”Medelhavssyndromet” har ersatts av ”Somaliasyndromet.”

Symptom på samhällets förfall talas det om, mer resurser skall till, där tidigare satsningar inte åstadkommit ett dugg.

Grundorsak tabu att nämna
Men vad som slår mig är att det är mycket få, som vill närma sig grundorsaken till islamiseringen i väst Europa. Att nämna den globala elitens strävan mot NWO, innebär att en ”foliehatt” trycks ner på huvudet.

Pengar skall alltid generera mer, när lågprisrallyt i Asien tycks gå mot sitt slut, så måste andra strategier till, som massinvandring till Europa. För att dels skapa beroende av lån och orsaka instabilitet, dumpning av löner och välfärd, vilket sker i försåtliga små steg.

Medlet från världens oligarker är att störta tyranner, med undantag av oljerika staters, för att sedan stödja en korrupt regim, som endast får gamla motsättningar att komma upp till ytan, där IS och andra terrorgrupper finner näring i sitt hat mot väst och får dessvärre nya lärjungar.

NWO anhängare på många nivåer
Problemet är att predikanterna för NWO, inte bara finns i Bilderbergarnas slutna rum, utan lite överallt. De agerar som ett smittsamt virus, utan att göra halt. FN och EU är tillhåll för många skurkar, som med humanitet som vapen, lurat skjortan av medborgarna. Tack vare stödet från okunniga och karriärhungriga politiker, som glömt bort sin främsta uppgift att värna om sin egen befolkning.

Visst har många medborgare upptäckt att kejsaren är naken, men då står de redan själva i bara mässingen, medan alltför många muslimer gläds åt vår välfärd, utan att lyfta ett finger för att bli en del av oss.

Svenska bidrag för liv i hemlandet
Det som alltid varit på modet och som nu intensifierats är att kunna leva ”Halal” med svenska bidrag i sitt hemland.

”Nej, nej, det inte vara krig där” fick jag som svar av missnöjda patienter som ville ha ett medicinskt intyg, som styrkte hemresan, redan på 90-talet. Svårt sjuka anhöriga kunde vara ett skäl.

På en Greklands semester träffade en kollega på ett par, som med full förtidspension från Sverige, inklusive arbetsskadade ersättning, hade återvänt till KOS, där de hade startat en taverna, utan några större problem. Hos oss på rehabiliteringskliniken ett par år tidigare kunde de knappt ta sig fram i korridoren och vädjade om rullstol. Detta beteende gick inofficiellt under namnet ”Medelhavssyndromet”, som nu har ersatts av ”Somaliasyndromet”, med gedigen hjälp från moskéns imam och våra vänsterpolitiker, tack vare dubbla medborgarskap. Skillnaden är dock att invandrare från Medelhavet först arbetade idogt, när man kom upp i högsta sjukförsäkringsklass, så blev det ofta sjukskrivning och sedan förtidspension. De från Somalia har sällan haft ett arbete utan lever på bidrag, som är imponerande summor i Somalia.

Vanliga medel för detta bekväma beteende kan vara barnbidrag, föräldraledighet långtidssjukskrivning och förtidspension. Miljöpartiet visste inte till sig av generositet med sin vansinniga retroaktivitet med bidrag för barn födda i hemlandet. Förekommer dubbla identiteter, så kan man leva som en kung i landet som man flytt ifrån, medan 12.000 av värdlandets gamlingar dör av svält och gruppen fattigpensionärer eskalerar. Men detta rör inte en sann miljöpartist i ryggen.

Har någon hört vice statsminister Isabella Lövin nämna något om saken?

I sitt sommartal i Avesta meddelade hon nya satsningar på miljön, hon borde också till utsläppen räkna in islams fundamentalister och brottsbenägna invandrare, som miljömarodörer. För att inte tala om terrorister. De förstör arbetsmiljön för utryckningspersonal och för sjukvårdspersonal främst på akutkliniker. Hemmiljön förstörs för kvinnor, flickor och pojkar som vill välja sitt eget liv. Fritidsmiljön inskränks för att rädda kvinnor,  riskerar trakasserier och i värsta fall våldtäkt utomhus.

Att förklara för en miljöpartist eller vänsterpartist att ”Sverige är inget allemansland” som Jimmie Åkesson uttryckte det i Sölvesborg, är lönlöst. De är begravda i sin gränslösa politik.

”Somaliasyndromet”
En som tagit upp detta flyttbedrägeri samt muslimers konspirationsteorier mot oss är Mohamed Omar, före detta muslim.

Men han är inte lika populär som muslimska brödraskapets Omar Hustafa, som muslimkramarna inom S-märkta ”Tro och Solidaritet”, tidigare Broderskapsrörelsen, kuppartart lyckades får in i socialdemokraternas partistyrelse, men efter sex dagar åkte han ut. Hans aktiviteter och förbannelser mot otrogna blev till och med  för mycket för hans socialdemokratiska bröder, när Nalin Pekul med sympatisörer protesterade.

Några citat från  Omars artikel.
”…… Jag kände till exempel somalier som byggde eller hyrde hus i hemlandet och skickade dit hustru och barn. Under det första halvåret kunde en fyra- eller fembarnsfamilj leva gott på barnbidraget i Somalia. Sedan fick de komma hem en stund för att barnbidraget skulle börja betalas ut igen eller så fick de stanna och klara sig på pappans understöd.

Ett annat sätt var att förtidspensionera sig eller långtidssjukskriva sig, då kunde man flytta hem och leva på svenska bidrag. Barnen kunde växa upp i den egna kulturen och undervisas i den islamiska tron. Föräldraledigheten var också ett sätt, med hjälp av den kunde man leva i flera år i hemlandet på föräldrapenningen…..”

Han avslutar sitt inlägg med
”….. Vad allt detta kokar ner till är vissa av de mest konservativa muslimernas svåra dilemma: man vill leva i Sverige för att ta del av dess välfärd, men inte dess kultur och värderingar. Dessa familjer vill ha ett välfärds-Sverige där man kan leva ostörd i en muslimsk enklav eller en möjlighet att flytta tillbaka till sina hemländer och ta med sig den svenska välfärden. Vissa, som Yasri Khan, arbetar för att förändra Sverige så att det går att leva ”halal” medan andra, som vissa av mina gamla somaliska vänner, tittar efter en lösning där man kan leva i Somalia med svenska bidrag….”

”Svensk välfärd är halal, men kulturen är haram”
ON AUGUSTI 25, 2017 BY MOHAMED OMAR

https://nyailconvito.wordpress.com/2017/08/25/svensk-valfard-ar-halal-men-kulturen-ar-haram/

………………………………………………………………………………………………………

Att åderlåta värdlandets ekonomi, är bara en strategi från NWO, som ytterst håller i spakarna.
Tänk om jag fick sätta foliehattar på hela regeringen!
Nu stoltserar Magdalena Andersson med en urstark ekonomi, men hon förklarar aldrig varför välfärden spricker?

Ibland hjälper inte extra tillskott, för arbetstagare som ständigt möter dessa kriminella, med sina vänner. De vill inte få en sten i skallen eller en kniv i ryggen och känna sig hotade i sin hemmiljö.

Att rensa upp i bidragsdjungeln, utvisa illegala och stänga gränsen finns inte en tanke på hos vänsterliberala i dag. Mer resurser kan kortsiktigt låta bra, men med samma politik är det som att släcka eld med mer bensin.