Modiga medborgare, som agerar utanför köksbordet

Jag blir alltid lika glad när medborgare agerar externt mot makthavare och inte nöjer sig med ”köksbordet.”

En välkänd, gammal kämpe är Olle Ljungbeck i Gävle, som även skriver på denna blogg, han tillhör pionjärerna, som lämnade åsiktskorridoren. Självklart blir han ett hot mot politiker och  kallas för rasist av åsiktskorridorens vaktmästare. Vilket här har blivit benämningen på medborgarvänlig.

Flera mejlvänner gör likadant, kontaktar t.ex. SVT, SR för osakliga program, media, politiker och myndighetspersoner. De har min fulla uppskattning.

Här är en av dem, Håkan Karlberg, som i detta brev ger en mycket vederhäftig kommenterar efter en artikel om att vi nu är många, som känner skam över den friande domen i av våldtäktsmännen i Fittja. HK lyfter fram dubbelmoral och de ytterst ansvariga för landets ökade kriminalisering.
https://www.hd.se/2017-12-19/tobias-lindberg-en-skam-for-lag-och-ratt

Men muslim kramande miljöpartister försöker nu väcka opinion för att statsministerns fega förslag om ”gymnasieamnesti” skall få majoritet i riksdagen i vår. Dessa verklighetsfrånvända själar har aldrig tagit del av att sexualbrotten nästan enkom (95,6 %) utförs av utomeuropeiska män, enligt Joakim P Jonasson genomgång om fällande domar över sexualbrott. Regeringen vill inget veta, därför ger Morgan Johansson inget sådant uppdrag till BRÅ.
http://www.friatider.se/ny-unders-kning-om-sexbrott-956-procent-av-verfallsv-ldt-kter-beg-s-av-invandrare

Maria Ferm (MP) tycker att de borgerliga sviker de ensamkommande. Vilket jag inte förstår. För mig är det svek, när lögnare belönas och sanningssägare åker ut.
https://www.svd.se/mp-de-borgerliga-sviker-de-ensamkommande

……………………………………………………………………………………………………

”Journalist Tobias Lindberg                                                                                       2017-12-20

Helsingborgs Dagblad.

Apropå ditt inlägg i HD om ”skam”.

Du liksom i stort sätt alla journalister vägrar att se den enkla sanningen; sedan millenieskiftet har drygt 1,5 miljoner invandrare fått uppehållstillstånd i Sverige. T.o.m. 2021 väntas enligt Migrationsverket ytterligare minst en halv miljon, främst anhöriga. Du känner säkert till att politikerna struntade i att konsekvensanalysera ett 30-tal propositioner om migration under perioden 2004 – 2015. Ann-Charlotte Martéus i en Expressenartikel: ”omöjligt att förutse följderna för finanser, skola-vård-omsorg, rättsväsen, integration – vad ni vill. ” Var någonstans var ”tredje statsmakten” då?

Ca 50000 ”illegala” huvudsakligen män, i åldersspannet 15-19 år 126 pojkar på 100 flickor………Och en minskande poliskår, som idag inte hinner med att utreda grova brott. Det kommer att bli många våldtäkter att skriva om, vi kommer att se många manifestationer. Vilken tickande bomb! Men rikta dina skambeläggningar mot rätt mål!

Reinfeldts statssekreterare Mikael Sandström”Det fanns ett fåtal insiktsfulla och modiga debattörer som vågade gå mot strömmen och som varnade för de konsekvenser vi nu ser. Vi avfärdade dem. Många av dem som på ett högst rimligt vis kritiserade migrationspolitiken buntades ihop med rasister, populister och mörkermän. Jag skäms för att jag medverkat i riksmobbning av dessa debattörer.”

Du tillhör en yrkeskår som aggressivt har motarbetat en fri debatt om invandringspolitikens konsekvenser och istället smutskastat eller uteslutet de som försökt.
Nu står vi där. Vilka är det som skall skämmas?

Vänliga hälsningar!
Håkan Karlberg
……………………………………………………………………………………………………

Vi blir allt fler, som känner skam över regeringens behandling av resurssvaga medborgare.
Sveket mot folket genom sin ansvarslösa politik, når allt högre upp på den sociala trappan och då börjar det bli farligt.

Kraften börjar gå ur epitetet främlingsfientlighet, därför råder nu inflation av förbud och censur.  Facebook stänger av olämpliga sanningssägare från nätet, betalda AFA aktivister har bråda dagar att granska våra kommentarer och inlägg.

Böter för hets mot folkgrupp utfärdas frekvent, medan grova brott, avskyvärda våldtäkter inte hinns med.

Torbjörn Sassersson redaktör för NewsVoice skriver om ”En ny statlig utredning föreslår att svenska medier och journalister som avslöjar nyheter som skadar Sveriges relationer till andra länder och organisationer ska kunna dömas för spioneri. Brottet rubriceras ”utlandsspionage”. Förslaget möter nu hård kritik.”
https://newsvoice.se/2017/12/08/staten-kriminalisera-journalister/

Glädjande är dock att journalister och media personer protesterar, men så har det alltid varit, när maktens långa arm drabbar dem själva.

 Lästips!
http://katerinamagasin.se/sverige-star-handfallet-infor-valdtaktsjihad/

En polismans berättelse från Malmö. ”…i Sverige kan man säga allt, utom sanningen”

Ps. Det har kommit till min kännedom att flera läsare är ”blockade”, deras kommentarer fastnar inte, det går ej heller att omregistrera sig. Jag beklagar verkligen detta problem. Kravet för att kommentera är som tidigare att man skall vara inloggad och registrerad. Tar jag bort denna begäran, så väller spam åter in.

Råd: Många av Er har min mejladress, skicka kommentaren direkt till den, så lägger jag in den. t.ex. Från signaturen xx kommer följande kommentar:………Ds.