Tappra eldsjälar och ömkliga politiker

Engagemanget för att värna invandrarkvinnor, flickor från förtryck är beundransvärt, från Olle Ljungbeck med fru.

 I detta gästinlägg får Ni ta del av en skrivelse till politiker, men gensvaret från ansvariga är klent. Deras floskler om att demokrati och respekt hänger ihop är upprörande, med tanke på verkligheten. Invandrarflickorna offras för sjuklöverns röster. Det som är mest upprörande är att rektorn Abdirisak Waberi, som diskriminerat skolflickor, under sitt rektorskap, på den muslimska Römosseskolan i Göteborg nu fått godkänt för att utvidga. O.L. har tidigare anmält skolinspektionen till polismyndigheten, vilket publicerades i blogginlägget den 20 febr 2018.
Detta brev samt debattinlägg har tidigare publicerats av redaktionen för Höglandsnytt.
(redaktionen@hoglandsnytt.se


…………………………………………………………………………………………………

 Till sjuklövern; Stefan Löfven, Ulf Kristersson, Annie Lööf, Jan Björklund, Ebba Busch Thor,Jonas Sjöstedt, Gustav Fridolin.

För kännedom till Jimmie Åkesson

Som framgår av nedanstående har jag polisanmält Skolinspektionen för att de godkänt islamisten Abdisiriak Waberi som rektor för en blivande muslimsk skola.
Jag har bifogat en av de artiklar jag skrev när Waberi var rektor vid Römosseskolan i Göteborg. Av detta framgår det tydligt att Waberis ideologi och värdegrund helt strider mot de lagar och konventioner jag angett i anmälan.
Från några av er har kommit uttalande, som att detta är förskräckligt etc. Men någon handling som innebär att Waberi hindras från att tillträda rektorsskapet har jag inte noterat. Sålunda följs era ord ytterst sällan av handling medan ni däremot är snabba att pådyvla andra åsikter som rasism, nazism etz.
Ni har här en verkligt tillfälle att visa att ni står för demokrati och mot nazism och rasism genom att förhindra detta brott mot de ungdomar som kommer att vistas vid skolan. Skyll inte på att det är ett domstolsärende och ni därför inte kan göra något. Jag kan troligen de spelregler, som gäller i det här fallet betydligt bättre än ni och vet därför att ni kan hindra det.
Om ni inte gör detta kommer jag alltid att betrakta er som bärare av den värdegrund som nazistiska och rasistiska ideologier står för. Inte minst visar ni detta genom att tillåta en person leda en skola, som så grovt kränkt ja närmast terroriserat invandrarflickor.

Olle Ljungbeck, Gävle.

…………………………………………………………………………………………………….

Fortsättning följer i morgon, där  ett kunskapsfyllt debattinlägg återges efter ansvariga politikers floskelsvar.

2 tankar kring ”Tappra eldsjälar och ömkliga politiker

Kommentarer är stängda.