Anarkotyrrani – Brottslingar släpps, oskyldiga stämms!

Från en artikel i Svegot.se den 25mars av Ingrid Carlkvist om ”Europas länder mot full anarkotyranni,” lärde jag mig ett nytt ord: Anarkotyrrani! Där England ligger i täten, tätt följd av Sverige och Kanada.

Citat:”Anarkotyranni är ett begrepp som myntades 1992 av den amerikanske nationalisten och skribenten Sam Francis (1947-2005):

”Vad vi har i vårt land i dag är både anarki (när staten misslyckas med att upprätthålla lagarna) och samtidigt tyranni – när staten tillämpar lagarna för att förtrycka människor. Kriminaliseringen av laglydiga och oskyldiga genom orimlig beskattning, byråkratisk reglering, kränkningar av privatlivets helgd och manövrerande av sociala institutioner som familjen och skolorna. Det är införandet av tankekontroll genom ”värdegrundsutbildning” och mångkulturella läroplaner, ”hatbrotts-lagar”, vapenlagar som straffar eller avväpnar annars laglydiga medborgare och inte har den minsta inverkan på våldsbrottslingar som på olagligt vis får tag på vapen samt en stor labyrint av andra åtgärder. I ett nötskal – anarkotyranni.”

För att uttrycka det kort och koncist så säger staten: ”Vi vägrar kontrollera de verkliga brottslingarna (det är anarkin) så i stället kontrollerar vi de oskyldiga (det är tyrannin).”

Källa: https://svegot.se/2018/03/25/europas-lander-gar-mot-full-anarkotyranni/

Sverige högst upp på globalisternas prispall!

Att regeringen skulle ha stramat åt inflödet av asylanter är ett stort skämt! När jag läser Gunnar Sandelins inlägg på bloggen ”Invandring och Mörkläggning” om den förändrade demografin, då blir jag mörkrädd och förstår att morgondagens pensionärer inte ens är fattiga, utan blivit tiggare. Risken finns vid ökade protester från denna luttrade och  av politiker föraktade grupp, att vi sitter på häkte allihop.……………………………………………………………………………………..

Därför är det så viktigt med en dissidentfond för medborgare som tyranniserats!

”Upprop för DISSIDENTFOND från ideella föreningen MagMa!
Hjälp oss att hjälpa medborgare som blivit bötfällda genom den illvilligt tolkade paragrafen ”Hets mot folkgrupp”.

Sätt in valfritt belopp på konto: 8021-8  4031687-9 Swedbank (Åtvidabergs Sparbank)

OBS: För alla som inte är Swedbankkunder – skriv siffrorna i en följd: 8021840316879 vid överföring.
Betalningsmottagare: MagMa:s dissidentfond

Upplysningar: MagMas ordförande Lars-Erik Nilsson
E-post:
seje@telia.com  eller se långfredagens inlägg den 30/4.
https://word.harrietsblogg.se/2018/03/30/basta-paskpresen…en-dissidentfond/

 

4 tankar kring ”Anarkotyrrani – Brottslingar släpps, oskyldiga stämms!

 1. Jag har tagit upp det tidigare, men inte fått någon reaktion. Varför kan vi inte här på bloggen samverka och ta fram faktiska klimatfakta? Ta fram det som vi vet. Vi samlar sedan ihop lite pengar för att trycka upp en fickfolder. Målgrupp bl a alla riksdagsmän, alla tidningsredaktioner, smhi, skogsstyrelsen, naturvårdsverket. Mfl. Presskonferens vid släppet. Dålig idé ?

  1. Nej, en bra idé. Jag tror att Du har sällskap med många kunniga kommentatorer. Mycket fakta finns säkert på nätet. Jag publicerar gärna lättillgänglig information på bloggen. För nya gästskribenter skriv bara ”Gästinlägg” i en kommentar, så skickar jag min mejladress. Jag är själv inte tillräcklig klimatkunnig, har mest förankring i sjukvården från yrkesåren. Men, min känsla är att i klimathoten och all skrämsel propaganda mot oss vanliga dödliga, ligger även finanselitens intressen om NWO, där Agenda 2030 är drivmedel. Jag tror att det också finns naturliga variationer till klimatförändringar, men de är inte lika hjärtknipande som vilsna isbjörnar i arktis.
   Fn ligger mitt engagemang utöver bloggen att få in medel till den ideella föreningen MagMa:s insamling till orättfärdigt dömda för hets mot folkgrupp.

 2. Tack för alla dina välskrivna krönikor. Man läser och instämmer. Tänk om svt och msm kunde skriva och rapporterade om dessa samhällsfenomen på liknande sätt så att hela svenska folket fick insyn i Sveriges problem. Detta är dock otänkbart även om en viss förbättring skett på senare tid. I september blir det intressant att se hur stor del av Sveriges befolkning röstar för att fortsätta på den inslagna vägen och hur många som vaknat och ser vart det barkar hän.
  Nu sätter man dit pensionärer som skrivit något olämpligt på Facebook men låter de flesta våldtäktsmännen gå fria, om man någon gång får fast brottslingen föreligger nästan alltid något hinder för utvisning.
  Jag har nu lämnat ett bidrag till fonden för att hjälpa dem som blir orättvist dömda efter att ha avslöjat sanningen.

  1. Stort Tack för allt i kommentaren och för att Du gett ett bidrag till dissidentfonden!

Kommentarer är stängda.