”Att stå upp för kristna räcker för att få sparken från Svenska kyrkan”

Prästen Helena Edlund har jag följt under de sista åren med stor beundran. Ärlig och frispråkig har hon framträtt i olika forum med debattinlägg. Jag har undrat i mitt stilla sinne hur länge hon får hålla på i en vänsterockuperad kyrka, där ”de som har tro lämnar.”

Ärkebiskop Antje Jackelén med bröder och systrar fortsätter på vägen som avlägsnar sig från kristna värderingar i sin vänsterintellektuella iver att tillfredsställa andra religioner än vår egen. Nu är deras önskan att Jesus skall kallas för ”hen.”

Vad ska de ge sig på nästa gång?

Fortsätter de i samma takt så kommer hela treenigheten med Fadern, Sonen och den Helige Ande att vara ett minne blott.

Allah, Muhammed och den Heliga Koranen kanske ligger i startgroparna?

Ärkebiskopens valspråk har ju öppnat dörren.

Åter till Helene Edlund, förutom präst är hon författare. Hon kommer från Norrland, arbetar i Stockholm, nej inte nu längre för hon har fått sparken för sitt engagemang för förföljda kristna i världen.

I slutet av 2016 lanserade hon Facebook gruppen ”Mitt Kors” för att påvisa förföljelsen av kristna och visa på solidaritet, något som kyrkans ledning hellre förbrukar på islams förkunnare.

Bara inom några veckor hade gruppen 15.000 medlemmar, vilket blev en nagel i ögat på kyrkans ledning, som använder samma taktik som makthavare gjort i alla tider, premiera ”rövslickarna” och  tryck ner kritikerna, ända tills det går åt helvete. Då vänder man kappan efter vinden och låtsas att förföljelsen av oliktänkande aldrig har ägt rum.

Gruppen ”Mitt Kors” smutskastades och anklagades för att ha ”dolda och extremistiska avsikter”

Citat:
”Det går alldeles utmärkt för en arbetsgivare att avskeda en anställd på grund av påhittade och motbevisade skäl, utan att det kostar arbetsgivaren en krona och utan att facket kommer att protestera. I alla fall om arbetsgivaren heter Svenska kyrkan.

Det hände mig i fredags….” Läs gärna fortsättningen via länken:
http://helenaedlund.se/att-sta-upp-kristna-racker-att-fa-sparken-fran-svenska-kyrkan/

LO och kyrkan kör samma stil
Agerandet känns väl igen. LO har länge puttat ut medlemmar som sympatiserar med SD. Nu handlar deras kampanj om att muddra medlemmarna på deras avgifter, 30 miljoner skall direkt ner i Löfvens fickor inför valet. LO basen Thorvaldsson  kör samma stil som sin företrädare.  Att förbättra villkoren för sina medlemmar,  har mycket låg prioritet, samma gäller för medborgarna av Stefan Löfven.

Arbetarrörelsen har förråtts av sina företrädare, för i LO borgen försvinner idealen.

Jag förstår inte hur gåvorna till regeringens valrörelse skall locka LO medlemmar åter, det är som att i förväg betala för sin egen begravning.

Anders Lindberg, den  mångkulturelle ledarskribenten i Aftonbladet,  har således fått sällskap av LO i sin övertro på det multikulturella samhället, lönedumpning är nu helt OK. För samhället, dvs skattebetalarna får ta smällen med outtömliga subventioner, när nyanlända utan kompetens för arbetsmarknadens behov skall få låtsas arbeten.

Ett litet hopp om tillnyktring tändes, när tom Löfvens egna ministrar börjat tappa tron. Ylva Johansson har förstått att svenska värderingar inte är så dumt och Magdalena Andersson som tyckte det var dumt att välja Sverige som ankomstland.

Att statsministern inte kan räkna har jag skrivit om i tidigare inlägg, men nu är det åter bekräftat, när han svamlade bort överenskommelsen med sitt förrädiska miljöparti om gymnasieamnesti.

