Islam förverkligar Koranens mål i Europa

I detta gästinlägg ger Olle Ljungbeck åter en genomgång av makthavarnas feghet att i praktiken agera mot kvinnovåld, antisemitism och brottslighet, så fort det är invandringsrelaterat. Floskler utan handling är vi innerligt trötta på efter ett år med rekord i skjutningar, mord, rån och våldtäkter. Han uppmanar till eftertanke och handling inför det nya året.
…………………………………………………………………………………………………………………

Förföljelse och förtryck av kvinnor
Nu har de invandrade islamisterna nått ett av sina mål. Att tvinga tillbaka svenska kvinnor inom hemmets väggar, när det offentliga rummet tagits över av utomeuropeiska män.
Statsminister Stefan Löfven går dem till mötes genom att uppmana kvinnorna att stanna inne, när mörkret faller. Har han ingen tanke på att han därmed sanktionerar deras våldtäktslekar/tahrrush.

De få våldtäktsmän, som polisen lyckas få innanför domarskranket, försvarar sig med att det var en skojgrej och går inte det hem, så mår de psykiskt dåligt vilket brukar få en hjärtnupen domstol att öka förståelsen för dessa marodörer.

Makthavarnas svek mot medborgarna
Både Löfven och Reinfeldt borde dömas för trolöshet mot huvudman. Huvudmannen är Svenska folket, som bara körts över i omgångar sedan 1975, då riksdagen beslutade över våra huvuden att landet skulle bli mångkulturellt och utförsbacken tog sin början.

Massinvandringen, av individer tillhörande den kulturkrets där islam är statsreligion, har inneburit och kommer att innebära den största katastrof, som Sverige och det svenska folket någonsin drabbats av. Därför måste också de politiker – sjuklövern- som är ansvariga för denna anses vara de grövsta brottslingarna i Sverige, sedan vårt land blev en nation.

Fler landsmän måste underrättas och vakna
Det innebär att vi som hela tiden sett och varnat för följderna av massinvandringen aldrig får mattas i våra strävanden att för medborgarna förklara sjuklöverns och mediernas brott mot svenska folket.
Vi måste oförtrutet fortsätta att informera med fakta och verkliga exempel, för att till slut komma igenom indoktrineringens förnekelse värn. Här är verkligheten, vår bästa vän, inte fiende som tillhör bevingade ord från den som började nedmonteringen av Moder Svea; Olof Palme!

Detta måste innebära att vi på alla sätt informerar om deras skuld för att därmed påverka väljarna att välja företrädare, som utvisar dem som genom brottsliga gärningar bevisar att inte respekterar vår värdegrund.
Det är också folkets uppgift att ställa företrädare till ansvar för deras gärningar genom denna okontrollerade massinvandring. Att skylla på internationella konventioner håller inte med landets rekord i asylbeviljande, jfr med Nordens övriga länder. Det är politikernas lockrop som blivit magneten till Sverige, där människosmugglarna informerar om livstids försörjning.

Förortens kvinnor ingår inte i feministernas värdegrund
Inte i regeringens heller, för att vara sanningsenlig. Predikan har i stället skett om invandrarnas berikande kultur, som vi måste respektera, medan de trampar på vår egen.
I omtanken om vårt eget folk får vi emellertid inte glömma alla de invandrade kvinnorna och flickorna från den nämnda kulturkretsen, som lever i ett fruktansvärt förtryck och lidande inte minst i förorternas parallell-och klansamhällen från sina egna män, söner och bröder.

Det som borde vara en självklarhet, nämligen stöd från feministerna och vänstern för dessa utsatta existerar tyvärr inte. Dessa kvinnokämpar smetar ut allt kvinnoförtryck på alla män, där vita medelålders är deras främsta hatobjekt.

Endast ett fåtal intellektuella invandrarkvinnor från framförallt Iran, Irak etc har modet och moralen att bekämpa förtrycket. De blir i sin tur förföljda och riskerar i flertalet fall att även strykas från t ex riksdags- och fullmäktigelistor.

Taktiken är att mörka invandrares brott
I detta sammanhang slår en tanke mig. #Metoo har ju visat att ett ganska stort antal av de vilka avslöjats som sexualförbrytare också  är vänsterprofiler.
Självklart är det främmande för dessa att gå i spetsen förkvinnors rättigheter och rätten för dem att bli respekterade. Det gör de bara i teorin, i praktiken så utnyttjar de sin överordnande ställning.

Trots att vi dagligen får information om grova brott som mord, våldtäkter, rån, brutal misshandel av så väl unga som äldre människor försöker politiker, myndigheter och poliser dölja vilka det är som är utövare av våldet. Detta gör man, trots att de vet att invandrare är överrepresenterade och kanske i 75-80 procent av fallen är förövare! Justitieminister Morgan Johansson vägrar att ge BRÅ uppdrag att kartlägga omfattningen av den invandringsrelaterade brottsligheten, för sanningen är besk.

I stället för att ställa upp för sitt folk och komma med radikala och effektiva åtgärder mot våldet gör sjuklövern i stort sett endast, till intet förpliktigande uttalanden mot detta, utan att komma med åtgärder som neutraliserar förövarna genom inlåsning och efter avtjänat straff utvisning. Självklarheter för oss, men inte för våra uppdragsgivare, därför tvingas jag åter till upprepning.

Rekord i plattityder, utan adressat
Detta citat av kulturminister Alice Bah Kuhnke säger i sin enfaldighet allt om regeringens och ansvariga politikers realism och seriöst menade avsikter att göra något åt brottsligheten. Citatet gäller i det här fallet hennes yttrande i anledning av muslimernas allt mer aggressiva antisemitism, som under den senaste tiden ägt rum i Malmö och Göteborg.

