Löfvens rekord och vårbudgeten

Från min numera trötta väninna kom dessa bilder, som gör text överflödig.
Först om Löfvens rekord med foto från Twitter och därefter finansministerns vårändringsbudget från Steget efter/Twitter.En vårbudget som innehåller småpotatis, med ett undantag!

Med återpublicering av dessa bilder riskeras anmälan för att svärta ner Sverigebilden. Vi får hoppas att nätjägarna tappat lite av jaktlusten, när Nya Tider m.fl nättidningar avslöjat deras byk.

Om finansminster Magdalena Anderssons budget konstaterar NB, nyhetsbyrån;  Otroligt mycket pengar! 
Här en röst ur folkdjupet på Twitter:
”Skipper” skriver:
”Migration får hela 58% (5,5 miljarder) av det totala beloppet om 9,5 miljarder som regeringen föreslår i vårändringsbudgeten.

Övriga exempel på hur regeringen prioriterar:

-Ek trygghet familj 0%
-Ek trygghet ålderdom 0%
-Försvar 1%
-Utbildning 1%
-Rättsväsende 5%”

Självklart redovisar inte regeringen allt i sin budget, när migrationen slukar handlingsutrymme. Allt annat skall sparas på, men migrationen är en helig ko.

Varför kan inte oppositionen fälla den, kan man undra? Nej, nej Alliansen har nu yrvaket kommit på att deras uppdrag är att opponera, efter fyra års dvala.

4 tankar kring ”Löfvens rekord och vårbudgeten

  1. I Riksdagen lär det efter valet bli som hittills, dvs en majoritet för nuvarande migrationspolitik. Ty så blir det om 70 procent röstar på 7-klövern.

    Men om SD får framgång även i kommunerna så kan det påverka vissa viktiga frågor på den nivån. Bara medlemmarna räcker till att besätta alla stolar i nämnderna.

  2. SD är enda parti som säger sig företräda en annan politik men bara 15 – 20 % röstar på dem. Med så tydlig majoritet för den förda politiken får vi gulla läget.

  3. Tack för informationen. Tv 4 nyheterna igår nämnde inte utgifterna för nyanlända. Enbart mindre summor polis några hundra miljoner.

Kommentarer är stängda.