Förledd Kyrka och förledda pensionärer av vår humana regering

Nu är min syster arg igen, efter mångkulturell uppmaning:
”Just nu blir jag snurrig, tror det var någon pensionärstant eller kyrkan som önskar att vi pensionärer ska ta emot grabbar från Afghanistan, som väntar på uppehållstillstånd och har fått åldern uppskriven, givetvis utan ersättning! Det är så horribelt så det är fullt möjligt! ”

Lider dessa välgörare med andras pengar av amnesi?

När landet har rekordökning av fattigpensionärer som står i soppköer för att få ett mål lagad mat, tvingas bo kvar hemma, när kommunen sparar och svårt sjuka får vänta i köer och små barn, som behöver andningshjälp och andra unga  blir utan assistanshjälp osv. Men att minst 3,7 miljarder av assistansmiljarderna ryker till fuskare, där en icke oansenlig del finansierat IS-mördarresor har Annika Strandhäll inga konkreta stopplaner för, hellre då att spara på de mest utsatta, som behöver hjälp och vård, som vi betalt till med råge.

Jag skall inte plåga ev. läsare med mer av landets förfall, för jag blir ofta trött på mig själv med samma upprepningar, sen slutet av 80-talet, då jag började varna efter patientmöten med invandrare.

Amnesti för lögnare går bra
Men amnesti för lögnare det går förträffligt bra, kostnaden är ju bara en nätt summa på 1,5 miljoner/år/person för mellan 8.000 till 10.000 afghaner, som nu skall gömmas, av lättlurade pensionärer, tills regeringens förslag om gymnasieamnesti går igenom.

Allt för många pensionärer har knappt råd längre med mediciner och tandläkarbesök. Gratis tandvård för illegala utgör däremot inga problem, pengar kan  tas från pensionärers extraskatt, när allt för många har tvingats bortprioritera sina egna besök.

Alla pensionärer har ej varit välavlönade och bor i inflationsbetalda villor, men kruxet är att främst kvinnor alltid vill vara till lags och få känna sig goda, utan en tanke på att godhetens pris stjälps över både på andra och dem själva. Abstrakt tänkande och helikopterseende verkar helt ha blockerats av vädjande bruna ögon.

Hen välsigne oss och bevare oss….
Kyrkorådets huvudbry just nu är om inte ”Herren” skall bytas ut mot damen eller hen i kyrkohandboken eller kanske finns planer på, att anmäla vår stackars Fader till #MeToo kampanjen?

Vem vet, ”Hen välsigne oss och bevare oss …” kanske blir resultatet, när även kyrkan består av vänsteraktivister och detta är säkert i ärkebiskopens smak, som fick sitt ämbete genom att hon hade alla kvalifikationer för uppfyllande av vänsterns påbud.

En modernisering av julevangeliet kanske också är på sin plats, t.ex ”Det utgick ett påbud från Georg Soros och hans bröder om att alla länder i väst skulle skatte-plundras genom folkutbyte……”

Inflation brukar råda på julottan, om att dagens lilla Jesusbarn är ett ensamkommande barn, men en skäggprydd 47- åring kanske inte får rum i den lilla bädden, dessutom skulle han aldrig nöja sig med härbärge i ett stall.

”Partierna blundar för miljardhål i välfärden.”
Inte heller berörs kyrkan och PRO av Göran Arrius, ordf Saco, som i SvD i går skrev att partierna blundar för miljardhål i välfärden.
Hans alternativ för lösning av krisen i välfärden är
-Höja skatterna
-Hitta alternativa finansieringskällor
-Skära ner på välfärdsåtagandet”

”Jag behöver mer skatt för att bygga landet” säger statsministern, så ärlig är han om vi byter ut bygga till rasera landet.

Men, inget skriver Saco:s ordförande om invandringens gigantiska kostnader, som bara kommer att öka med 7-klöverns omvända Robin Hood gäng, som tar från de fattiga och ger till de rika, med förturer till invandrare både ärliga flyktingar och lyxmigranter som ljugit sig in och som sedan fortsätter i samma stil. Men om detta vill regeringen inget veta.

Morgan Johansson blundar och advokat Jerzy Sarnecki ljuger
Justitie-och inrikesministern ger inga direktiv till Brå att kartlägga den invandringsrelaterade brottsligheten, han blev nog vettskrämd av privatforskaren Joakim P Jonassons resultat vid granskning av alla domar vid sexualbrottsmål.
https://pjjonasson.files.wordpress.com/2017/10/sexualbrottslighet_bland_man_fodda_i_sverige_och_i_utlandet.pdf

MJ litar blint på polaren, vänsteradvokaten Jerzy Sarnecki, som ljuger så han blir blå, när han envist hävdar att våldet från utomeuropeiska män, beror på socio/ekonomiska skillnader.

Då vill jag studera hans bevisföring för tesen att fattigdom ger ökad lust att våldta kvinnor!

Eftersom jag hävdar att kultur och tradition med uppfostran i hierarkiska, patriarkala samhällen, giftiga ingiften med dålig impulskontroll efter kognitiv påverkan ligger närmare sanningen, där lögner mot otrogna sanktioneras av Koranen.

Eller JS kanske tänker tvärtom, att med knarkinkomster, samt dubbla identiteter och snyftbesök hos unga orutinerade kvinnor i socialtjänsten, så är de smått förmögna och kan ta sig friheter precis som gamla godsägare med söner gjorde mot försvarslösa pigor?

Uppfostrade i Koranens lära, så vet dessa gossar att belöning kan vänta, när otrogna själar dras vid näsan och varmt stöd har de precis som gårdagens godsägare av både dagens och gårdagens regeringsinnehavare. Utvisning kommer inte på fråga under skydd av vänsterns moraliska paraply.

Assimilering skulle vara frivilligt och deras kulturella identitet bevaras. I dag ser vi resultatet och jag är inte övertygad om att Jesus skulle utbrista ”Herren förlåt dem, ty de veta icke vad de göra”.

Förbud mot nätets informationsflöde
Att jag i sällskap med otaliga andra betalningsansvariga är upprörda över dessa ökade orättvisor räknas inte. Vi klassas bara som högerextrema rasister, utan att sakfrågan får diskuteras.

Inte konstigt att våra alster på nätet irriterar makthavarna, därför stöder regeringen alla förslag, som kan förhindra det fria informationsflödet på nätet.

Att samhällets kitt faller sönder, när förtroendekapitalet rasar, rör inte dessa makthavare i ryggen. Men, när EU och FN kräver mer av våra skattepengar, då står dessa ögontjänare först i dörren.

2 tankar kring ”Förledd Kyrka och förledda pensionärer av vår humana regering

  1. När förlorar politiska slogans sin kraft? Hur kommer det sig att bedragarna säger sig vara i förtroendebranschen? NÄR VET MAN ATT MAN BLIVIT LURAD?
    Dessa i grunden filosofiska frågor Väntar och kommer att få vänta på sin lösning. Kommer att tänka på Sokrates som försökte få sina medathenare att tänka genom att ställa kluriga frågor. Belöning? – Att tömma giftbägaren

  2. Finns inget område som dom inte lyckas förstöra. Svensks kyrkan är svenskt kulturarv. Att gå ur sv. Kyrkan är precis vad dom vill. Då har vi ingen möjlighet att påverka. Ärkebiskopen hur har hon kommit dit?

Kommentarer är stängda.