”Jag är här för att markera mot hatet mot judar och antisemitism, men också för att manifestera för kärlek och alla människors lika värde” Återigen samma godhetspekoral där adressaten aldrig pekas ut eller tydliggörs.

Bara vita är rasister
Inte förrän efter de senaste antisemitiska utspelen i Malmö har det någon gång från politiker, myndigheter och poliser uttryckts att det i huvudsak är muslimer, som står för hatet och hoten.
I stället har man såväl verbalt som underförstått påstått att det är nazister och Sverigedemokrater som är förövarna. Jag avskyr nazister men av den anledningen skall de inte beskyllas för något de inte är ansvariga för.

Polisen klämd från två håll
I alla sammanhang när det gäller invandrare från den islamska kulturen mörkar de som skall bekämpa våldet om vilka som är ansvariga. På så vis präglas samhället från PK-sidan i dag av en slags paradox vad gäller medkänsla för offren. Poliser är utsatta både från stenkastande ungdomar och från sin överordnade. ”Olyckan” rikspolischef Dan Eliasson, vet exakt vad regeringen vill höra.

Nya utslätande brottsrubriceringar
Men även lagstiftningen får slagsida till mer hänsyn mot förövarna än mot offren. Ett exempel är ny brottsrubricering om våldtäkt. Våldtäkt,som är ett mycket frekvent brott vad gäller invandrare från den islamska kulturkretsen, kommer att få två nya brottsrubriceringar:
Oaktsam våldtäkt och oaktsamt sexuellt övergrepp!

Jag frågar mig, kan en våldtäkt vara aktsam?

Kan detta bero på en överslätande attityd mot de grupper där denna form av brott är synnerligen frekvent?

En våldtäkt är alltid en fruktansvärd kränkning och att då rubricera den på detta sätt är inte endast löjeväckande utan en respektlöshet mot offren som saknar motstycke.

Utslätat språkbruk och bokcensur
Vänsterns och de politiskt korrekta är på väg att utsläta och nivellera språket för att det skall korrelera med det s k godhetssyndromet och snällismen. Liksom de förordar det kravlösa samhället söker de göra språket så utslätat som möjligt och tror sig därigenom uppnå ett jämlikare samhälle! Detta är ju inget annat än humbug och charlataneri.

Ett uttryck härför är t ex att gå in och ändra på texten i vår litteratur. Ex i Astrid Lindgrens böcker m fl. Redan när jag gick i folkskolan ansågs censur av litteratur vara en av de lägsta och uslaste handlingar en stat kunde utföra. Historiskt framgår det ju också att det är diktaturerna som står för dessa brott. Vi är med andra ord på väg att få (vi har det till viss del redan) det samhälle som Orwell varnade för; där ja är nej och nej är ja.

Vi har kommit ganska långt på denna nedförsbacke mot ett samhälle liknande de gamla kommunistländerna som Sovjet, DDR men också Hitlertyskland och dagens länder som styrs genom islam och sharia .

Att så är fallet bestyrks vi snabbt i om vi lyssnar på Stefan Löfven eller övriga partiledare och inte minst om vi läser PK-medias ledare och Publik service nyhetsrapporter. Det är en kuslig utveckling som väntar oss om inte fler träder fram och bekämpar den.

Dagens författare medlöpare
Detta skulle aldrig kunnat inträffa perioden 20-50-tal därför att vi hade så många stora författare och konstnärer, som med skärpa och klarhet skulle motsatt sig denna kulturella nedgång. Vissa av dem deltog intensivt i samhällsdebatten. Arvet från våra arbetarförfattare har icke förvaltats. Mycket få har arbetarbakgrund, det är karriärister från ungdomsförbundens plantskolor.

Problemet i dag är att det finns få stora författare och kulturpersonligheter och de som skulle kunna vara en blåslampa har sålt sig åt PK-alliansen.

Ny kvinnokamp
När vi som nyligen möttes av att invandrade våldtäktsmän frias i tingsrätten trots att spermier från tre män påträffas hos den våldförda kvinnan i det sk ”Fittja fallet ” i Botkyrka,  förstår vi att kampen för kvinnors rättigheter måste startas på nytt, efter radikala feministers förstörelse.
Att sedan invandrarmän kan få störa de demonstranter, som demonstrerar mot den kränkande domen visar också på att rättssystemet inte längre tjänar medborgarna, utan är en del av den förtryckande makten.

Det behövs i dag ingen vetenskaplig utredning i Sverige för att fastslå att den kamp, som upplysta, frimodiga och modiga kvinnor och män startade för hundra år sedan och resulterade i ett samhälle, som väckte beundran överallt i världen, nu är på väg mot sitt slut pga av sjuklöverns totala kapitulation för invandrade våldsverkare.
Kvinnornas frigörelse och jämställdhet mellan kvinnor och män ersätts smygande, med sjuklöverns goda minne, av normer från outvecklade kulturer vad beträffar upplysningstidens idèer.

Upprop inför det nya året!
Du Svensson!
  • Är Du beredd att avge nyårslöftet att denna utveckling skall vi tillsammans göra slut på det kommande året?
  • Det kan innebära att inte ge sjuklövern din röst men det kan också innebära att vi använder nödvärnsrätten, som folkrätten tillförsäkrar oss.
  • Om inte, kan Du inte svära dig fri den dagen din hustru, dotter eller annan anhörig blir ett offer för utomeuropeiska våldtäktsmän!”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle
………………………………………………………………………………………………….

Vill åter upprepa, att ni som brukar ge kommentarer, registrera Er på nytt med namn och mejladress, när kommentar ej fastnar. Eller skicka den direkt till min mejladress, som de flesta som tidigare kommenterat har, så lägger jag in den under Er signatur. Beklagar detta krångel djupt. Mvh Harriet.