”Ensamma flyktingbarn finns inte” däremot finns ett land i kris.

Katarina Janouch tillhör en av få kulturarbetare, som modigt tagit bladet från munnen.

Majoriteten av kulturarbetare och kändiseliten är annars första gradens lögnare och månar endast om sin karriär, medan de ständigt hasplar ur sej floskler, så vi elaka ska förstå hur goda de är.

Hon har straffats hårt av sitt bokförlag, som hon blev utkörd ifrån och inte minst av regeringen och korrekta politiker. När hon i utländsk TV berättade om hur det står till med Sveriges humanitet.

Bakom denna falska Sverigebild ljuger politiker med media som språkrör. Deras tilltänkta väljare från Afrika och Mellanöstern omhuldas rejält med skattepengar, så gamla svälter, svårt sjuka barn blir utan assistans och landet har rekord i fattigpensionärer i en eroderande välfärd.

Intervju med en uppgiven Khalil
Här intervjuar hon Khalil som arbetat flera år med så kallade ensamkommande barn. Hans personliga slutsats är att det finns inga ensamkommande flyktingbarn.
http://katerinamagasin.se/att-betala-sa-mycket-unga-friska-man-det-ar-sloseri-med-resurser/

”…En övervägande del av de som kallas ”ensamkommande barn” som kommer till Sverige är över 20 år – särskilt bland de som kommer från Somalia, Afghanistan och Nordafrika (Marocko och Algeriet) Det finns två anledningar till varför de här individerna väljer att bli minderåriga och lyckas få sin ålder sänkt med upp till 15 år. Afghaner och nordafrikaner har inga asylskäl till att stanna i Sverige. Enbart barn under 18 år som är föräldralösa får stanna i Sverige. Så det är logiskt att åldersljugandet sätts i system.”

Gamla gubbar” bredvid skolbarn.
Khalil, som har egna barn oroas över att sätta vuxna män i samma skolklass som tonåringar. I skolan tiger alla om dessa lögner, rektor, lärare och skolsköterska.
Civilkurage ingår visst inte i värdegrunden. Han har förgäves försökt att få ansvariga och myndigheter att uppmärksamma och agera mot dessa bedrägerier.

Tänk så härligt att ljuga sig till PUT, med all välfärd och om de tagit i ordentligt så trillar det in nästan 3.000 kr till i efterlevnadspension varje månad under flera år, bara genom att säga att båda föräldrarna är döda. Att de sedan återuppstår ingår väl bara i kulturen, som vi skall glädjas åt. Sedan kan både fru och barn komma i nästa migrantvåg, som migrationsverket  planerat till 150.000 under de närmaste åren.

Bor vi i ett dårhus, när svart blir vitt efter varje händelse där gatans gäng, med utländsk etnicitet, gjort djävulskap? Är en rättmätig fråga.

Nya satsningar är kaffepengar
När jag på Rapport och Aktuellt ser och hör regeringens ministrar stolt förkunnar om nya satsningar på några miljarder på sjukvård och försvar, så får jag adrenalinpåslag. Det låter alltid som de förväntar sig att vi ska ropa, tack, tack vad Ni är snälla!

Aldrig ett ord om att det invandrare, ofta andra och tredje generationens som står för den dramatiska ökningen av allehanda brott, där våldtäktsstatistiken talar sitt tydliga språk. Borde inte skolminister Anna Ekström fundera på om det är något fel antingen på skolans värdegrundslära eller på gruppens mottaglighet?

I gårdagens Rapport log hon stort och tyckte att beslutet om att varje rektor får avgöra vilka partier som ska släppas in inför skolvalet var mycket bra. Detta är regeringens melodi, beslut i känsliga frågor delegeras, så kan man skylla på andra när det går fel.

Långt över 30 miljarder/år har spenderats på majoriteten av dessa ensamkommande lögnare, (> 80 %) men aldrig ett ord om dessa enorma kostnader för HVB platser, vilket gör att andra satsningar är att betrakta som kaffepengar.

Flyktingbaronerna skrattar hela vägen till banken, tillsammans med dessa ”små” mellan 20-45 år, som ofta föraktar Svensson, som en dum idiot.

Gamla far illa, medan åldersljugande barn gullas det med
Jag erkänner att jag emellanåt är mycket tjatig, men när gamla far illa och svårt sjuka barn inte får hjälp då, blir jag mycket vred och kan inte hindra att jag låter som en upprepande papegoja.

(Därför upprepar jag igen, främst för nya läsare, vad som stod två dagar efter varandra i min lokala tidning och DN för 8 år sedan.

I Östgöta Correspondenten 2009-11-20 stod att en ensam vikarie under natten fick ansvara för 38 svårt sjuka och dementa patienter på ett vårdhem.

Dagen efter 2009-11-21 beskrev DN glatt att på ett boende i Övertårenå jobbade 20 personer i skift för att serva 26 helt friska av de så kallade barnen.)

Men nu är ”DN” ledsen, för man har rubriken att han mår väldigt dåligt. Han är det ensamma barnet, som stack en kniv i nacken på en polis under torsdags kvällen.

Hur polisen mår är oväsentligt.
http://www.dn.se/sthlm/han-mar-valdigt-valdigt-daligt/

Denna handling får nog enbart bortförklaringar eller vad värre är uppskattning av militanta, vänsterdemonstranter. Vänstern avfärdar nu vistieringsplatser som finns i København, som ett hot mot den personliga integriteten. Liv och lem hos polis och oss andra är utan betydelse, för vi tillhör ju den förtryckande, vita majoriteten.

Fler medborgare måste reagera, men troligen hade Reinfeldt en viss poäng, när han skrev om ”det sovande folket”, som signaturen ”Sören” påpekat.

Aldrig att en liten tanke kilar in i hjärnkontoret om vilka krafter som ligger bakom denna destruktiva politik?

Svaret gav signaturen ”Nordfalkesvång” i en kommentar till gårdagens gästinlägg.

”Kravlösheten” är inget misstag, det är en mycket medveten strategi av kulturmarxismen och de nyttiga idioter som lyder sina nya ideologiska gudar.”

Om svar på vilka som är dessa kulturmarxister eller vilka Gudar som ligger bakom dem, lär jag nog aldrig få under min återstående tid på jordelivet, varken av dagens eller av morgondagens regering.