Medias manipulering och skandalglömska!

Manipulerade av media som vanligt!
”En SKANDAL att media inte fortsätter bevaka Regeringen och Sveriges Myndigheter och de skandaler, som de ställer till med!” skriver Karin Ferm i denna gästkrönika, underbyggd av många länkar.
Media tröttnar fort, när alla regeringens skandaler avslöjas. Engagemanget med hjärtknipande artiklar om utvisningshotade afghanska barn, dvs. män avtar däremot inte.
För manipulering är att känt maktmedel i alla tider.
…………………………………………………………………………………………………….

Medias manipulering
”Skriverierna, medias och politikernas uppmärksamhet kring vad som från början var en liten demonstration, som vänstern startat till förmån för några unga män från Afghanistan är en konsekvens av den MANIPULATION som vi alla blir utsatta för!
Skulle inte media varit framme och rapporterat hela tiden skulle denna ”lilla” manifestation ha runnit ut i sanden efter några dagar! 
Istället matas vi med rapporter därifrån hela tiden och politiker springer där för att visa att de fortfarande är ”politiskt korrekta” för att locka till sig väljare!

Avledning och nedtoning är receptet!
Kulturmarxisterna visste precis vilka knappar de skulle trycka på för att vända Svenska Folkets intresse bort från Regeringens MÖRKLÄGGNINGSSKANDAL!
Hur många ministrar och statssekreterare är nu inblandade och vad händer med dessa? När, var och hur blev de en del av ”mörkläggningen”?
Samtidigt har skriverierna om SKANDALEN PÅ TRANSPORTSTYRELSEN tystnat!
https://www.sydsvenskan.se/2017-07-26/it-skandalen-pa-transportstyrelsen-detta-har-hant

Skandalen på polisen
Samtidigt så skriver inte media ett ord om Skandalen på Polisen!
En skandal som borde innefatta flera Svenska myndigheter!!
Nämligen Regeringskansliet, Trafikverket, Transportstyrelsen, Migrationsverket, där också det behövs en djupgående utredning om hur olika upphandlingar har genomförts!
http://www.allabolag.se/5565446746/offentliga-varde

Rikspolisstyrelsen gör de nu enbart en utredning om Mutor!
http://www.dn.se/nyheter/sverige/middagar-och-resor-i-polisens-miljonupphandling/

Hur har de så kallade upphandlingarna egentligen gått till?
Strider de mot Svenska lag om Offentlig Upphandlig eller har den inte trätt i kraft ännu?
Dessa fem Myndigheter har nämligen haft samma kontrakt med AB Svenska Pass under alla år!
Det liknar mera enbart en förlängning av ett löpande avtal mellan myndigheterna och företaget och ska då inte kallas för en ”Upphandling” utan en ”Förhandling” om priset och omfattningen av tjänster de kommande åren.

Hur gick det med alla andra skandaler på de andra Myndigheterna?
Helt tyst från Medias sida om de ”gamla” skandalerna, här kommer en upprepning:

Uppföljning tabu
Ingen uppföljning sker om vad som hände, efter att de bytte chefer på dessa Myndigheter! Vi får bara se hur ogenerade chefer förkunnar ”att vi skall ta till oss av kritiken.”
Har deras arbetssätt ändrats, deras interna revision?
Är frågor som borde ställas med fortsatt granskande uppföljning.
Men varför skulle regeringstrogen media lägga fingrarna i kors för att undersöka nepotism, korruption, mutor och lagbrott som politiker och politiskt tillsatta tjänstemän sysslar med?

Snyft och hot
Fokus flyttas fort till en förfördelad invandrare, ångerfull terrorist, en tungt kriminell, som vill lämna gatans gäng och romer som blivit diskriminerade osv.  Här blir det rekord i stort typsnitt med snyft, till skillnad från undanskuffade medborgares berättelser, om hur de drabbats av massmigrationens konsekvenser och av politikernas likgiltighet för sina landsmän. Tyvärr är risken stor om de öppnar munnen så riskerar de att bli anmälda till både JO och DO. Främlingsfientlighet är nu ett sådant vitt begrepp att det tappat all respekt. Precis som regeringen visar inför riksrevisions rapporter om politikers strutsmentalitet, när de öppnade gränsen på vid gavel. Ingen konsekvensanalys fanns då och inte nu heller, när anhöriginvandring på >100.000 står för dörren det närmaste året. Knäande kommuner med protesterande kommunalråd finner ingen nåd för aviseringslagens konsekvenser, numera med permanentning av en nöjd arbetsmarknadsminister.”

