Taktik för att sopa SD under mattan!

Detta inlägg kommer från en läsare som vill vara anonym, det handlar om olika scenarion från 7-klövern inklusive media, med syfte att svartmåla och stänga ute SD från inflytande. Allt för att minska deras framgång inför den 9 september.
Skribenten uppmanar till debatt!
……………………………………………………………………………………………………

 Jag tror att linjerna börjar ta form i PK:s slagordning för att sopa undan SD, eller åtminstone minimera dess framgång den 9/9.
1) Peka ut Ryssland som upphov till allt ont. Gärna med en koppling till SD. (Nya Tider v.8 slår hål på motsvarigheten i USA.)
2) Regimmedierna, och även de privata, ger förtur åt Moderaterna ifråga om radikal migrationspolitik. Fokus flyttas.
3) C, KD och L går emot M i vissa frågor. Moderaterna är evigt tacksamma för att övriga Alliansen är emot M:s migrationspolitik, ty därmed slipper M genomföra den.
4) SVT och resten av medier kommer ha mycket tal om Auschwitz, NMR och liknande, samt på något sätt nämna SD i anslutning.
Exv ”flera av de anhållna extremisterna var tidigare med i SD”. Eller ”SD-mannen var förr en känd Vit-maktare”.

  Nu vill SVT rädda KD kvar i riksdagen.
För att Alliansen inte skall rämna.
Det triggar igång stödröstandet. Ur SD-synpunkt lär det inte ändra något till det sämre för SD:s del, vad jag tror. Utan det blir mer en omfördelning inom Alliansen.
Om det går ut över C och L, så är det bara bra, menar jag. Särskilt L som är värstingen. Om något parti ska ut ur Riksdagen så är det inte KD.
Trots att KD har Nato på menyn, så är de enligt min mening mindre dåliga än de andra på den kanten.

S och vänstern talar om kvinnofälla, när en mor vill vara hemma med sitt lilla barn, åtminstone till tre års ålder.
S vill ha kollektiv uppfostran, gärna smått främlingskap till familjen (kärnfamilj = borgerlighet = snudd på fascism, usch!), så de små blir duktiga sossar med tiden. Här är KD motvikten i familjepolitiken.

Med Kent Ekeroth på listan kommer SD att gynnas röstmässigt.
Det, som SD-ledningen är rädd för är, att Alliansen ryggar för samarbete med SD om Ekeroth är kvar.
Men jag tror att SD missbedömer saken, precis som de missbedömde uteslutningen av invandraren Anna Hagwall. (”se kap ”Petad ut laget” i boken ”Priset” Debattförlaget)
Nu är det så att Alliansen ryggar för SD även utan Ekeroth!
Utan Ekeroth = färre röster och ingen samverkan med Alliansen.

Med Ekeroth= större framgång i valet, varvid Alliansen och de rödgröna bringas prata med SD.

 Ekeroths plus- och minuslista har ett netto som innebär ett övervägande plusvärde. Han måste dock mogna och inse vilket elände hans utsvävningar drar med sig för rörelsen, till fiendens stora nöje.

Hans intelligens är astronomisk vad gäller allt annat. Nu måste han använda denna talang på den egna personen. Hans ”synder” är inte av det grövsta slaget, han är inte kriminell.
Men SD:s fiender begriper utnyttja hans svagheter till tusen, och det borde han inse.

Jag förstår Åkesson & Karlsson också.
Det måste ha känts otryggt för dem och hela partiet att Ekeroth kunde kosta på sig det som skett, och att de därför i sin ängslan ville lämpa honom överbord.
Men om de sansar sig och får lite avstånd i tiden till skandalerna, så hoppas jag att de ändrar sig. Dock har de försvårat för sig, genom att de så kvickt målade ut Ekeroth som opålitlig, och därmed målade in sig i ett hörn, som de inte kommer ut ur, utan att ge 7-klövern anledning att göra narr av dem.
Så vad de än väljer, kommer fienden att mysa. I det läget kan de lika gärna bita i det sura äpplet och låta Kent Ekeroth stanna på sin post. Med tiden kommer han, om han skärper sitt leverne, att lysa som den Riksdagens stjärna som han egentligen är. Amen!”
……………………………………………………………………………………………

Mats Dagerlind skriver i Samnytt : ”…..En efterlängtad present har SD:s valberedning redan gett vänstern och liberalerna genom att tillmötesgå deras krav på att peta Kent Ekeroth. Det i stället för att genomskåda och vägra låta sig styras av den välregisserade aktion som haft just detta syfte, att underminera och splittra SD som politisk motståndare. Hur många fler presenter av det slaget blir det innan den 9 september?

En sida har startats på Facebook under namnet ‘Stöd Kent Ekeroth till en plats på riksdagslistan 2018’. Ni hittar den HÄR.”

Ps. Jag tar gärna emot fler inlägg från läsare, under signatur, anonymt eller med namn. Skriv bara i en kommentar ”Gästinlägg,” så skickar jag min mejladress. Efter ev. redigering får Ni alltid godkänna gästinlägget innan publicering. Ds.

4 tankar kring ”Taktik för att sopa SD under mattan!

    1. ”Det närmar sig val i Sverige, och som vanligt övertygar politikerna varandra med löften om mer och bättre välfärd i hopp om att locka väljarna. Men finns det pengar för detta? Det offentliga underskottet i budgeten för skola, hälsa och omsorg under perioden 2018-2022 beräknas redan uppgå till 62 miljarder kronor. Samtidigt sjunker landets skatteeffekt på grund av låg tillväxt och hög invandring. Detsamma händer i Oslo….”
      Tänk om våra politiker kunde lyssna på grannlandets varningar. Vi skjuter till….. vi statsar…….Vi det är medborgarnas hårt förvärvade pengar, men politikerna låtsas som det är deras gåvor till oss.

    1. ATT förnyelse måste ske inom partierna är nödvändigt, men låt det ske långsamt. Kan det inte vara så att gamla veteraner blir hotfulla med sin erfarenhet mot den innersta kretsen, som ofta låter efterträdarna bestå av ja-sägare? Jag har svårt att tro på fler väljare om strävan efter ökad acceptans sker på bekostnad av partiets grundprogram. De luras rösta på Kristenssons fagra löften, utan substans för genomförande, med alliansvännerna C och L som gärna sover med fienden i sin kamp mot SD.

Kommentarer är stängda.