghastighetståg, hur stor del av befolkningen behöver sådana?

    Troligen en relativt liten skara affärs-och industrifolk, politiker och andra som vill ha fysiska möten som omväxling till telefon- och skype-konferenser.

    Vill vi den vanliga människans väl, så håller vi istället den vanliga järnvägen i trim.

Kommentarer är stängda.