Röster från verkligheten

Varken min syster eller bror blir nämnvärt upprörda över Leif Östlings moral. De har fullt upp med att tackla vår nya vardag, som ligger långt från regeringens ”Vi ska klara av det” rop, från deras självförvållande utmaningar.

Mejl från min syster
”Ja, nu är mediacirkusen igång igen, ingen har ju begått något lagbrott!
Ingen journalist tar i frågan om invandrarnas brottslighet och deras kostnader i landet.

Vad hade vi kunna få i stället?

Jag skäms över regeringen, vi har ingen extra fond, för terrorist offer, Löven hänvisar till Spendrups försäkring!
Det är inte ens grovt vapenbrott att åka taxi med full last av skjutvapen, domaren ansåg att det inte var tillräckligt mycket vapen. 

Kanske tillräckligt med vapen måste vara en långtradare fullastad med Kalasjnikovs?

Va, grabbarna kan ju skjuta ner hela Drottninggatan, jag fattar inget av domarbesluten! Vi får snart vara lika rädda för dem, som för tjuven.
Nu har vi ingen bil, den är på omlackering, någon jäkla skurk fick väl inte upp låset och drog en kniv utmed hela sidan på bilen, mitt på dan när vi var och handlade i Sickla!
Självrisk är 3500kr!
Jag blir så trött på vår regering och hela detta skurksamhälle, som den och Reinfeldt skapat i sitt humana övermod. Vem får betala? Jo, det är vi!”

 Mobil samtal från min bror (långtradarchauffören)
”Åt, helvete med denna fria rörlighet, nu är det väl en tidsfråga innan tjuven länsar lasten. En polare blev först av med några lyxåk, medan han sov i hytten. Men snuten hittade BMW:n och Rolls-Roycen en bit därifrån, soppatorsk och stoppmekanism gjorde att tjuvarna fick gå.

Tänk att regeringen helt glömmer snålmadamen, som efter åren i EU sket i att betala skatt här hemma och då borde väl polacken också få pröjsa skatten här, för allt slitage på vägar och dumpning av våra löner?
Nä, krokodiltårar för att vittja röster det är vad det är, de gör inte ett skit åt dessa paradis, de vill väl inte stöta sig med sina polare.. .snubben på Island, han fick väl avgå?

Östling har ju i alla fall fixat jobb, till skillnad från dessa pajaser, som vill pådyvla oss att det är olagligt att vara laglig, men tjuven här hemma daltas det med och de som kommer utifrån skiter man i.

Jag får plocka upp några sjalar ur egen pluska, men polacken bara flinar och river boten. 
Enklare att jaga oss svenska chaffisar, än skitungarna i förorten, där snutbilen eldas upp och stenarna rycker.
Nej, nu måste jag sluta, så jag hinner fram till en parkering för 9 timmars tvångsvila, för jag har ju bara ett och samma körkort att visa snuten….”

”Sverige har aldrig varit tryggare” klämmer regeringens fjäskpellar ur sig, under täckmantel; expertkunskap. Att ljuga med statistik är ingen svårighet, så kallat ”cherry picking” utnyttjas flitigt.
Populära förklaringsmodeller är ökad anmälningsbenägenhet och socioekonomiska skillnader, samt det uttjatade utanförskapet, vilket i hög grad är självförvållat.

Jag upprepar Alice Teodorescu:s  (ledarskribent på Gp)budskap om att det går utmärkt att släppa tegelstenen och ta upp en bok istället.

Men vad skulle vänsterns aktivister då snyfta över?

2 tankar kring ”Röster från verkligheten

  1. Alice Teodorescu är en gåva. Att hon släpps fram i TV torde ses som tjänstefel på sina håll inom mediehusen.

  2. Riktig konservativ politik: socialisera förlusterna och privatisera vinsterna (modell M)
    Sedan finns det fina bidrag och mindre fina bidrag jfr apanage – försörjningsstöd

Kommentarer är stängda.