Kriminella muslimers ”berikande” kultur


Har inte berikningen och lönsamheten svalnat något hos de godhetsberoende? Eller vill jag bara se ljus i mörkret?

Jag blir spyfärdig om jag får höra om utanförskap, fattigdom, svåra upplevelser, som förklaring till den skenande invandringsrelaterade brottsligheten. Tyvärr räknar jag inte in MP i denna språkliga förändring. Fridolin fick spatt, när finansministern rekommenderade ett annat land för kommande migranter, där Nordafrikas unga män, utan asylskäl toppar ligan.
För vem skall då rösta på mig, fanns bakom hans utbrott.

Ingen förändring av asylregler
Någon ändring av asylreglerna vill FN, som förväntat inte höra tals om. För instabila nationalstater är det bästa Bilderbergarna vet, även om migrantmoder Merkel nu har svårighet att sy ihop en fungerande regering, när det föraktade AfD snodde 13 % av rösterna. Men Emanuell Macron, Rotschilds gullgosse, får utgöra tröst för Soros och hans bäste bröder med hans förslag på nätcencur.

Timbro imponerar
Tänk, att äntligen har polletten trillat ner hos Timbro, angående bakgrund till muslimers höga kriminalitet.
”……De har inte kommit snett. De har inget missbruk. De delar helt enkelt inte våra normer, och de har absolut ingen lojalitet eller ens vilja till lojalitet gentemot samhället. En dom till fängelse är ingen skam, den är ett besvär, något obekvämt, något att undvika för att det är opraktiskt och långtråkigt att sitta inne. Lojaliteten är däremot oerhört stark när det gäller gänget, kompisarna, familjen, klanen, kvarteret; och den är dubbelriktad. Vi kan inte alltid involvera deras familjer när vi vill behandla dem för kriminalitet; för familjerna kan tycka att grabben är bra, han drar hem pengar. Den ofta oreserverade kärleken till mamman och respekten för pappan motsvaras inte sällan av en fullständig, och i bästa fall blind, lojalitet tillbaka….”
https://timbro.se/smedjan/den-nya-tidens-brottslingar-erkanner-ingen-skuld/

För att kunna bemöta den nya kriminaliteten måste vi förstå hur den uppstår, skriver Per Brinkemo.

Svaret är mycket enkelt.
Mediokra, karriärlystna politiker, som kört över sina uppdragsgivare, folket och med brott mot regeringsformen, allt för att vara bäst i EU-klassen, som styrs av världens oligarker. Vars mål är att underminera nationalstaten, som bara utgör hinder för alla friheter. Nej, det skriver inte Timbro, men författaren närmar sig Nicolai Sennels erfarenheter.

Förklaring till kriminella muslimers beteende
Vill någon veta mer om kriminella muslimers beteende så läs ”Helig vrede-bland kriminella muslimer” av psykolog Nicolai Sennels. Han arbetade på ett ungdomsfängelse i Köpenhamn och efter 250 samtal med kriminella finns hans erfarenheter i bokform. Givetvis fick han sparken, för resultatet stämde inte med kommunens värdegrund…

– Ur förordet av Ingrid Carlqvist
https://www.logik.se/Produkt/helig-vrede/

”Första gången jag läste Nicolai Sennels bok Blandt kriminelle muslimer kunde jag nästan höra polletterna trilla ner i mitt huvud. Äntligen fick jag en förklaring till varför muslimer beter sig, i vårt västerländska tycke, så illa. Äntligen förstod jag varifrån aggressiviteten kommer, äntligen kunde jag avfärda allt politiskt korrekt prat om ”socioekonomiska orsaker” och ”utanförskap”.”

Jag skrev om detta i NewsVoice för drygt ett år sedan samt i ett blogginlägg och höll på att bli anmäld för hets mot folkgrupp. Att skriva att muslimer och västerlänningar är olika kan ju förstöra hela värdegrunden och förklarar helig vrede från den korrekta eliten.
https://word.harrietsblogg.se/2016/08/27/muslimer-och-vasterlanningar-ar-olika/

Timbros författare till artikeln ovan, Per Brinkemo, får knappast sparken eller hot om anmälan för hets mot folkgrupp. Så visst går det framåt, om än med myrsteg.

Men med förslagen om begränsning om yttrandefriheten som jag skrev om i går, efter impuls från signaturen ”Elisabeth” så finns risk för landsflykt av kända dissidenter och vi andra blir väl bötfällda och avstängda från nätet. Så det är bäst att skriva inlägg och kommentera medan tid är.
https://ledarsidorna.se/2018/01/ledarsidorna-se-kan-tvingas-till-tystnad-2019/

Midnatt råder, tyst det är i husen, tyst i husen, när jag vill se ljus i mörkret.

5 tankar kring ”Kriminella muslimers ”berikande” kultur

 1. Bra beskrivet Harriet, fint du nämner dansken Nicolai Sennels, en man som borde uppmärksammas mer här hemma.

  När det gäller muslimernas framfart hos oss och i väst öht – vilket motstånd förekommer ? möjligtvis s.k. ”heta” diskussioner om ev. slöj/-chador – burka förbud – men detta drabbar ju endast kvinnorna/flickorna – men männen då? de kommer ju helt undan all form av kritik vad gäller deras självsäkra framfart i det offentliga rummet med
  ”pyjamasliknande” klädsel och det vidriga skägget . Betänk att det är ju den muslimske mannen som är ”superior” – dvs överlägsen kvinnan med råge – jag är medveten om att vår försiktiga kritik mot beslöjningen givetvis stör männen vilket givetvis är bra – men islamiseringen som sådan i samhället måste motarbetas till
  varje pris.

  1. Nej, vissa saker är tabu att nämna. Kan det vara så att ”kulturmannens” fallenhet för sexuella trakasserier gör skygglapparna stora för hans likasinnande bröder i förorten?

  1. Timbro är väl en mycket borgerlig tankesmedja vad tycker vår före detta store ledare Reinfeldt om detta inlägg?

 2. Tack för ännu en välskriven krönika. Visst är det tyst i husen, inte många som ser någon anledning till oro. Kanske detta beror på att de media som når ut till den stora allmänheten väljer bort delar av information t.ex. när man skriver om migrationen. För några dagar sedan hade svt nyheter en artikel på internetsidan om invandringen 2017. Man tog upp asylsökande och deras anhöriga och om jag minns rätt landade staplarna på ca 50.000 migranter och sjunkande antal kommande år. Den totala volymen uppehållstillstånd (135.500) 2017 omnämndes inte. Men det är ju faktiskt så att alla dessa 135.500 behöver någonstans att bo, försörjning, skolor, sjukvård m.m. som alla andra innevånare i landet.
  https://www.migrationsverket.se/download/18.4a5a58d51602d141cf4e84/1515067343329/Beviljade%20uppehållstillstånd%202009-2017.pdf

Kommentarer är stängda.