Lögner, dimridåer och fokusförflyttning är maktens favoriter

Egenskaper med lögner, fokusförflyttning och dimridåer verkar vara utmärkande för maktinnehavare, när de förföljer medborgare som hotar deras monopol. Tyvärr är det inget aprilskämt!
Jag tänker på 1600-talets häxbränningar i Europa. Offren var ofta kloka gummor som hade kunskap om naturens skafferi, vilket hotade kyrkan, dåtidens makthavare. I dag är det staten, som är uppdragsgivare åt det globala kapitalet.

Makthavarnas strategi för att behålla makten över informationsflödet är ständigt detsamma. Det verkliga målet är maktbevarande, som fodrar dissidentförföljelse, som döljs i förrädiska kläder.

En censurlag för att åderlåta den grundlagsstagande yttrandefriheten tycks nu gå i stöpet, när moderaterna har backat efter stark och övertygande kritik från olika remissinstanser och folket.

Lagrådet ger regeringen skarp kritik
 Lagrådet underkänner regeringens strävan att stifta nya lagar, samt deras undantag från de gamla på löpande band, vilket vi får vara mycket tacksamma över. Censurlagen, förslaget om vinster i välfärden och om gymnasieamnestin för de afghanska fd. barnen får stark kritik från lagrådet.

Humanitet och demokratiförsvar är regeringens mest populära alibin, för att behålla sitt maktinnehav.
Massmigrationen, den globala finanselitens folkutbytesönskan, kläds i humanitet, medmänsklighet, där Bibelns ”vända andra kinden till” ligger i lä.

Där valutaspekulanten och nationalstaternas fiende nummer 1  är  Georg Soros, som är det globala kapitalets torped. Cecilia Malmström och Magdalena Andersson beter sig som små skolflickor inför sin idol, när denne förrädiska man knallar ut och in i Bryssel och ger finansministern beröm för att hon skyfflat över migrationens enorma kostnader på kommunerna.

Störst attraktionskraft hade budskapet om världsmästerskapet i humanitet från karriärtörstiga politiker med systemlojal media, på smarta entreprenörer som såg stora inkomstmöjligheter inom flyktingindustrin, utomnordiska väljare i förorten och på en stor del av befolkningen, som bara vill hålla med om det, som systemmedia serverar.

”Utmaningen” för EU fjäskande politiker blev att försöka tysta kritiska röster på sociala medier, under falsariet att försvara demokratin. Även här utgör pensionärer målgruppen, när de kritiserar invandringens orättvisor. De är också utvalda när det gäller besparingar, för att regeringen skall  kunna fortsätta med sin förödande politik.
Att gamla har slitit och gjort stora uppoffringar under livet, rör dem inte i ryggen. Pensionärer är fogliga och bra att både manipulera och att ha som röstboskap. För några oaktsamma ord på nätet, som ofta lyfts ur sitt sammanhang tvingas de till underkastelse och böter. Vilket borde uppröra varenda medborgare, när sanning förvandlas till lögn.

Nätcensur pågår i hela Europa, vilket  bidrar islamiseringens framfart. När det gäller terror, hat och hot från muslimer, då lyser förföljelsen med sin frånvaro. Minns att JK (justitiekanslern) ansåg att det bara var majoritetsgruppen som kunde anklagas för hets mot folkgrupp, medan JO (jämställdhetsombudsmannen) inte höll med. Hat och hot från muslimer tycks inte intressera våra aktiva, statsunderstödda  näthatgranskare.

Pensionärer döms, medan illegala göms
Det var inte länge sedan en man blev polisanmäld för hets mot folkgrupp för att han på facebook hade skrivit att det inte är svenskar som gruppvåldtar! Vilket har bevisats i flera undersökningar, oftast publicerade på alternativa medier. Kanske polismyndigheter där har läsförbud?
För en sådan nyhet har länge haft låg prioritet hos tidningsutgivare, men nu tycks Expressen vilja bryta mönstret med sin artikel den 20 mars, där tidningen offentliggjorde att av 43 våldtäktsdömda förövare, så hade 42 utomnordisk förankring.
Ann Heberlein har lovat presentera sin studie om gruppvåldtäkter på Almedalen i sommar. Jag undrar om mannen  som anklagats för ”hets” i denna fråga, då kan få upprättelse och skadestånd?

När det däremot handlar om kända och etablerade debattörer,  så verkar det som de  ljusskygga ”näthatgranskarna”, tappar arbetslusten. Med Expressens avslöjande förstår jag att de kan känna sig både svikna och ambivalenta.

Målgruppen är främst ärliga, men arga pensionärer som tvingas bekänna sina ”synder” inför förhörsledare, vars chefer borde skämmas för denna felprioritering av begränsade resurser.
När det gäller kyrkans och vänsterns lagbrott med att gömma illegala, då lyser straffpåföljd med sin frånvaro. Dessa brott anses vara goda och får passera utan åtgärd. När 10 % av landets kommuner fortfarande delar ut försörjningsstöd till familjer som skall avvisas, med Malmö, Stockholm och Göteborgs i spetsen, då måste det vara något fel på Löfvens ordergivning (Rapport 30/3).

Ökade polisresuser
Nu skall polisen i Skåne satsa stora resurser för att få bukt med det påstådda näthatet och demokratins underminering.
Citat: ”Nu utökar region Syd sitt arbete med hatbrott och sätter fokus på demokratibrott i samband med valet 2018. En särskild regional grupp bildas med ansvar för att utreda och stötta i ärenden av detta slag i hela regionen.”

