Försvar behövs mot värdegrundens politiker

Kurser i självförsvar
Nu har skolverket insett att lärare, precis som räddningspersonal behöver läras upp i försvar, när gamla eller deras nuvarande elever kan anfalla!!
http://www.friatider.se/l-rare-utbildas-i-att-hantera-vapenv-ld-i-skolan

Skulle min far och mor få ta del av detta i dag, skulle de tro att en revolution har skett.

Och det har det ju också, den mångkulturella revolutionen, postliberalismens skötebarn, med socialdemokratins nya politiker som hänförare tillsammans med kultureliten.

Allt som bygger upp och håller ihop ett samhälle har raserats, kristna ideal, nationalstaten med arbeta och göra rätt för sig moral. Deras propaganda maskin har fått konflikträdda medborgare att utåt hålla med, medan frustrationen blommar i slutna rum och förhoppningsvist i valbåset.

Identitetspolitik har kört i diket
Identitetspolitiken har nu nått vägs ände, när dess våldsverkare har fått fritt spelrum. Fuska, ljug, förneka alla oegentligheter och blir man upptäckt snyfta, gråt och berätta om svåra upplevelser, så veknar vänsterns beskyddar instinkt, inte minst hos medelålders kvinns, medan samhället sjunker som en sten.

Viktor Orbans tal en lisa
Då är det en lisa att läsa Viktor Orbans tal i Ungerns parlament där han klart manifesterar att invandring från muslimska länder skulle vara början till ”självmord”.

Ungern fortsätter att trotsa EU:s mångkultur­föreläggande även efter att EU-domstolen fastslagit att EU-kommissionen hade rätt att utfärda förordningen som kräver att Ungern blir en mångkultur. Nu varnar landets premiärminister Viktor Orban för att invandring till landet skulle innebära ett ”andligt självmord” för Ungern och dess befolkning.”
http://www.friatider.se/ungerns-orban-sj-lvmord-l-ta-invandrare-ta-ver-europa

Soros planen
Tänk att det var filantropen och vänsteraktivisten Soros idé om rättvis kvotfördelning, som direkt slog rot i Bryssel och som gjorde statsministern överförtjust. Bara ett led i de små stegens tyranni mot NWO.

Soros ord om rättvisa och solidaritet framkallar behagliga rysningar hos rörelsens toppar. Medan de i botten, dagligen kan utsätts för kulturberikarnas attacker.

Varför frågar sig inte fler väljare varför mångkulturen bara skall accepteras, trots dess destruktiva påverkan på våra liv?

Borde inte fler landsmän inse att det är hög tid att försvara sig mot dessa politiker, som helt kör över sina uppdragsgivare och sedan har mage att tala om demokrati?

3 tankar kring ”Försvar behövs mot värdegrundens politiker

Kommentarer är stängda.