………………………………………………………………………………………

Statsministern har hitintills blivit KU anmäld 27 ggr för oklarheter, men vad hjälper detta rekord, när det hela mer är ett spel för gallerierna och allt fortsätter som förut.
Nu är det kulturelitens vänster kvinnor, som får alla sympatier för både äkta och falska sexuella trakasserier. Inte ett ord om hedersförtrycket, där invandrarkvinnor saknar valmöjligheter, till skillnad från kulturelitens. Knäpptyst är det om allt för många utom- europiska invandrares kvinnosyn med rekord i våldtäkter.
Jämställdhetsminister Åsa Regner är nu mycket stolt över sin nya jämställdhetsmyndighet, där 75 personer ska förändra mansnormen och Ylva Johansson ler nog nöjt i sin lyxlägenhet på Kungsholmen i sin hånfulla överlägsenhet mot protesterande kommunpolitiker, som saknar bostäder.
Hoppet om att regeringens värdegrundsnorm kunde förändras är nog ute. Vi medborgare får vänja oss vid att hot, rån, mord, skottlossningar, bilbränder, stenkastning, våldtäkter, bedrägerier, terrorimport, som export inklusive skattehöjningar ingår i vardagen från den berikande kulturen utifrån.

8 tankar kring ”Medias manipulering och skandalglömska!

 1. Allt har sin historia – här är den tydligt fransk – kan tänkas att den unge globalisten
  pres. Macron nu tar chansen att agera ”pappa” för UfM Union for Mediterrain som jag uppfattat är det senaste namnet för Barcelonadekl. Ett möte hölls senast i augusti i
  Barcelona.
  Om ca två veckor invaderas Göteborg av EU-politiker och PK-folk och givetvis media och säkerhetsfolk, med S.Löven som värd och förhoppningsvis med nya svarta
  Volvobilar. Ska bli intressant att följa – Polisen ställs åter inför en diger uppgift. Tydligen avstår A.Merkel, men JC Juncker ska komma.

 2. Vill här tipsa om en ny web-tidning – kvartal.se, chefredaktör Paulina Neuding som snart om ca en vecka kör igång med flera mer eller mindre kända medarbetare.
  Ett rejält smakprov finns nu att läsa.

  Denna länk /artikel borde ”alla” läsa, borde vara självklart i skolan o.s.v….
  Barcelonadeklarationen är en verklig doldis – förklarar väldigt mycket av varför det ser ut som det gör idag.
  http://www.morpheusblogg.se/2017/10/30/barcelonadeklarationen-och-medelhavsunionen/

  1. Länken med källor från morpheusblogg.se ger historiken bakom EU:s migrationspolitik. För ingen händelse sker i ett vaccum, allt har sin historia. Naturtillgångar med oljan har varit drivmedel för makthavare. Förr var det religion som var alibi för angrepp, nu demokrati.
   Kan det bli ändring av den folkförrädiska Barcelonadeklarationen och Medelhavsunionen, när oljan ersätts av fossilfria energier, som sol, el, havsströmmar eller blir det bara nya övergrepp? Vad tror NI?

 3. Sverige har gått sönder sade Stefan Löfven inför valet 2014, och det är sant. Sverige har gått sönder undan för undan i 30 år och går sönder mer och mer för varje dag.
  Ett enormt arbete skulle behövas sättas in för att stoppa alla tokigheter som idag existerar i samhället, men inget görs.
  Den första och enskilt viktigaste är naturligtvis att sluta fylla på när det svämmar över, men detta kommer inte på fråga. Prata istället om att förbättra integrationen, det har man hållit på med i 20 år samtidigt som utanförskapet hela tiden ökar.

 4. Läser en ny tidning som heter Livet Förr i Sverige. Den handlar om hur våra förfäder hade det på 1800 talet. Borde spridas till alla svenskar. Då tar man inte allt för givet.

 5. Jag har tappat greppet när det gäller skandaler och det är jag nog inte ensam om. Måste vara svårt att göra avtryck i denna cirkus vad kommer att glömmas före valet? och vad kommer bli bestående? Jag tänker på vad som hänt i USA när bildstormare ville radera ut statyer på fallna sydstatsgeneraler från tiden omkring 1865 samtidigt lär statyn över Abraham Lincoln kunna känna sig ganska säker.
  För övrigt tycker jag mig ha lärt det som INTE sägs är lika viktigt som det som sägs. Och människans förmåga att smälta motstridig information är minst sagt begränsad; det som förefaller passa in i en förväg uppgjord mall har en kuslig tyngd. Det vet undertecknad som närmast kan beskrivas med orden ,,,, ja men (osv)

  1. Jag har samma lärdom från yrkestiden, att lära sig att tolka det som inte sägs, var bästa vägvisaren till rehabilitering, inte minst hos gruppen smärtpatienter.

Kommentarer är stängda.