Bankirer bakom vänstern både i går och idag

”Återlämna vad bankiren Olof Aschberg stal från Ryssland!”
https://newsvoice.se/2017/12/16/olof-aschberg-ryssland/

Text av Hans Myrebro, som också hänvisar till en artikel av frilansskribenten Gunnel Wahlström i Svd den 30 maj 2003.

Inledning
”DEBATT & HISTORIA. År 2017 är nästan tillända och det var nästan att vi glömde bort att det nu är 100 år sedan en av världens största stölder ägde rum. Det gick till så här: den av bankirer finansierade statskupp som ägde rum i Ryssland under oktober 1917, och som felaktigt benämns revolution, gav omedelbart en mycket god avkastning till statskuppens finansiärer.”

Tänk om jag med mina röda studentkamrater under -68 års studentrörelse hade tagit del av denna information. Kanske hade vår övertygelse om kommunismens väg mot socialism grusats eller åtminstone dämpats en smula och Lenins samlade verk åkt ut från bokhyllan?

Att det fanns bankirer bakom dessa hyllade män fanns ingen plats för i vårt engagemang för en mer rättvis värld.

Visserligen ropade vi i kör ”Känner Ni stanken från Enskilda Banken,” men det hängde nog mer ihop med att det rimmade så käckt, än någon djupare kunskap om den ryska revolutionens bakomliggande krafter.

Bankirer, dagens globala oligarker!
Förklaringen var tsarväldets förtryck, enorma orättvisor, utbredd fattigdom med hungersnöd, vilket var sant. Men för att en tändande gnista skall slå ut i brand, så behövs  finansiärer. Ingen kännedom fanns om dessa bakomliggande krafter, men det kan ha orsaktas av att sådana alster inte kom fram, när grunden lades till dagens samhällsras.

Tänk att samma vänster blir lurade lika flagrant i dag av världens finansiella elit, med Soros som beställarnas ansikte utåt. De andra aktörerna inom globala bankimperier vill verka utan att synas och det behöver de heller inte, med Merkel, Löfven, Macron, Schultz och övriga i EU eliten som utförare. 

Orden från anmodern till Rotschilds dynasti ”I fall min son inte vill ha krig, så blir det inget” har samma aktualitet i dag, som i går.

Tillbaka till artikeln i NewsVoice:  

”….De inströmmande våldsverkarna, varav ett trettiotal tog vägen över Sverige i sällskap med Vladimir Lenin, lade genast beslag på den Ryska statens guldreserv, som var ett resultat av miljoner fattiga ryssars arbete. Det rörde sig om 500 ton guld med statens stämpel.
Guldet stals och kom under de närmaste åren att skeppas över till Stockholm där bankiren Olof Aschberg tog emot tackorna med öppna armar. Olof Aschberg, som också kallas ” den röde bankiren ” är farfar till Robert Aschberg.”

I kommentatorsfältet säger Stella Tormanoff från den16 dec, 2017 allt:

”För den kristne med bakgrund på den östra sidan Berlinmuren är denna artikel stor. Hoppas det väcker intresse utan att övriga svenskar får skuldkänslor. Nu skrivs historieböckerna om för den som är informationshungrig. Tystnaden om kommunismens tyranni och dess kopplingar till adel och bankirer från väst har varit tabu. Historieböckerna är antigen tomma eller fulla med lögner. Miljoner människors lidande och tragiska historier har försvunnit i tystnad och vår version möts med total resistens i väst. Må flera som denna skribent våga skriva i ämnet för att folk skall öppna ögonen, sedan få var och en leta sig till sanningen. Vi som växte upp i en diktatur ser dagligen genom propagandan och en utveckling som tar ifrån västvärldens alla former av individuella friheter. Att välja tv-kanal eller mellan Trump och Hillary är inte frihet. Men många vill tro det.

http://www.freepdf.info/index.php?post/Sutton-Antony-Cyril-Wall-Street-and-the-bolshevik-revolution

https://youtu.be/RD_cJXOjYl8

När skall dagens vänsterliberala gäng från gatan upp till regeringsnivå öppna sina ögon och se att samma krafter från 1917 återfinns 100 år senare i sin strävan mot NWO?

Avslutningsvis vill jag och många läsare, kommentatorer och gästkrönikörer uttrycka vår sorg över den modige medborgarjournalisten Bechir Rabanis alltför tidiga bortgång. Den 15 december kommer alltid att vara en minnesdag över hans gärning och över journalister som tar sitt arbete på största allvar. Läs gärna Torbjörn Sasserssons, red, för NewsVoice, artikel över vännen Rabani.
Läs även Egor Putilovs artikel ”Därför är det viktigt att Bechir Rabanis död utreds” och för att upprätthålla konsekvensneutralitet även Lena Melins från Aftonbladet. Att använda maktens egna medel godtas inte av denna korrekta dam.