Kyrkans och vänsterliberalers haveri blir bara större

”Man blir något förvirrad” skrev en väninna och bifogade denna omslagsbild till Kyrkans höstprogram.

Är det studier i Koranen tillsammans med en imam som studieledare, som väntas?

Ärkebiskop Antje Jackeléns lockrop ”Allahu Akbar” har varit framgångsrikt.

Det är bara en tidsfråga innan kyrkans vaktmästare får klättra upp i kyrktornet och ropa in själarna till gudstjänst, då klockringning  redan anses vara en skymf mot Allah.

Gårdagens höjda röster, borde sänkas
Många av kvinnors frammarsch till höga offentliga ämbeten förskräcker, skriver jag, som var med och sjöng ”Åh, åh tejer, vi måste höja våra röster för att höras…” under 68-års studentuppror.

I dag önskar jag att många av dessa röster sänktes för resultat är oroande.

Karl-Olof Arnstberg har många tankeväckande exempel på sin och Gunnar Sandelins blogg ”Invandring och Mörkläggning.” Han skriver ofta om hur dagens feminister har kört i diket och jag håller oftast med.

Detta är ett citat från hans senaste inlägg, där han låter ”Dick Taylor” komma till tals. Hans bok ”Diktat. Politiskt inkorrekta alternativpresskrön(ik)or,” som givits ut på ”Runeskrifts” förlag, vars ambition är att bli ett förlag som motvikt för mångfalden till vänster.

” ………Det är kanske så man måste förstå den närmast patologiska vurmen för massinvandring och påtvingad mångkultur, som en slags religiös masspsykos. De hårdast drabbade verkar vara kvinnor och feminiserade män, de som låter känslohjärnan helt ta över tankeprocessen och således erhåller immunitet mot allt logiskt tänkande…….”

https://morklaggning.wordpress.com/2017/08/26/den-slutgiltiga-losningen/#more-16753

Folket vågar protestera
Det är nu dags för oss andra som också låter frontalloben jobba att utropa ”Vi kan, vi vill, vi törs,” trots att mobbingen från den vänsterliberala eliten bara hittar på nya och kännbara påföljder.

Det senaste jag läste om var en vänsterpolitiker, som tyckte att alla som demonstrerade, mot dessa afghaniska ”barn” som vägrar åka hem, med en Sverigeflagga i handen, skulle anmälas till sin arbetsgivare. Ränderna går aldrig ur och DDR:s förödande angivarpolitik tycks vara på väg tillbaka.

https://petterssonsblogg.se/2017/08/25/vansterpartist-vill-tipsa-arbetsgivare-om-oliktankande/

Min misstanke är att DN:s kulturchef Björn Wiman håller med i smyg, för i sin söndagskrönika den 27/8 skrev han en orgie i snyft om dessa ensamma ”barn” från Afghanistan. 

”…..Apellerna på deras handtextade skyltar går rakt in i både hjärnan och hjärtat: ” Skicka inte oss till döden….”

Arga medborgare som demonstrerade emot beskrevs som pöbel med sina rasistiska slagord, men att förstå bakgrunden till denna demonstration är både hans hjärna och hjärta stängt. För alla företeelser sker inte i ett tomrum, utan har en förklaring.  Att även Tyskland drar samma slutsatser som migrationsverket, att säkerheten varierar i Afghanistan och att många områden betraktas som säkra är Wiman totalt okunnig om.

Aldrig att det slår politiker hur detta skall betalas, med våldtäkter, rån, försämrad vård och omsorg inte minst för de riktigt gamla. Skolan, rättsväsende, med polisavhopp, sänkta löner, pensioner och bara mer terrorangrepp förskräcker…”  skrev  en orolig väninna, som också var med under -68.

Ensamma ”barn” kan vara familjefäder
Nu kräver många av dessa ensamma ”barn”, att få ta hit sina fruar med barn för våra skattepengar.

Först ljuger de om sin ålder, sina asylskäl, sitt hemland och sin familj, sedan kräver de att få stanna med hela sin familj. Nu är de plötsligt familjefäder och har aldrig bott i Afghanistan, bekännelser som ger vänsterns feminister ett nytt snyftprojekt. Kanske för att deras hemmagjorda närhetsterapi, då blir mindre attraktiv?

Tricket för att slippa straff
Nu vet vi tricket, för att få fru Justitia att ta av sig sin ögonbindel. Ljug först så mycket Du förmår, när lögnerna avslöjas, så gråt, gråt! Det räcker att säga att Du vill plugga och läsa in gymnasiet, så verkställs inte lagen. Har Du dessutom stöd av vänsterliberala, så är det klappat och klart.

Dessa nya asylskäl skulle i så fall bli en gåva till alla världens unga som önskar studera in gymnasiekompetens, från vår feministiska regering. För åderlåtna landsmän är hjärtat stängt och frågan är om hjärnan är i tjänst?

Lagboken är numera ett skämt, våra goda nämndemän och domare är experter på bortförklaringar. Våldtäktsmän får stanna, när osäkerhet råder i deras angivna hemland, kvinnors osäkerhet i värdlandet är inget som intresserar lagens representanter och inte heller våra feminister, som i stället tar chansen att anklaga medelålders vita män.

Att vårt minne är selektivt är ett faktum, men jag tycker att DN:s medarbetare har rekord i att sålla nyheter. Men det är förutsättningen för att få behålla jobbet, annars skickas de in i garderoben av Wolodarski.

Hanif Bali (m) försöker nu i motvind ta reda på hur många ensamkommande det gäller, som får flyga hit sina fruar och barn, men här är socialkontorens sekretess stenhård. Han borde ta över efter A K-B och bilda en allians mellan KD och SD, så får de andra partierna snyfta i fred över omänskliga förtappade själar, som endast tycker att afghaner utan asylskäl skall åka hem. Jag är en av dem.

https://samtiden.nu/2017/02/hanif-bali-m-ska-kontrollera-om-ensamkommande-far-bidrag-att-flyga-hit-fruar-och-barn/