Det handlar bara om en liten grupp, säger denne man för att dölja sin eftergivenhet, dvs hans skräck för regeringskris.

9000 afghaner är alltså en liten grupp, vars studiekostnad beräknas till 4,5 miljarder!

När tom Rolf Malm, skribent i Samhällsnytt, tycker synd om statsministern efter en intervju i SVT Aktuellt nyligen, där Löfvens förvirring framstod som tragikomiskt, då förstår vi att det är högt vatten.
https://samnytt.se/jag-tycker-nastan-synd-om-stefan-lofven/

Nu borde väljarna ta efter kyrkans policy att ge vår extremistiska regering sparken.

12 tankar kring ””Att stå upp för kristna räcker för att få sparken från Svenska kyrkan”

 1. Tyvärr är vi inte ensamma i den dystra utvecklingen – våra kära grannar DK och NO är verkligen inte befriade från problem gällande islamisering – se några färska länkar nedan.
  Uppfattar tyvärr att Norge är minst lika PK- som här hemma – stor undfallenhet för islam. NRK (public service)promotar en ung beslöjad kvinna som programledare i TV under hösten – kan rekommendera sajten rights.no som verkligen har koll.

  https://denkorteavis.dk/2018/danmark-under-forvandling-paa-blot-ti-aar-er-antallet-af-moskeer-i-danmark-eksploderet-viser-en-ny-kortlaegning

  /https://www.rights.no/2018/01/beviset-nrk-tvangsoppdrar-folket-til-a-bli-islamofile/

 2. framöver kanske fransmännen ångrar sina röster på Macron, han är en bedräglig ledare, vår ledare är ingen ledare alls men styr landet mot undergång likafullt

 3. Tråkigt att höra att svenska kyrkan har blivit kidnappad, kan inte tro annat. Vi i Sverige skall utplånas och bli vilsna utan någon trygghet. Nu vill man förbjuda fake news d.v.s. alternativa medier. SVT , Bonnier och Schipstedt går i bräschen .Dikaturen är mycket nära. Som någon sa: den som rår över pengarna styr landet den som äger livsmedlen kontroller människorna.

 4. Här gäller
  – Fader förlåt dem, ty de veta inte vad de göra.
  Vi har allt för länge vänt andra kinden till mot kyrkans höga företrädare.
  Hög tid att låta dem veta att alla inte gillar politiseringen.

 5. Det blev fel på siffrorna i min förra kommentar, 135.000 nya uppehållstillstånd 2017,
  rekordåret 2016 gavs över 150.000 nya uppehållstillstånd ut. Hur många som stannar kvar utan giltiga uppehållstillstånd vet man inte.
  Se bifogad länk till volymer asylsökande i de nordiska länderna. Hur kan det vara så stora skillnader ?

  https://morklaggning.wordpress.com/

  1. Norge, Danmark och Finland har inte makthavare med samma springpojksiver till EU, som vi med Reinfeldt och Löfven. En ohanterlig migration sänker välfärdsstaten och gynnar federalisternas planer på NWO.
   Dessa länder är luttrade av krig och har inte samma potential till indoktrinering om alla lika värde lagen etc.

 6. Svenska kyrkan, ahllau akbar, inget förvånar längre, själv lämnade jag kyrkan förra året.
  Svenska kyrkans insamling till moskebyggen, ärkebiskopens upprop mot regeringens (misslyckade) försök till begränsning av invandring m.m. avgjorde mitt beslut.
  Över 150.000 nya uppehållstillstånd utfärdade under 2017. Fortsatt rekordhög invandring.

 7. Någonstans läste jag att detta med ”hen” i Svenska kyrkans nya språk skulle vara fejk njus.
  Bäst vore väl att ringa till pastorsexpeditionen och fråga.

Kommentarer är stängda.