Så jag förstår att det behövs fler poliser, utredning av våldtäkter har låg prioritet hos regeringen med sina röda kommunpolitiker i Malmö och Göteborg.  De vill inte ha mer besvärande fakta om antalet utomnordiska gärningsmän.

Flytta fokus
Min uppfattning är att bränslet till #Metoo kampanjens genomslagskraft också var att flytta fokus till vita män, från övergreppen av ”ensamma flyktinbarn” från nyårsnatten i Köln 2016 till festivalers sexuella trakasserier. Då fick kulturelitens män bli offer, där frekventa berättelser om detaljfyllda övergrepp, vars påstådda förövare fick namn och porträtt serverade av sensationslysten media med Aftonbladet i spetsen, som nu resulterat i ett självmord. Här rådde ingen återhållsamhet med identitet, trots att gärningsmännen ej blivit dömda.
Tårar, offerkoftor och hand i hand uppvisningar borde ha fler ingångsdörrar för analys av brottets bakgrundsfaktorer. När det gäller invandringsrelaterad brottslighet, då sparas det minsann inte på krutet. Bortförklaringar, som ofta kan få förövare och offer att byta plats, är vanligt, när våra multikulturella experter är i farten.

Morgan Johansson skyr kraven om en ny utredning från BRÅ av brott kopplat till etnicitet, som pesten. I stället skall Brå få uppdrag med en informationskampanj för att öka kunskapen om sexualbrott.  Förövares härkomst har låg prioritet, utan fokus ligger på regeringens populära samtyckeslag och om oaktsam våldtäkt som jag inte begriper i praktiken. Tyvärr, så tvivlar jag också på Brå:s egentliga vilja att bringa klarhet i brottslingars härkomst.

Skall det ligga ett formulär på nattduksbordet när hormonerna svallar på kammaren? Skall det förevigas med mobilen? Eller om någon av aktörerna ångrar sig under akten, blir det då upp och fylla i ett nytt papper??

Jag tror att Koranuppfostrade utomeuropiska män har lågt intresse för att bli informerade av väst, de kommer bara att hävda att deras våldtäkter var aktsamma. Svenska kvinnor betraktas som horor och förtjänar att våldtas, eftersom de inte förstår Allahs önskan om att dölja sin kropp.

Fasansfulla terrorbrott, det senaste i Trébes, fördöms pliktskyldigas av Europas politiker, med undantag en fransk vänsterpartist, som hyllade dådet, men han fick glädjande snabbt sitt straff, fängelse ett år samt förlorad rösträtt under sju år. Men sedan dåden fördömts, så  fortsätter EU- eliten jakten på sina kollegor i öst, som skyddar sin befolkning från muslimsk invasion, där islams fundamentalister och terrorister gömmer sig.

När militanta fundamentalister inom islam förkunnar att ”Europé is the cancer, islam is the answer” då lär politikers informationskampanjer falla platt till marken.
Den vissheten tror jag finns hos regeringen, men syftet med deras handlingskraft  är att flytta fokus och lägga ut dimridåer för maktens bevarande. Ursäkta, att min association går till den lede på Blåkulla.

Övriga källor:

https://detgodasamhallet.com/2018/03/22/gruppvaldtakterna-ar-ett-invandringsproblem/

http://www.gp.se/ledare/teodorescu-öka-kunskapen-om-sexualbrott-1.5440649

https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/mars/utokat-fokus-pa-demokrati–och-hatbrott-for-polisen-i-region-syd/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/ung-man-doms-for-valdtakt-mot-barn

https://www.alandsnyheter.com/valdtakt/utomnordiska-man-grovt-overrepresenterade-i-valdtakter-pa-aland/

http://www.dagensjuridik.se/2018/03/valdtaktsman-pa-hvb-hem-skyddas-av-sekretess-aklagare-kraver-att-lagen-andras

………………………………………………………………………………………………………..

Dissidentfond!
Hjälp den ideella föreningen MagMa  att bistå medborgare som blivit bötfällda för ”Hets mot folkgrupp”.
Sätt in valfritt belopp på konto: 8021-8  4031687-9 Swedbank (Åtvidabergs Sparbank).
OBS: För alla som inte är Swedbankkunder – skriv siffrorna i en följd: 8021840316879 vid överföring.
Betalningsmottagare: MagMa:s Dissidentfond
Upplysningar: MagMas ordförande Lars-Erik Nilsson
E-post: seje@telia.com

2 tankar kring ”Lögner, dimridåer och fokusförflyttning är maktens favoriter

  1. Vore inte häxbränningarna ett rationellt sätt att göra sig av med sk. ”batikhäxor” vars vansinniga föreställningar blivit en akut fara för samhällets existens? Någonting vi har mycket stort behov av att återinföra idag.

    1. En mental ”häxbränning” av vänsterns mest rabiata åsikter beträffande, identitet, relativism, strukturer och förföljelse av oliktänkande vore önskvärt. Min tröst är att protesterna ständigt ökar på nätet och även i lokala tidningar, men hos DN är det segt. Men samtidigt ökar anmälningarna för hets-mot-folkgrupp från regeringsunderstödda nätjagare, allt för att skrämma medborgare till tystnad. Men det är alltid för tidigt att ge upp.

Kommentarer är stängda.