Expert: Europas död kan bli våldsam när islam tar över 2025 – 2045

” Europeiska ledare har accepterat förvandlingen av orter till fientliga kalifat som blivit till no-go-zones. De vet att om 20-30 år kommer Europa vara styrt av Islam. Gamla monument och museer kan förstöras.
Det skriver dr Guy Millière som är professor vid Paris Universitet och författare till 27 böcker om Frankrike och Europa. Originalartikel: The Islamic Future of Europe
http://newsvoice.se/2017/09/13/expert-europas-dod-kan-bli-valdsam-nar-islam-tar-2025-2035/

Citat
”….Över hela Europa marginaliseras uttryck för ilska medvetet. Uppmaningar till mobilisering, eller seriösa förändringar i invandringspolitiken, kommer bara från politiker som hånfullt beskrivs som ”populistiska…”.

”…..De europeiska ledarna gav upp med att försvara sin egen civilisation. De började hävda att alla kulturer skulle ses på samma sätt. De verkar ha gett upp….”

”…… När den islamistiska terrorismen först slog till mot Europa visste makthavarna inte vad de skulle göra. Det vet de fortfarande inte. De är fångar i en situation de själva skapat och inte längre kan kontrollera. De verkar känna sig hjälplösa….” 

”…. Europas ledare försöker definiera ”radikalisering” som ett symptom av ”psykisk ohälsa”; de överväger att be psykiatriker ta hand om röran. Sedan talar de om att skapa ett ”europeiskt islam”, som skiljer sig helt från all annan islam på jorden….”

Guy Millière avslutar artikeln med följande uppmaning

”….Europas död kommer med största säkerhet bli våldsam och smärtsam: ingen verkar vara villig att stoppa den. Väljarna kan fortfarande göra det, men de måste agera nu, snabbt, innan det är för sent”

Tyvärr är jag rädd att multikulturlåsta svenskar inte gör det, förrän det är försent.

En fråga som jag jämt ställer mig efter att ha läst seriösa artiklar är:

 Varför får aldrig grundorsaken till Europas islamisering nämnas? 

Oligarkernas planer på en ny världsordning, NWO, där de helt kan styra världen efter utplåning av nationalstaterna, verkar vara tabu att beröras.

Varför är det så?

Lästips!
http://newsvoice.se/2017/09/12/harriet-larsson-magdalena-andersson/